![]() |
Nisan admin, al iman rješenje:D
Uključi automatsku pretplatu na teme u kojima postaš (isključi da ti dolazi mail ako to ne želiš) i ono, kad te god zanima ima li kakav updejt samo klikneš na http://forum.pcekspert.com/usercp.php i postrojene su ti sve teme u kojima si ikad pisao. Ja to koristim 2 godine i ono, ne bi mogao zamislit forum bez toga:D |
Gledam sad tu po postavkama "praćenja" ali nigdje ne mogu naci tj skuziti kako da uključim automatsku pretplatu na teme u kojima postam?
|
Citiraj:
|
Evo slozio sam da pratim sve teme di postam, bez da mi salje obavjest na mail, ali opet, moj prijedlog sa tipkom za to je ipak bolji/jednostavniji :) Ali i tehnički zahtjevniji.
|
Vidio si da je upalilo ono s mobitelima, pa žicaš dalje jel? :D
Nažalost, to neće ići, zbog istih razloga kao i onda. No, eto - postoji rješenje koje je i više nego ok. |
Kako to da su SSD diskovi unutar podforuma "Tvrdi diskovi"?
Zar ih ne bi trebalo izdvojiti od običnih? |
I dalje je to disk, nema potrebe.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nest vam ne stima sa sistemom za reklame :)
ugl, po 15-20 sec mi je otvaralo stranice, sad sam stavil adblock i sve u sekundi otvori |
Je li se samo meni PCE (portal / forum) vuče ka krepana mačka. d1.openx.org jebe zid koliko vidn...
|
Citiraj:
|
Meni cijeli dan sve ok, i na PC-u i na laptopu.
edit: s uključenim adblockom |
Ne valja ni meni, isto reklama hebe, već dan-dva -.-
|
Kao na 56k modemu, ak ne i sporije...
IE zajebava, a Opera kao podmazana radi?? |
prikljucujem se ekipi kojoj je usporeno, stvarno se vuce ko prebijena macka.
Doma na t-comu/firefox/w7 kombinaciji, na poslu na optimi/chrome/xp kombinaciji :( |
'
Znajte sto konzumirate, pa probava nece biti spora : http://www.shrani.si/f/1Y/d4/4qQcf60B/cerebrum.png Privremeno iskljucite i sve leti. |
Nemam nikakav ad-block plugin/servis nista, pa neznam sta bih trebao uraditi da proradi forum?
|
ili ovo što je Visage rekao, ili svi skupa čekamo da openx popravi svoje servise...van naši ruku je cijela situacija, tako da se jednostavno treba snaći ili pričekati da gospoda odrade svoje.
|
U prevodu staviš NoScript ili AddblockPlus i pobiješ nepotrebnu gamad.
|
Ja nisam ništa prčkao po postavkama, popravilo se samo i sad radi k'o urica :D
|
http://i55.tinypic.com/2mmtpac.png
nije radi mene, smatram da je loša reklama slučajnom prolazniku ili noobu. |
gg je fakat prolupao, nismo jedini koje je stavio na black listu. H2 shop je 4-5 dana bio ocrnjen, a bilo ih je još. Koliko vidim, za nas više ne javlja ništa.
|
može mala pomoć.
broj postova mi stoji. jel postoji koji dio foruma, a da se ne zbrajaju postovi? |
Svaštara, i mislim tržnica.
|
da, svaštara i tržnjak...
|
sinoć m je iskočio neki prozorčić tipa da stranica nije certificirana ili tako nešto..pa sam mora kliknit 'approve' da me pusti. ne znam jel to ima neke važnosi, al da obavjestim.
i donedavno, dok su na stranicama bili banneri crvene boje (reklame za radeon mislim), cvrčalo bi mi u kućištu dok ne bi pomaka stranicu gore ili dole, da se isti ne vide :D browser: opera 11.52 |
Citiraj:
|
gutaju baneri, gutaju, pa cijeli sistem ode i zakuca na 100 % :D
|
Citiraj:
Jel opet onaj bug aktualan? |
jok, ovo je koliko znam izoliran slučaj.
|
Jel postoji mogućnost kad netko dobije ban, da onda onaj tko mu ga je dao i napise ukratko razlog bana i da je to vidljivo negdje na njegovom profilu?
Ima fora sa infectionsima di kraj svakog pise razlog, pa mislim da ni ovo ne bi bilo ne izvedivo. Tipa:"prevara na trznjaku", "vrijeđanje na nacionalnoj osnovi" "stalan spam" "trolanje" i slične natuknice, cisto da i ostali znaju zasto je dotični dobio ban. LP |
To što spominješ znaju napisat pod "Osobni opis" (tebi i meni piše "Premium"), a nekima koji pocrvene piše "Prevarant na tržnici".
|
Nekima ''Risen from the banned'' i tako, ima raznih slučajeva :D
|
Citiraj:
|
Administrator određuje takve titule:), a kaj se tiče moderatora - nitko ne može dobiti ban, a da se ne navede razlog.
Druga je stvar da li je u opcijama foruma podešeno da svi korisnici vide prekršaje i razloge za ban. |
Muljatori na tržnici dobiju ispod nicka takvu titulu. Ostali banovi, tipa dvostrukih profila, vrijeđanja itd. ne obilježavamo na taj način jer ne vidim previše smisla u tome. Ako netko treba info za nekog člana, uvijek može kontaktirati moderatora ili mene i doznati što je bilo.
|
Citiraj:
|
Da li jos neko ima problema sa forumom danas?
Dosta puta im ucita samo prva dva posta na stranici, i tako ostane dok ne refresham par puta. Dogada mi se i na poslu i doma |
Ovo se znalo dešavati, ali nije već dugo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:00. |