![]() |
E da mi tulipani naprave isto argentincima... Ja ću bit sretan ko da smo mi pobjedili....
|
Nije da mi je baš drago, nemam više gušta gledat.
Al' šta mi je nešto ......toplo, milo, drago oko srca. Mali daj još dvi pive. :chears: |
Evo sudac opet navlaci za brazil, za 5 golova trebalo je biti barem 2,5 minute nadoknade :D
|
@zubich
Ja bi bija sritan i s 1:0 Oranja :) |
Igra se do 10! :D
|
Vidi babe po tribini :D GNJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :D
|
Sudac je kriv za svih 7 golova, jos ce dva primit prema mojoj kugli..
|
SP 2014 (Brazil)
@Drvoje
Ma da, naravno... Ja sam reko još odavno da su to dvije momčadi (njemačka i nizozemska) koje zaslužuju finale... I čisto zato što nizozemci nikad nisu osvojili prvenstvo bi htio da se to sada dogodi. |
čista petica..
|
Citiraj:
Policija i vojska vjerojatno u punoj pripravnosti...nadam se da neće bit stradalih... |
Nekak mi je drago jer ih nevolim, u drugu ruku, navijao sam za scenarij argentina brazil u finalu, pa da ih argentina natrpa toliko
mislim da je to najveca sramota koju bi brazil mogao dozivjeti :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
listic smrti :chears: krenula mi suza dok je miru utrpal :) |
Sad ce drugi set. :D
|
Ja sam inace za svabe, ali zbog van gaala mi ne bi bilo nimalo zao da nizozemska udje u finale i osvoji. Jedan od naj trenera ikad. Stalno ponavljam da je njegov rad u pozadini bayernovih zadnjih uspjeha, on je napravio selekciju i postavio temelje.
A u tri pm i ovi klauni, di si pijani zuti i vojska :D |
Mislim da će Pele sići u njemačku svlačionicu i moliti na koljenima Švabe da stanu.
Nakon toga predviđam još 2-3 gola za Njemce:D http://i.imgur.com/LJn54zx.png |
Bojao sam se da je prvenstvo namješteno i da će Brazil osvojiti.. Živjela Njemačka. :)
|
Citiraj:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/1372434/stahp.jpg :D |
Jel' se sjećate one slike kad je Španjolska ispala, a Brazilac držao - "Adios Espana" :D
Ovo se zove karma :D |
cvatem............ 5:0........... cvatem jos malo, jer se nadam da ce ih jos nagaziti svabe, ima 45 minuta jos.
|
|
ma samo neka njima njemci pokazu kako se igra nogomet...
drago mi je do neba jer su ih sudci doveli do cetvrtfinala a ne njihova igra. |
|
Nadam se da nema samoubojica na stadionu...
Ali u svakom slučaju mi je drago ko malom detetu :D i onda da ih još Argentina nabije sa 4-5 golova za 3. mjesto :D |
Proper football :kafa:
Sada treba sudac dati dva crvena svabama da ovi imaju sanse nesto zabiti |
Nišimura sudi utakmicu za 3. mjesto :D
Fred :D |
kako se ruše brazilci u šesnaestercu :D
|
Citiraj:
|
|
Koji trutovi ovi brazilci 5 puta vec pucaju direkt u Neuera.
|
Fredu fućka ceo stadijon :D
|
Neur je zaista no ovom prvenstvu postavio neke nove standarde kvalitete za golmane.
Meni uz Robbena najbolji igrac na sp. |
Löw uvodi napadaca za napadaca.
Svabe su zakon |
Neuer je u rangu našeg Stipe. Hoćeš refleksi, brzina, istrčavanje, čitanje igre.. Ma iskopirani Stipe..
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ne samo da je najbolji golman, vec dugo nisam vidio toliko inteligentnog igraca, kontam da komotno moze i 10-ku igrati, stvarno ima odlican pregled igre i zna sta ce se dogoditi par poteza unaprijed.
Izuzetan igrač... |
Citiraj:
|
Izgleda da je zavladala epidemija "padavice" u Brazilu.
Ovi se bacaju ko ludi, ali nema Japanaca pa nema tko sudit penal. |
Kaze komentator da bi debeli Ronaldo napravio vise u napadu od Freda. Živa istina, jadan je ovaj Fred. Ja mu nebi htio bit u kozi nakon utakmice.
|
Što reći, koju poruku poslat!:D
Vidim da ih je Dante dobro špijunirao i prevodio im. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:47. |