![]() |
MTK se polako ali sigurno približava Dragonu, ali ima još jedan novi/stari igrač koji je u naletu, a to je Intel.
|
Citiraj:
Al problem je gdje se procesor nalazi. Ovi su bar 5 puta kvalitetniji po svemu od jednog doogee. |
Koristio sam malo novi SD 410 i zbilja je sporiji od MTK6592 koji je ukupno malo bolji i od SD 615.
Citiraj:
Ja bi tu granicu i spustio na oko 1400 Kn :) Isto tako nema smisla ni kupovati "kineze" jeftinije od oko 120 USD jer uglavnom (čast iznimkama) nisu vrijedni truda. |
Sad je problem što USD ode na 7 kuna u sljedećih par dana.
Sad 180 USD bude kao i cca 170 EUR. i to je 1300 kn. A tu spadaju "ni vrit ni mimo - samsa OK uređaji". i još kad se na 1300kn doda PDV, ta cifra prelazi 1600kn. Pa sad do the math koliko se isplati dati 1600+ kn za kineza bez garancije ili 1800kn za nešto drugo ;) Lani i predlani je USD tu i tamo pao i ispod 5kn. Sad ode na 7 kroz dan-dva. Čisto mala digresija koliko će kinezi biti isplativi u sljedećem periodu. |
Mislim da se općenito ne isplati davat neku veliku lovu za mobitel. Meni to dosadi za par dana.....
|
Ja s Iocean X7 plus i kitkat 4.4.2 od onog rusa izvucem jedva 3H SOTa (2000mah), cell standby, phone idle i wifi cuclaju bateriju kao ludi....razmisljam o vracanju na 4.2.1, ali 4.4.2 mi je brzi i ljepsi...
|
kinezima naravno neide na ruku to što dolar raste, pa će oni spustit cijene. nadajmo se :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
njima će realno pasti prodaja. a kinezima se sve vrti oko prodaje. pa vjerujem da će ipak malo spustiti cijene. osim toga pa i sama kineska valuta inače puno više vrijedi ali je nasilno snizuju jer inače nebi kina bila jeftina radna snaga. |
Frend kupio Doogee DG310. Problem je taj što mu % baterije ide normalno do nekih 50%, a onda se mob gasi. Ima tko kakvih iskustava s tim odronom? Ima kakav custom rom za to čudo da to isproba?
|
Citiraj:
|
Kako na small coli ukljuciti lokaciju?Probao sam u postavkama ali mi kaze da ne moze naci moju lokaciju?
|
Jel ti GPS uopće funkcionalan?
|
Je,radi.Ali bi lokacija trebala raditi i bez gps.Trebalo bi raditi i kada je ukljucen wifi
|
Settings>GPS>wi-fi & mobile location. Dakle nalazi se u GPS sekciji u KeleUI romu 1.8.5. Ili si ti još na stock AOSP?
|
Citiraj:
Ne zna kakav je zopo al za thl 4400 svaka preporuka..baterija drzi pun q a moja bas siluje 3g i fejs,mob je totalno u duhu THL sve stima nema nekih mana al ni nikakvih WoooooW feautera... |
Citiraj:
Jos sad kad izadje zenfone 2..za 200$ moras Bit Budala Kupit ista drugo |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim da nemaš razloga ostat na njemu, zapravo stock KeleUI nudi više. Ako ništa onda rade off screen gestures (dt2w i slične fore). A ako ti fali app drawer stavi se drugi launcher. Imaš na Dakokovom forumu upute i linkove.
Ja ga doduše koristim tek zadnjih par dana ali do sada nisam naišao na neke bugove. Ima nešto kineskog bloatwarea ali nije strašno. |
Još malo updatea na A806, Lenovo nodi zgodnu aplikaciju Shareit, za slanje podataka na druge uredjaje, mene je odusevila,
A što se baterije tiče, nakon što mi je skoro nakon pola dana nestalo, pogledao sam potrosnju sa Lenovo Power manager i dobio sljedece rezultate. Bat na 20%: http://www.imageupload.co.uk/images/...0-54-23.th.jpg http://www.imageupload.co.uk/images/...0-54-52.th.jpg Dan iza sam isključio smart rotation(praćenje očiju) i rezultati su mnogo bolji, al vidi iznenađenja soundmeter čak i kad ga ne koristiš guta bateriju uglavnom nakon malo manje korištenja sat dva manje. Bat na 65% http://www.imageupload.co.uk/images/...9-08-39.th.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
A ko to tebi daje garanciju na mjesec dana stari g2?' I AKO JE TEBI ASUS kinez onda wooooooow.. |
Jamstvo u HR u dućanu gdje je kupljen, možda?
Asus nije kinez, ali ako se kupi sa kineske stranice, onda je kao kinez i jamstvo je isto kao i za klasične kineze. Kao da ga i nema. Cca 90% svih G2 u HR ima važeće 2godišnje jamstvo u HR. Koliko kineza ili Asusa ima to isto? |
Citiraj:
|
Ima ako su kupljeni u wow shop...oni daju 2god. garanciju.e sad nisam nikad tamo kupovao pa ne znam koliko ta garancija stvarno vrijedi...
|
Vidjet ćemo kad prvi puta netko reklamira 13 mjeseci starog kineza u wow shopu. Živo me zanima.
|
Drug Brko nece biti problema.Dati ce novi ili vratiti novce.DI to rijesava bez problema,a kod kineza nema senzora za vlagu tako da se ne mogu izvlaciti na to.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kad ce postene Mi Note recenzije? |
Citiraj:
A uostalomk kad vam je neki mb bio zadnji put na reklamaciji servisu u hrv?? i kako je to proslo??? svi znamo kakva su prava potrosaca u hrv.. |
@R3nchi
Ja te ne želim uvjeravati, ja ću ti samo dati par ČINJENICA iliti DOKAZA: Listopad 2014 - kupio sam novi zapakirani i nekorišteni Sony Xperia Z1 od kolege sa foruma robert7 za 2000kn. On ga je platio oko 250 kn. Prosinac 2014 - kupio sam novi zapakirani i nekorišteni LG G2 od kolege sa foruma zagy za 2000kn. On ga je platio 219 kn. Ne znam jesi ikad čuo za kupnju mobitela preko produljenja ugovorne obveze? Kužiš spiku? Ljudi kupe mob uz pretplatu i onda ga preprodaju i stave 1500+ kn u đep jer im treba živa lova? Ne? Jebiga onda... A sad idemo na servise: Lipanj 2013 - Xperia Z se ugasila nakon mjesec dana starosti. Poslao na servis u Agram. Sve 5, mobitel radi dan danas kod nove vlasnice. Nigdje tragova otvaranja. Lipanj 2014 - Alcatel OT Idol je imao problem sa ekranom, sam je palio aplikacije, problem poznat kao Ghost Touch. Zamjenjen ekran, mobitel je radio dok ga nisam razbio i vratio u bivšu fabriku. Siječanj 2015 (pred 2 tjedna) - LG G2 mi se počeo resetirati i zapeo na logu, poslao u Agram, zamjenili su mi matičnu, dobio sam novu 24-mjesečnu garanciju i novi IMEI. Također, mobitel nema ni pikice ni tragova otvaranja. Dakle, sva 3 puta svaka čast servisu. Brzo, efikasno i točno. Ti i dalje uvjeravaj sebe da su kinezi baš super i da je bolje dati 1600kn za kineza nego 1800kn za G2 sa garancijom u HR, kao i to da kao potrošači nemamo prava... ili reci da ja samo imam sreće :D Sad smo otišli u mali OT, ali čisto da imaš informacije iz prve ruke. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
zanima me dali znate išta i ako možete pomoći o mobitelima uleFone Be Pro Android 4.4 Quad Core 1.5GHz Dual Sim i Lenovo golden warrior S8- MTK6592 Octa core 1.4GHz 2GB RAM 5.3inch HD IPS Android?
|
Zar netko ovdje zbilja vjeruje da će se Zenfone 2 prodavati po 200$ na kineskim shopovima?
Rečeno je da je 200$ povlaštena cijena za US. |
Citiraj:
http://www.needrom.com/category/doogee/dg310/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:53. |