![]() |
Citiraj:
|
ROTFL
Tottenham - Norwich 1:2 :D :D :D Bravo. :D |
Onom Ivanoviću bi rebnul barem 5 tekmi za ono sa Maloneyjem:suicide:
|
Čisto sumnjam da ne budu. :) Ak chelsea dobije fulham večeras pa makar i 1:0 ide na četvrto mjesto. :)
|
Nažalost:D
|
Zakaj? :) Pa tko je tottenhamu kriv kad su neposobni. :) Takvu jednu ekipu da Norwich dobije? :) U završnici prvestva gdje nema mjesta za pogreške? :) Sramota. ;)
|
Citiraj:
|
Ja sam se nadao da će arsenal ispasti ali na žalost ispast će tottenham ako chelsea dobije. Za sada je chelsea bolji. :)
Penal...lampad :) I chelsea vodi. :) |
Citiraj:
|
I 1:1 XD XD Treba i to znati. :)
|
Dempsey:D
|
Konačno da je netko primjetio i lukicu fantazista u punom svjetlu.
http://www.index.hr/sport/clanak/nav...ge/608842.aspx |
Ma rekao sam to još u subotu , nakon onog valjanja po terenu sa Sunderlandom ..
|
Citiraj:
Jedva čekam da Barca razbije Chelsea a Bayern Real i da,forza Juventus |
Baš bi bilo lijepo da Atletico danas upiše tri boda ili bar jedan :D
|
smrdljivi Milwall..baš su jučer morali nakon ne znam koliko utakmica pobijedit , falio mi je taj X do 1200 kn , koef 110 aaaarrr
|
Večeras rješavanje bundeslige vjerojatno, derbi sezone, Dortmund vs Bayern, bit ce napeto, u 20:00 pocinje, zao mi je jedino sto Perišić neće vjerojatno igrati.
Isto tako, u Primeri će biti zanimljivo vidjeti hoće li Real uspjeti pobjediti Atletico u gradskom derbiju, mislim da hoće jer Atleticu fali par bitnih igrača, dok je Real skoro kompletan... Lijepa večer za gledat nogomet, da li netko zna gdje će biti prijenos Real Atletico ( ne stream ), neću biti pri internetu već samo kombinacija satelitska/kabelska/štagod :D |
Citiraj:
Samo neka Kagawa ima svoj dan i da Subotic ne zajebe kak on to zna ponekad i sve bude ok.. |
Citiraj:
|
Jel ima gdje Bayern večeras na tvu?
|
Citiraj:
|
Samo da atletico opere real:Dveselje
|
Bar bi završnica bila zanimljiva, makar je i sad postalo napetije.
|
Citiraj:
|
Eurosport2:)
|
Dobio golman hrpu banana od publike kad je dosao na gol nakon pauze. :D:D
|
Citiraj:
Dortmund poveo |
Bayernov. Neuer.
Borussijin golman skinuo penal Robenu. |
losa je njemacka liga. katastrofa!! Golman Robenu uhvatio penal. Olic konstantno u zaledu. Dortmund je prejak za Bayern a u europi su amateri.. Cekamo iduci tjedan da Bayern dobije jedno 12 golova od Reala i to je to. Roben je promasio penal i cijeli gol sa 5m.
|
Kaj sve fula ovaj Robben:suicide:
|
Citiraj:
Nije njemačka liga ništa lošija od ostalih,u španjolskoj jedino real i barca su jaki,svi ostali slabi...to je loša liga United primio,Maloney |
UNITED !!! :(
|
ma kakvo cuvanje, kakav Real. Oni su izgubili prvenstvo maloprije.. Meni se smuci kad vidim Alabu, Krossa, timoscuka, rafinhu.. Katastrofa..
|
I da Juventus izgubi :D
|
Ronaldo :D, lijepo ga je zabio
UTD uvijek kad igram na njih gubi :D |
Real poveo - prokletstvo! :fuming:
|
Odlican dortmund, bajern nije bio na razini, pokazali su kako se bajern razbija kad se ne igra bunker, bavarci su jaki s loptom, ali losi bez nje. No i dalje tvrdim da ce real imat problema
Sve u svemu dobra tekma |
Citiraj:
|
Nalpoli gubi 1.3. Može mi netko objasniti kako je ta skupina klauna došla tamo do kud je došla u ligi prvaka? Smijurija od kluba. Ajde da igraju protiv negog ali NE igraju protiv atalante. Odron!
M.Junajted..lol :D Bravo za real. :) Samo tako. |
Citiraj:
Atalanta je jaka. Iza Milana i Juvea imaju najmanje poraza u Serie A. Da nisu imali -6 bodova na pocetku zbog namjestanja sad bi bili ispred Napolija. A za ligu prvaka i Napoli, rekao bih da su tad bili u top formi u sezoni. Ta forma je taman pocela padat sa porazom od Čelzija :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:58. |