![]() |
|
Citiraj:
|
|
Frend uplatio Kodiaka, 9 mjeseci za isporuku :) Bezinac sa 150 ks i DSGom..
|
Citiraj:
--- Još malo o potrošnji... vožnja neko jutro do Dugog Sela: https://s12.postimg.org/yj64j8qbt/IM...05-_WA0000.jpg Uspio sam preći 700km sa jednim tankom. Polako ali sigurno spuštam prosjećnu potrošnju što se više vozim. :kafa: |
Baš se trudiš spuštat potrošnju ili se voziš "normalno"?
|
Citiraj:
Sent from my C6603 using Tapatalk |
Sve više od 3 mjeseca je ludost po meni.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Kumovi u Norveskoj uzeli Amperu.
Rok isporuke 15mj :D |
Ja sam svoju Mazdu čekao 5mj.
Citiraj:
|
|
Ne bi ga cekao 9 mjeseci da je hebeni Nasa space shuttle a ne obicni auto.
A 15 mjeseci je nemoguce. |
http://www.index.hr/vijesti/clanak/o...en/981667.aspx
Op, opa, opa....to se traži napokon slijede isporuke....da mi se jednog dokopati...odmah M3 ide u mirovinu...ali miata ostaje :D :D |
Eh, da je po 35 000 dolara kod nas, ajd bar 35 000eura je super. Al da nebu prema 50 000cifra.
Inače, da to je auto koji bi mogao malo uzdrmati tržište, velik, upotrebljiv, dosta jak, čisto solidna kilometraža, 300km nek je domet realnog prosjeka, to je super. A di je potrošnja, 15-20kuna na 100km |
Citiraj:
BTW https://www.youtube.com/watch?v=dqWwYG-O9zE |
300 km je malen, ali podnošljiv / iskoristiv domet. Veći problem je vrijeme punjenja koje će biti obavezno na nekim većim udaljenostima.
Na stranu električni vs. old school pogoni, baš gledam kakva rješenja infotainment sustava imaju razni proizvođači. I moram priznati da me Audi više nego impresionirao sa svojim "glass cockpitom" (IIRC VW ima nešto slično u svojim vozilima): - pogotovo ovaj dio s navigacijom u sredini dok se brzinomjer i brojač okretaja smanje u kuteve |
Meni je to gledanje u ekrane kod vožnje upitno radi sigurnosti. Da ne velim prčkanje po njima. Ovo s glasom je ok al opet se mora gledat.
|
prčkat se u većini nemre dok se vozi, lockano je
|
Točno. :)
Sent from my Nexus 6P |
Citiraj:
|
sad se vozim vukovarskom, onako prosječna gužva, i auto ispred tetura između 2 trake, nekako dođem kraj njega i vidim mobitel gleda pička mu materina
odavno imam teoriju da nabavim nekog đipa wranglera starog il nešto i ne jebem živu silu s takvima |
Citiraj:
|
Al mi do doma treba sat i pol pa mi se ne isplati
Lol Psovanje je itekako potrebno u ovom slucaju, ubiti psovanje je najmanja stvar koju takvi zasluzuju. Ugrozavaju citav jebeni promet oko sebe, a ja moram pazit na njega |
Ma znam da nije riješenje, ali ne treba se nervirati jer vidim masu ljudi koji imaju BT pripremu u autima, a ne znaju to koristiti pa onda rade što si napisao.
... ili lijepo kupi hrđavu Ladu Nivu, nemoj ni staviti na nju tablice sa reg. oznakama i da vidiš kako ima mjesta na cesti oko tebe :D |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my Nexus 6P |
Citiraj:
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj: