![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
btw, good game tonight, sve dok nismo pocheli sa bezglavim napucavanjem u ctf. :) |
Citiraj:
Ili tamo gdje igram CTF 15 na 15 ali ima i dimnih i pumperica (jačine BFG:rolleyes: ) da tamo sam se naučio igrati čak imam bindanu tipku kad počnu srat (vrhunac bezbrazluka je kad te glavni čiteri prozovu jednim od njih) - Playing aginst cheaters - that''s how I learned to play!:clap: No dakle kad završi ovaj powerplay oko izlaska PB-a - za sada se možemo samo nadati naime igra je rađena prvenstveno za console - čitaj Xbox - PC dio je samo dodatna zarada što objašnjava puno toga oko poznatih problema - onda bu se ljepo moglo igrati na svim serverima. |
jutro MM. :)
ne kazhem da je ctf uvijek bezglavno napucavanje, vech je to jucher bilo. skupljali su se killovi, a zastave su stajale na spawnovima. :rolleyes: pa sam pitao dechke jesu li zabunom prochitali pravila dm-a umjesto onih ctf-a. :rolleyes: ;) |
Malo sam bio kod bosanaca i skužio sam da i nisam tako loš.
Pa šta bi im tek radili naši Űbersoldati. :rolleyes: http://www.slibe.com/imagestumb/7462d99d-39_27_jpg.jpg |
rasturio si. :beer:
ajde tako i vecheras na serveru, a ne samo pichiti po koljenici u nekom busenu... :rolleyes: :D |
|
ljudi ajmo malo na server
|
e ajde večeras malo ranije... recimo u 9...
|
Moze, ja dolazim u 9, a mozda i prije... ;)
|
Citiraj:
|
I koji je zaključak u vezi igranja sa khm khm verzijom nakon izlaska patcha?
|
U igri sam ja admin a ne Tor. Kaj se bojite?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo ovo je moja zadnja danas, malo nas je falilo, valjda svi tekmu gledaju...
http://img137.imageshack.us/img137/3...00423kr.th.jpg |
nema me nesto u zadnje vrijeme!na necije veselje a mozda i na neciju zalost....
nemam ni vremena ni radosti....cekamo punkbuster i mozda patch napokon.... eto to je sve pa pucamo se |
Ja ću zasad odustat od igre dok se situacija kod mene malo ne sredi, a svojih 10 kn ću poklonit SniperWolfu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Znaci ja sad imam plaćeno do 6.mj :eek: :) : CoolRamb |
vidim da se nekoliko ljudi javilo kak ja i scorpio igramo s modemom pa mi je došla ideja na napravim neki klan "croatian modems clan :burn:" mislim da bi to bila dobra ideja.... : cheers2
|
Citiraj:
budi sretan ak taj klan poživi mjesec dana : nono : |
Vidim da ste se malo ugirali, pa mi recite jel bi htjeli odigrat jedan FW S&D, 6vs6?
moze i 7vs7 ako vam pase. Ajd nek mi netko javi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
nisam te vech dugo lupio kundakom a i da ti pokazhem chemu si me sve nauchio... :D ;) |
Citiraj:
Ajde dogovorite se za mec pa mi javite |
Ja dolazim danas oko 21h...
E da, ovo je poruka za RAK-a: Na sudu se nebudem pojavio, morat cete me ganjati po Tunisu :D |
večeras u 9... ja isto... ajde spawn, i mi ganjamo navečer sd... a i ja bi ti htio jedan posred čela :D
|
Vrlo važna poruka u sticky-u. Molim da pročitate.
|
RAK puno hvala!!! Bas nam je to trebalo. Neznam sto bi mi bez tebe, svaka ti dala :D
|
Dogodio se bug u modu. Moram restartati server da sve proradi. Kada to napravim sve ce biti OK.
Niti nakon 100 testiranja nisam to uspio napraviti bez bugova. Ali prvom prilikom... |
puno hvala. vidjet ćemo kako će raditi... svaka čast...
|
Svi koji su do sada skinuli mod, molim da to učine još jednom. Sada bi trebalo raditi kako treba. Razlog je gore navedeni bug.
Kao što rekoh. Nisam programer ali sam ipak uspio isprogramirati tu stvar. Jako sam ponosan. |
Upomoć!!!
Vi gore igrate, a ja nemogu na server. Problem je sljedeći. Nakon što se počne učitavati mapa izbaci mi se poruka tipa: Server ... invalid .iwd u mapi main/z_pw_cli_09d.iwd Sa uključenim downloadom pokušava skinuti iwd sa servera ali je to na serveru isključeno. Uredno mogu igrati na drugim serverima. Na bosancima je taj iwd nepotreban. Molim da mi ga netko pošalje. Naravno da sam skinuo i novi mod i stavio u main. |
Pobriši te 09d.iwd i stavi samo rakov mod
|
Maš PM.
MM Citiraj:
|
Citiraj:
Prepeglao sam ponovno sve modove i neće. Na bosance i dozu hoće i bez tog iwd. |
Tek kad sam pobrisao sve 09 proradilo je.
Nemam pojma gdje sam ih pokupio. Sad ću si napraviti kopiju. |
Maš še en PM:D
Citiraj:
|
Citiraj:
Oni koji su pročitali Sticky sa razmijevanjem nek dignu ruku!: hitthewa : suicide :mad: :grrr: :fuming: :rambo: : flyingey : finger : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:13. |