![]() |
Citiraj:
A i ako ćemo tjerati mak na konac, VW AG obuhvaća i Bentley, Bugatti i druge... ;) Napisao sam to jednoznačno jer je VW ionako već gotovo 50 godina praktički 100 %-tan vlasnik Audija. |
Jel nije da je Porsche postao/postat ce vecinski vlasnik koncerna?
Citiraj:
|
oujeaa očito sam vas zarazio sindrom koncerna :D
|
VW je bio prevelik zalogaj za Porsche pa je nakraju lovac postao plijen.
|
GT86/BRZ je po meni odmah auto godine. Tračak nade u gomili smeća.
S rođenjem doppellkuplung DSG flappy pedals pizdarije je po drugi put umrlo auto,prvi put bijaše električni servo. |
a šta nije umrlo električno servo? :D
|
Citiraj:
|
Kako sam ovo sa užitkom pogledao. :D
Meganče je opralo auto sa 15 konja i 40Nm više... Osobno mi je Renaultek puno ljepši, djeluje agresivnije, sportskije i veće. I ima puno bolji zvuk. |
zanimljiv zaključak na kraju :D
|
ne znam jel bilo već, sori ako je... nabasao prije nekog vremena na ovu finu stranicu, kvalitetni filmići za ljubitelje svih vrsta četverokotača
http://www.egarage.com/ |
Zna li netko koje dimenzije akumulatora idu u Swifta 2009.god?
Nešto što je jače od Varte 36Ah koju su frendu uvalili. |
Koji model?
Evo pa pronađi ;) http://webshop-cs.tecdoc.net/exide/?...HR&country=HR# npr za 1,6 ![]() picture hosting |
Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/3T/vX/4bnOWxi2/untitled.jpg |
Kakve veze boja ima, uzmeš metar pa izmjeriš, čovjek traži dimenzije. :D
|
Pisu mu gore dimezije. Ni ne mogu bit drugacije jer je nosac takav. Intelektualac... Snagu sam htio vidit ali nista ne pise na njemu ili slikovito sav je crn ko noc, intelektualac..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
dobro da nisu neku stazu vozili... ovako je oplo još dobro i prošo :D
|
Imam pitanjce za nekog tko bolje barata tematikom, a ljeno mi je guglat na mobitelu.
Da li se popust/bonus na osiguranje može prenijet s jedne klase vozila na drugu? Konkretno, popust/bonus je stečen na teretnom kombiju, a sad bi vjerojatno uzeli putnički ako se popust/bonus može prenijeti na njega. Hvala |
teretno na osobno brijem nula bodova.
|
Upravo to. I obrnuto ne prolazi. Tako da nazalost, krece se s 0%.
|
Znaci bonus je vezan uz osobu koja ga moze selit po autima. Ako ima na jednom autu 50%, ako kupi drugi dobije 25%, jelda?
Sa razlicitih klasa vozila se baca na 0%. |
Citiraj:
E sad, ako imaš 2 auta, ne znam kako ide bonus za drugi. |
Citiraj:
|
Bonus je vezan za osobu.
Seliti se može sa vozila na vozilo iste kategorije. Ako kupiš iduće vozilo i osiguraš ga na vlastito ime u kući gdje već imaš policu na vozilo te iste kategorije imaš pravo na bonus koji je cca polovica stečenog. Konkretno vidi Čl.9 točka 3 To isto vrijedi i ako supružnik kupi auto i ide ga osigurati. Za dijete ne vrijedi. Dijete može naslijediti policu od roditelja. U glavnom sve vam piše ovdje. https://webshop.crosig.hr/b2c/Condit...AO20080101.pdf |
:nuts: još jedna jurilica za cestu |
Citiraj:
|
Hvala svima na pojašnjenju. Budemo onda stavili na papir i odvagnuli što je dugoročno jeftinije.
Još samo jedno pitanjce Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam dobio info da ne mora biti ostavinska rasprava već da roditelj može prepisati vozilo i policu osiguranja na dijete tj odreći se bonusa u njegovu korist. |
Citiraj:
To sto to tvoja firma prizna, uz uvid u rjesenje i fotokopiju police je druga stvar ali ne znaci da priznaju i ostali. Tak da to ovisi od osiguranja do osiguranja. |
Live NFS :nuts: |
Uzet vozačku doživotno i zaplijenit auto te ga dat Clarksonu da napravi još jedan ovakav prilog
|
I onda kada završi ovako, bit će odlično ako samo on pogine. Ekstremna glupost. Za jurnjavu postoje piste a ne javne ceste.
|
Obicno takvi odsecu ili zavrse u bolnici dok suputnici izvuku deblji kraj. Sad sam se sjetio Colaka i one cure kaj je izgorila u Ferrariju. Tata vuce veze sve u 16 da se sudenje i sve odulji sto je vise moguce i vjerojatno ce se izvuc bez neke konkretne kazne. A decko je talentiran vozac sa velikim iskustvom pa mu to nije pomoglo da se ne skrsi. Kaj je tek sa ovim samozvanim trkacima i tatinim sinovima..
|
Citiraj:
A generalno tako se i dogodi, prije par godina test E46 guma završio je kobno za suvozača. Vozač je u kolicima. |
Citiraj:
Citiraj:
Na godišnjem sam pa nemam kod sebe dokumentaciju iz HUO-a koja jasno i glasno navodi po točkama u kojim slučajevima je bonus prenosiv, između ostalog, kako i napisah, ostavinskom raspravom sa roditelja na dijete. Ne trebaš me učit poslu koji radim 11 godina, hvala ;) Ako te baš toliko pere da misliš da si u pravu, kad se vratim s godišnjeg poslat ću ti dopis iz HUO-a, ZA SVA OSIGURANJA U HR ;) :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne ucim ja tebe poslu nego ti tu pises totalne neistine o necemu o cemu nemas blage veze, ostavinske rasprave i rjesenja o nasljedivanju. Da nisi to spomenuo nebi ni procito kaj si napisao. O takvim stvarima od mene mozes dobit samo korsitan savjet i ne samo o tome, nego o registracijama, ugovorima, darovanjima itd. AK ja ne znam okruzen sam sa ljudima koji znaju. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:27. |