![]() |
|
Citiraj:
|
@mario92
Je li Tvrdijev post ide u provale smijeha? Sent from my HTC U11 |
dajte prestanite bit deca.
|
Ja ću prestati, već sam dovoljno dokazao gdje Tvrdi iznio netočne info o mirisu i kvaru protiv dizela.
Sent from my HTC U11 |
Citiraj:
Meni se smrad iz ventilacije rijesio na servisu. Stavili su novi filter i dezinficirali. Do sljedeceg ljeta sam valjda miran od smrada 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Dottore, sad si prvi puta sjeo u audi?
|
Gdje se može kupiti Sonax set za poliranje farova? Tokić i Spar mi nisu usput. Ima možda na Petrolovim bengama?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije bilo baš svudje ali na dosta dijelova su smanjili. Obilaznica u Rijeci ista stvar, smanjili su ograničenja dosta. Na Bosiljevu sam zadnja 2 puta vidio ograničenje od 80 km/h, jug -> prema Bosiljevu Ne znam jel im to ostalo od nekih radova. Vozio sam se jučer u Volvu V90, D5, Inscription oprema, automatik Zadovoljan sam, jako dobar auto, iznutra fenomenalan |
Citiraj:
Rezultat je bio fantastičan, ali sam "ostavio" ruke i zglobove u tih 4 sata yebade :D Trebam potražit slike before/after, mislim da ih imam još negdje. Jedini problem je bio što ih nakon toga nisam imao čim premazat (zaštitiom), a to ovaj Sonax set ima u natopljenim maramicama (keramika). Zato su požutili i matirali opet nakon 3 godine, ali sam odlučio unaprijediti tehniku ovim Sonax setom :) Inače majstori traže od 100-200 kuna, ovisno o tipu vozila, za poliranje oba fara i s tom zaštitom na kraju. |
plati nekom da ti to odradi vjeruj mi.
ja sam se dobrih 2 sata napatio, dok sam kupio potrebni smirgl papir razlicite gradacije, paste, polir pastu, itd ispalo me skuplje nego da sam platio nekome. |
Odradio to prije par godina kod nekog majstora u Španskom. 100 kn, pol sata posla, farovi i danas prozirni.:)
|
Jel imaju u tokiću il negdje "orginal-like" ratkape za moj dizel fauve. Znam da je to najgora kombinacija u ovoj temi, fauuve i još dizel al ak ima koja dobra duša da zna.
Što je najgore, neko se poslužio s jednom, tak da mi sam jedna fali. |
Ja mislim da ti je za to najbolje njuškalo, upiši vw ratkape i biraj
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače, kod zapadnog kolodvora gdje su one kocke ljudi se ni ne trude usporiti, pa redovno ispadaju ratkape i registarske oznake. Mislim da je prije onog skuter salona nekoliko komada "izloženo" na zidu. :D |
Citiraj:
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
ono što te diskreditira iz teme :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma na e klasi kod dizel tanka pise adblue, pa sam mislio da ce mi netko rec kad trebam to tocit :) Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Uzmeš upute i pogledaš. Worst case scenario, kad ti ga ponestane, pričekaš da te stisne nakon par piva, gurneš u rezervoar i dotočiš...
U principu troše oko litru na 1000-1500 km |
Citiraj:
|
Kraj videa, kak lik prođe 90° zavoj :D
|
Adblue se kod mercedesa toci u servisu - jedan tank drzi servisni interval. Ako iz bilo kog razloga trebas prije, kupis na benzinskoj i dotocis. Ako ne dozocis kad ga nestane - auto staje i nece voziti.
|
U, j............, prođe zavoj bez okreta volana
|
Kak se ekipa vozi :care::respekt:
|
|
Napokon sam se i ja ponovio, odnosno docekao svoju Vitaru (3.5mj.).
Jos jedan Suzuki na forumu, cisto da ne bude previse Renolceka i inih, francuski lobi je na ovom forumu mnogo jak :D http://i.imgur.com/EgO996P.jpg Socijalna Vitara GL, isporucena sa Lovato LPG sustavom, stavljeni Thule nosaci i MSW alu felge za ljetni set, zimske gume ce na celicne kad dodje vrijeme za to. Ovaj satic jako me veseli jer ne moram gledati crni bezvezni poklopac, pa mi je bas drago sto sam ga uzicao pod gratis dodatnu opremu :D. Mislim da cu investirati jos u naslon za ruku iz Armstera i dalje samo po plinu. :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:48. |
|