![]() |
|
Džaba mu svi plusevi kad se zove Butterfly :)
|
|
I meni bio jedan u rukama M7 sa ljubičastom kamerom. Ali mob star par mjeseci, mislio sam da su od tog problema patili prvotni modeli. Jel to praksa zamjene uređaja zbog tog problema?
|
Moja M7 je bila kod mene 6mjeseci i nije imala problema sa kamerom.. Doduše nisam ju skoro ni koristio. Sada na M8 nemam apsolutno nikakvih problema s ničim.. Mob je prezakon..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
HTC Nexus 9 Nexus 9 |
Zanima me ima li šanse da HTC One mini 2 koji je kupljen u VIP-u bude tvornički otključan na sve mreže? Ili je praksa da se obavezno kodira na određenu mrežu
|
Citiraj:
|
Nema šanse kod VIP-a. Nezaključavane uglavnom prodaje teletina i to samo prvu seriju. Druga dolazi zaključana.
|
Citiraj:
3 od 4 zadnja mobitela iz vipa su mi došli unlockani.... |
Meni jesu, ali isključivo prve serije. Svi kasnije su bili kodirani.
|
Ništa od M8 Eye u EU
http://www.fudzilla.com/home/item/36...ming-to-europe |
...istice mi pretplata u vipu pa sam mislio m8 uzeti ali ga nemaju u ponudi na njihovim stranicama...jer to neka greska ili ga stvarno ne prodaju?
|
Citiraj:
HTC One (M8) srebrni |
HTC Sense 7 ss
http://www.youmobile.org/blogs/entry...d-5-0-Lollipop |
Ima li netko HTC Carkit D160 for HTC One (M7)?
|
ljudovi molim help jedan
dakle dobio sam htc one sv onak jeftino i imao je problem da covjek je instalirao rom i odspojio mu se kabel i mobitel se zbrickao,odnosno lampica za punjene svijetli al on se nece upaliti i kada ga spojim na komp trazi qshusb drivere,jel se itko razmuije u to i jel postoji kakav fix ili treba nova maticna hvala puno |
U vecini slucajeva programiranje preko usb-a ne pomaze nego treba maticnu programirati preko jtag opreme.
|
Android 5.0 u roku od 90 dana na M7 i M8.
|
Jel ima tko kakvu žnjoru u HTC servisu? Imam famozni "purple camera tint" na One M7 koji je pod garancijom pa po komentarima na račun servisa koje sam imao prilike vidjeti, sad sam malo u brigama :(
|
M7 i M8 bi trebali dobiti Lizaljku u roku od 90 dana
https://twitter.com/htc/status/529423270043348992 |
Citiraj:
Moguće da ti priznaju bez problema. @coconut - na prošloj strani stavljeno već u zadnjem postu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Super, hvala na informacijama. Malo mi je lakše. Iako je to općepoznat problem i navodno čak i javno priznat od strane HTC-a, ovo je Rvacka. :o
|
pozz ekipa, kupio sam htc desire 500 i muci me to da je od 4 GB internal storagea 2.91 zauzeto fajlovima oznacenim "other" (i nakon factory reseta) iako sam obrisal sve T-com glupe appse koji su nabacani gore. dal mogu nekim file managerom naci koji su to fajlovi ili samo ako rootam mob?
a i nije mi jasno zast se uopce ne moze otvoriti pod storage nista osim apps, pa cak ni music i pictures... |
Stigao mi HTC Desire Eye.
Ne znaš s kojom kamerom bi slikao :D |
@Juice why not both :D
|
Na jednoj mi glava preveliko ispada :D
|
Kakva je plastika na njemu? Jel tipa jeftino kao na midrange Desireima?
|
Malo je bolja plastika..nesto kao desire 500.
|
Ovako na prvu je okej. Nije kao na jeftinim verzijama Desirea.
|
Desire Eye dojmovi nakon par dana:
-ekran je super -kamera je dobra, no samo u dobrim uvjetima (vani po danu). Kako uvjeti padaju tako i kvaliteta slike pada. Prednja kamera je loša. -mob je malo prevelik i skliski je dosta -IPX7 certifikat mu ide u korist (otporan na prašinu i vodu do metra dubine u trajanju od 30 minuta) -zvučnike su odlično smjestili. Oni se nalaze iznad i ispod ekrana i to u prorezu širine 1 mm. Stvarno vrhunsko rješenje -baterija je mogla biti i bolja. 2400 mAh je mrvicu malo no ajd -sve u svemu dobar mob |
sajt di možete provjerit neke detalje o svom HTC
https://imeidata.net/warranty/htc Citiraj:
|
sad bi stvarno bilo vrijeme da umirovim svoj DHD :D:D
Razmisljao sam o novom mini 2 ali sad vidim da za istu lovu mogu dobiti i novi m7....4.5" mi vise paše za đep.....ali m7 ima 2 giga rama pa mi se čini da bih bio mirniji za neko duže vrijeme...nemora biti ko sa DHD-om 4 godine ali ipak:D Kaj mislite? |
Mini 2 je dobar, ali se ponekad osjeti da fali tih 1gb. I također XDA podrška za root/rom skoro da ne postoji. Meni to nije bitno, ali čisto da znaš.
|
Ma nema dileme, imao kratko Mini 2 sad sam na M7 - osim možda te kompaktnosti sve je na strani M7. Vidljivo oštriji i bolji ekran, 2gb rama, IR blaster, jači zvučnici... Baterija im je tu negdje. Meni je smetalo na Mini 2 kud je 4,5" ekran tu su nagurali tipke na ekran tako da u biti imaš negdje 4,3" ekran a crna traka ispod gdje je HTC logo zjapi prazna. Po meni bolje rješeno na M7.
Eventualno bi se dalo raspravljati o kameri, po danu zasigurno bolji Mini 2, pri slabom svijetlu M7. Lolipop će dobiti i jedan i drugi u isto vrijeme. |
Ima žena M7 i nevidim ja tu neke razlike u ekranu. Što se jačine zvuka tiče, moguće je da je M7 jači, ali sve je to u dlaku. Ne radiš partije sa zvučnicima od mobitela da ti mora oriti soba.
Po meni je kao što sam i napisao, Mini 2 je kompaktniji, M7 ima više memorije i bolju XDA podršku. Ostalo sve mi je u dlaku. Sa tim, da mi M7 još uvijek ulazi u relativno "normalne" veličine mobitela, M8 kao i svi slični mobiteli su mi u crvenom što se toga tiče. Sve si mislim da ću rađe preći na iphone nego kupiti toliki mobitel. |
ja malo vise naginjem m7 a mini 2 mi je ipak noviji i kompaktniji mob...a custom romovi me ne zanimaju..znaci ono out of the box....budem vidio. ..fala ekipa
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:45. |