![]() |
Ne. Krađa je crveni karton. Ovo je ok. Ali ono nije crveni karton jer ga je Ramos jedva dotaknuo. Da je kriterij isti, onda je i crveni za Alvesa je jer kao penal isto.
|
Citiraj:
|
Mislim da sam desetak stranica unazad objašnjavao jednom članu foruma zašto se u takvim situacijama daje crveni, a zašto se kod recimo Realovog "penala" ne daje.
Pa čak je i balvan Cvitanović zaključio sam :) |
Citiraj:
|
Kontakt u oba penala postoji, problem je što je jedan bio izvan kaznenog prostora pa je "penal" a drugi je bio oko bijele točke pa je penal.
Ugodna večer i Vama :) |
Citiraj:
I situacije kad je između Ronalda i gola još jedno 4 para nogu. :) Čisto da bude jasno, pravila igre tako kažu ;) Citiraj:
|
E sad ne kužim jel se Messiju broje golovi iz penala ili? :D :D
I ono, Barcelona ne smije ove godine osvojiti prvenstvo i te brije :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Sve u svemu,odlična tekma,Di Maria je svjetski odigrao...svaka čast! |
Šteta što Bebek ne sudi u Španjolskoj ... on bi to riješio crvenim k. za glumu, kao u PSG - Bayer L. tekmi :D
|
Citiraj:
I nije mu dao direkt crveni nego drugi žuti |
Real ima Pepea, ali ni Barcelona nije večeras došla bez konja za trku...
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/...63628041_n.jpg |
Ako je to pepe na podu onda mu tako i treba, ništa bolje nije zaslužio, ovo čak nema veze ni sa realom, baš je najogavniji igrač u današnjem nogometu.
Iako bi volio vidjet video dal je stvarno nagažen ili je netko ulovio trenutak. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Šta očekuješ drugo od plačipičkice Ronalda, cvili na terenu i plače, di neće van njega :)
A ovi ostali su tako i tako jadni :D |
Očekivani rezultat , Barcelona kud i kamo kvalitetnija i bolja od Reala.Neznam , nigdje ne piše zakaj Bale i Modrić nisu došli na utakmicu ,jer da jesu vjerojatno bi i igrali.
|
Catania-Juventus 0-1
Teška utakmica, ipak je bilo 3. gostovanje u zadnjih 8 dana. Pogodak Teveza, 25 pobjeda u prvenstvu :goood: A već u srijedu utakmica protiv Parme. Sutra pak United-City u 20.45h United, United! :) |
Hahaha, i ovo je bio el classico, tu mi je pobrisan post,
al mislim da ste nakon ove PENALcelone shvatili poantu. A sutra GO GO MU!! |
Lol ti i ronaldo ste sa neke druge planete, realu se POKLONI penal koji definitivno nije bio a nesposobna realova obrana radi 2 puta gresku u 16m. I nakon ovoga jos idete cvilit, on po sucu (rofl) a ti po penalima (jos veci rofl).
|
Nisam popio kavu :D
Citam malo vijesti i od svih igraca ide se kristina zalit, najbolji igrac svijeta po snazi marketinga :D |
Tu sam tu sam...
Ne odgovaram na ove mucke provokavacije... |
Ta cijela liga je komedija. :D
Takvi padovi, takva gracioznost pokreta i bolna lica.... :D Ali baš za svaki faul..za svaki start. :D |
Liga prvaka pokazuje koja je liga komedija (di su talijani?) :D
Zasad je španjolska najbolja :p Nakon sljedećeg kola nema više engleza :p EDIT: Citiraj:
Citiraj:
|
Briješ da nema engleza? :D Ja brijem da je CFC u finalu i diže kantu. :)
|
Kantu vode da se poliju nakon hladnog tuša sa psgom :D
Zanimljivo kak čitam okolo nikome nije žao kaj je pepe dobio po tikvi, svi vele da mu tako i treba :D |
Veli Kristinka da nije vidio da Real ima povlašteni tretman kod sudaca :) |
Skoro ko Neymar...
|
Finale LP 2014: prepuni Old Trafford : United dočekuje PSG nakon 1:1
u Parku Prinčeva, Zlatan u 26. minuti zabija za 0:1, u nadoknadi prvog poluvremena, malo poljuljani moral MU vraća Rooney na 1:1, drugo poluvreme, 55. minuta, 2:1, ostaje rezultat sve do sudačke nadoknade, kada već vidno iznerviranom Ibrahimoviću popuštaju živci, Rooney u 92. minuti zabija za konačnih 3:1, MU diže pehar |
Oh bože...
Evo jedan video "gaženja" pepea iz drugog kuta. https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/F2D...2OIasWqy80zIq8 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:58. |