![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sto je smjesnije da ako sideloadam netflix verziju aplikacije za tablet, ta radi, ali je sucelje zbrljano, kontrole, i rezu u kojoj pusta te daljinac nije predvidjen za nju pa je kontrola uzas. Ali vrti filmove bez greske. |
Vrti na 480p. U tome je fora, ne prolazi DRM iz nekog razloga.
Steta je sto nema neke alternative za mi box zapravo. Nvidia Shield je daleko skuplji i... nepotreban. |
Nisam dugo pratio , ali šta ne obavljaju wetek ci 😀 posao kako spada ?
|
Citiraj:
|
dečki vidim da Ksijaomi nema LAN?? kak onda ide zračni strim 1080p - bezgrešno ili kenjka po malo???
|
koji lol, sinoc ga spustim u kino, spojim na receiver, i radi netflix :D
btw, streama bez problema bluray remux preko wifia, ali je router jako blizu boxu. |
pa bil 4m bilo OK (jedan "blaži zid na liniji ruter-Ksijaomi)??
na 1080 mislim net stream (ne sa PCja) |
ne vidim problema, to je mali bitrate.
|
Citiraj:
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
Uredjaj ocito ima problema nekakvih odnosno netflix app na njemu Budem veceras joa probao, sinoc zaspao |
Sami Netflix app nebi trebao imati veze s time, negdje ocito u lancu DRM steka. Nekada je cak do sekvence paljenja uredjaja. Trebalo bi vidjeti sto kaze DRMinfo u slucaju kada ne radi.
|
Citiraj:
Lol posto znam da prcas necu se dat navuc na provokacije :D
|
Preporuka, kupi nvidia shield i zaboravi na sve muke koje si do sada poznavao na boxevima od 50$ ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ima neko Nexbox A95X 1/8 gb verziju i da je imao problema s instalacijom kodija? Isprobao sam 17.1 verziju i 3 različite verzije 17.3. Krene instalacija i uvijek na kraju javi da aplikacija nije instalirana. Prije toga sam obrisao neki k-addon i još neke gluposti koje sam našao da imaju veze s kodijem koji uopće nije ni instaliran, al eto ekipa mi je rekla da se mora pobrisati iako ne vidim kakve to veze ima s instalacijom aplikacije, druga stvar ako ona ne bi radila kak treba. Negdje sam pročitao da zna zezat jer uređaj dolazi rootan. Pa ak je neko imao sličan problem svaka pomoć je dobrodošla. :fala:
|
Vrati uređaj na tvorničke postavke.
Kako misliš isprobao 17.1? Odi na Google Play i neka ti preuzme najnoviji, meni normalno skida i instalira. |
Skidao sam direkt sa stranice od kodija do sada, i sad kad sam se prijavio na google play skužim da je kodi instaliran pod imenom tvmc pa mi zato ne da instalirat aplikaciju. Ali sad je dalje problem jer tog tvmc-a uopće nema pod my apps pa da ga mogu otvorit već moram uvijek pod postavke pa aplikacije i tamo ga otvorit. A ako ga obrišem i idem instalirat novi, opet javi da aplikacija nije instalirana. Nemrem vjerovat kolko problema oko banalne stvari. Stvarno više ne znam kaj da napravim
|
stavi SPMC ili CEMC ako ti Kodi treba samo za gledat filmove/serije (Exodus, Specto, Elyisium)
Sent from my LEX720 using Tapatalk |
Citiraj:
Na početnom ekranu na nekoj ikoni drži 5s OK tipku, stavi na tu ikonu Kodi. |
Uspio sam na kraju instalirat 17.1 verziju, 17.3 mi nije dalo. Hvala svima na pomoći.
|
bok dečki.
Vrte li ti Android media player-u bluray ripove? |
Citiraj:
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk |
sa kojim programom?
I još jedan upit da li vrte iso file-ove? |
S Kodi-em, za iso ne znam.
|
Media Player
Pozdrav,:chears:
Kupio bih media player,ali ne bih izvan Hr,već bi ovdje zbog garancije,sada imam par modela koje sam pogledao (uz garanciju u kojima se razlikuju od 12.mj. , 24.mj. ili 36.mj ,cijene se kreću od 600kn na više,a ja mislim da nemam potrebe ići iznad 1000,00kn). Uglavnom,želim da minimalno ima 2GB RAM i 16 GB HDD ,a ostale bitne stvari ne znam previše pa pomozite pri odabiru: 1. Venz V10 Pro 24. mj. garancije https://www.mikronis.hr/media-player...m_medium=click 2. TLBB V10 Pro 4K UHD 36. mj. garancije http://www.instar-informatika.hr/tlb...m_medium=click 3. Minix NEO U1 24 mj. garancija https://www.protis.hr/products/detai...lolipop/107684 4. Minix NEO Z64 24 mj. garancija https://www.protis.hr/products/detai...-verzija/94048 Da pomognem,imam TV Samsung (Tizen) :stoopid: UE43KU6072U , zato ga i trebam ,prvenstveno zbog Kodi-a za filmove i slično,Youtube već imam u TV-u. Ako ima još kakav a da sam predvidio slobodno predložite. Možete u odgovoru napisati samo broj ispred modela i ocjenu ili kratki opis mišljenja/recenzije. |
Za Kodi i filmove uzmi A95X.
Edit: nema ga u HR (koliko znam) tak da ništa od toga. |
Jesi pokušao gledati filmove sa ugrađenim playerom?
|
Citiraj:
|
Ako je riječ o filmovima s HDD u mreži, Plex je jedan od sitno izbora na Tizenu. Naravno samo player , server mora biti zaseban i u funkciji. Pričalo se nešto da će biti i Emby , ali ne znam koje je stanje s tim.
|
Citiraj:
http://www.racunalo.com/nexbox-a95x-...n-male-cijene/ Specifikaciju tog A95X,pa ovi gore što sam naveo su istih specifikacija,šta je on toliko bolji od ovih što sam naveo ili je ovaj A95X provjeren a ovi nisu isprobani? |
Ne kažem da je bolji, nego je isplativiji za to za što ti hoćeš koristiti. Ovi koje si ti stavio su svih 800+ kn, a ja sam A95X dobio za 320 kn (s Alija bez gare).
Provjeren je i vjerojatno najpopularniji android player već neko vrijeme. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali kako kaže kolega, neki A95X za cca 300 kuna bi ti bio ok, nije da će riknuti odmah. Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk |
dali je netko koristio SNES emulator na android box-ovima i dali je osjetio kakav input lag?
|
Po onom sto sam vidio na netu nebi ga smjelo biti jer je emulator prilagodjen za arm arhitekturu. Uostalom, za svaki tip emulatora imas vise pluginova dostupnih pa mozes fino podesiti da radi bez laga. Ja recimo imam problem na pc platformi s emulatorom za psx jer nije dobro slozen pa imam solidan lag.
|
igrice rade normalno. ja sam ih igrao preko snes emulatora.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:01. |