![]() |
|
Citiraj:
|
Under the Silver Lake: https://www.imdb.com/title/tt5691670
Jedan od "onih" filmova :D Dosta zanimljivo, dok gledaš često se pitaš što si sve propustio. |
Citiraj:
Citiraj:
Mnogo lepo. |
To moram još nekoliko puta pogledati da mogu formirati ispravno mišljenje. Ne kužim kako nikad prije nisam čuo za taj film, ipak je to 6 godina.
|
Mislio sam da si stariji :D
Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Ako si mislio da imam manje od 6 godina, ne znam šta da ti kažem. Nisam napredno dijete :D
|
Citiraj:
filmcina i pol. just as expected od guy-a. od pocetka do kraja zabavan. :chears: |
Da, čovek se (između ostalog) IMHO specijaliziral za okupljanje odlične glumačke ekipe koju po uzoru na Tarantina koristi u dosta svojih filmova/serija.
Henry Cavill i Eiza González su već angažirani za njegova sljedeća dva fima, In the Grey i Fountain of Youth i po svemu sudeći, mogli bi također ispasti super.:frend: |
Odlična vijest.
Jednostavno kad vidim novi film od guy-a ili tarantina, odma se poveselim jer znam da tesko da su losi. Da je bar vise takvih vrhunskih majstora... |
Citiraj:
Doduše nisu svi spremni na ovakav film, treba iza sebe imati višegodišnjeg iskustva u "tome" da bi uopće shvatio film. :beer: |
treba pogledat sve od mitchella...nema tog bas puno, debitantski coming of age film 'myth of american sleepover', izvanredni horor 'it follows' - uz spomenuti 'lake...'
inace, triangle of sadness, satiricna inspekcija lifestylea ultra bogatasa, majstorski vodena palicom kanskog ljubimca rubena ostlunda. u rukama tipicnog americkog autora ovo bi puno prije kraja otislo u ljigu, no svedanin majstorski drzi distancu, kadriranjem i montazom gledatelju otvara osjecaj nijemog sudionika dogadaja, usprkos malcice kontroverznoj naraciji zavrsnog cina. preporuka! |
Kad smo kod odlične glumačke ekipe.
Vjerojatno su svi kolektivno odlučili nastupit đabe, inače bi film koštao ko prosječni blockbuster. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zapravo sam parafrazirao Vujadin Boškova, ali skoro pa dođe na isto :D
|
Ne znam koji ti je taj al' ocigledno je citao Alan Forda :D
|
Citiraj:
|
Abigail
https://m.imdb.com/title/tt27489557/ Gledljivo, po mom, zasluzuje cak i vecu ocjenu Godzilla minus one https://m.imdb.com/title/tt23289160/ Pogledano uz ffw, ocaj zivi |
Citiraj:
|
Ghostbusters: Frozen Empire - ovo je stvarno loše. Ali baš govno od filma. Nevjerojatno iritantna glumačka ekipa sa podosta nepotrebnih likova i tužno lošim scenarijem. Gubitak vremena čak i ako nemate baš ništa drugo za pogledati. Radije gledajte boju na zidu kako se suši.
|
Citiraj:
|
Šteta na što je spala filmska industrija.
Pitao me frend da mu preporučim par filmova da pogleda za vikend, slomio nogu pa mora mirovati. Proskrolao sam zadnjih 10-tak stranica ove teme, nisam našao 3 dobra filma. :( Nije do nas, naravno, nego to je realnost filmografije danas. |
A i teško je napraviti išta iole dobro, a da nije već viđeno. Na stranu woke sranja i politiku koji definitivno pridodaju lošoj produkciji, imam osjećaj da često se ode u krivu stranu sa scenarijem i castingom u pokušaju izmišljanja tople vode, da se napravi nešto "novo" i "drukčije" iz straha da nebude opet nešto već viđeno.
|
Preporuka (osim za frankofobičnog kolegu LAcy-ja) francuskog SF crtića od moje kozmopolitske malenkosti.
Ne gine mu ekranizacija. |
Citiraj:
Uz 2 partije mobile legends film je sasvim ok |
Citiraj:
Ima toliko listi dobrih filmova, toliko filtera i toliki izbor…ali ne. Sjedneš na kauč i pokreneš Godzillu i Ghostbusterse :lol2: |
Imao sam sat vremena prije spavanja jer sam bio krepan za gledati ista pametnije, grubim filterom sam odabrao najvece potencijalno smece u zadnjih tjedan dana postova i pogledao na preskakivanje da se malo opustim. Isao sam spavati 40 minuta prije planiranog. Nije lose kako god da okrenes! :D
|
The Ministry of Ungentlemanly Warfare - ok filmić, ima tu guy ritchie vibru, iako može on to puno bolje složiti. No ipak, dovoljno zanimljiv za pogledati.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:38. |
|