![]() |
Prošetao bi se do pobjede da se nije sjebao.
Baš malo sad retrospektivno razmišljam, cim je caca Jos poceo kenjkati Max je poceo raditi greške, dok je u prvom dijelu sezone vozio ko po špagi(tada cale još nije kenjkao) |
Citiraj:
|
Ne znam cemu cudjenje Max-ovoj voznji sada, nema apsolutno nista za izgubiti. RB je zacementiran na #3 u konstruktorima, a on nemoze vise biti prvak. Nema vise long term razmisljanja i kalkulirane voznje, svejedno mu je bio 2. ili zadnji u Mexiku, a da bi pobjedio morao je ici na sve ili nista.
Steta za McLaren, stvarno prosipaju bodove bez veze... i za kraj, ne mogu vjerovat da ce Torpedo sljedece godine imati mjesto u F1 a Hulk izvisiti, strava. |
Da nije bilo udesa i guranja sa Lujkanom i Bottarom, bio bi i Lujkan brži jer mu je dotični oštetio pod, pa samim time bi pobjednik ostao isti, po svemu sudeći. Max bi eventualno bio 2 ili 3.
|
Torpedo vozi sasvim pristojno ove sezone
|
Citiraj:
da mu Max vrati. Nedavno je neko iz RB izjavio da je Jos previse nestrpljiv (dosadan), a sin ga je davno presao po rezultatima. |
Podrška Sebastianu za ovo:
https://www.gpblog.com/en/news/48866...ign-sh-t-.html Sve što je rekao 100% je u pravu. To je Lujkan dopeljo u F1, te razne MTV-instafejs fukare, repere, Kokardašijanke, manekenke i sličan otpad ljuckog društva. I na kraju debil sa selfi štapom... ma teraj se u qrac. Jedina mala zamjerka Sebu je što ga je preslabo odgurnuo :D |
Možda bi bilo bolje da se rolipop vrati u igru umijesto automatike...
Ima li netko za podijeliti invite za morning kojim slučajem? |
Vec godinama samo ugasim utrku cim predju cilj. I to cim McLaren predje cilj.
|
Citiraj:
|
Ma Seb je kralj sto se tice ponasanja izvan staze i generalno nacina razmišljanja.
Btw.lik u slobodno vrijeme u brvnari/garaži popravlja stare motore |
https://www.youtube.com/watch?v=epdmatdvSzk
F1 2021 Rules: Everything You Need To Know Vise kg, vise jednakih dijelova, sporiji bolidi, bolja zavjetrina .. |
Gledao fp1, staza puno više grbi ima od prošlih sezona, bolidi jako poskakuju, za sada izgleda da je rb najbolje uspio podesiti bolid, vidjet cemo što ce biti u fp2.
Renault odnosno ricc je izgledao isto solidno, sainza zavrtilo zbog poskakivanja/grbi |
Stvarno prekvrgavo. Malo baca na Interlagos dvedeset i neke kad su otpadala zadnja krila na bolidima koliko je startno ciljna bila drndava :)
A gle, platili su zamjenu sa Mexicom, nema više para za asfalt :) |
Grožana maloprije bacilo u zid na istom mjestu kao i sainza
|
Gledam njegov pocetak brzog kruga, prvi braking zone, pa to se sve trese i vibrira. I onda oni S-zavoji gdje je izletio, katastrofa. Ovu stazu treba preorati i posadit kukuruz -.-
|
Cornholio
|
Uvijek neki k sa stazama u ju-es and ej.
Cini se da za njih nije F1 nego voznja u krug i sl. 😁 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Gledao intervju sainza i norrisa, dobri decki, zezanti i baš ono opušteni odnos imaju.
Pitali su ih za vegansku hranu, norris veli once i tried veggie burger and aborted it straight away :goood: |
počeo gledati netflixovu f1 seriju iz 2018.
za sada pogledao dvije epizode sa haas-om, mclarenom, ricciem i sainzom. ovako izbliza svi se čine simpatični: da, čak mi se i magnussen svidio jer više od svega želi pobjedu i nadam se da će ostati u formuli 1 bez obzira što ga ovdje većina ne voli. ja volim užarene glave sa killer insektom :D čini mi se da će mi se početi sviđati nove ekipe poput red bulla i haasa jer mi merc i ferari strašno idu na jaja ko i GSW, barcelona, messi, ronaldo i slični. dosadni su ako ništa drugo. i tak... idem dalje binđat :D |
...
|
Maxu lijepe stražnji dio bolida selotejpom 10min prije starta, nešto je popucalo...svi imaju bar jednog talijana u momcadi :D
|
|
O jebote i ova staza.
Bit ce tu jos polomljenih ovjesa i izleta... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Citiraj:
Poslano sa mog GM1900 koristeći Tapatalk |
Jebotidrugtitomateristazigrbavoj :(
|
|
Baš gledam snimku...skoro je Vettel tu poletio...a da je staza u banani je, tresu se svi i svuda na onboard kamerama
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Dobro, izašao je van koliko i ova 2 ispred njega. Njemu je očito do kraja puklo ono kaj je napuklo ranije
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:06. |