![]() |
|
Citiraj:
Isto ko i u A Star is Born, također mjuzikl, dok je u House of Gucci svoj dio odradila korektno. |
rawhead rex
Loše čak i za to doba ali ajde... skoro pa je toliko loše da bude zabavno, ali nije... mlako je, nema ni dobrog gore-a a čudovište je komično. |
The Terminator (1984) being promoted outside the Leicester Square Theatre - January 1985
https://i.ibb.co/XbvSvd0/424890143-1...97468104-n.jpg |
speking of retro, zanimljiv wishlist za glumacku postavu pulp fictiona (+ tarantinove crtice :D)
https://thumbs4.imagebam.com/26/86/ec/MESXV5F_t.png |
Dakle Ume Thurman i Bruce Willisa nema ni na svetom pismu.
|
Konačno! Iako nisam siguran jesam li gledao part one :D
|
Part one je takvo smeće da odavno nisam gledao nešto tako loše.
Part two u moju butigu neće :) |
Prvi je bio toliko dobar da su nakon samo 4 mjeseca odmah izbacili i drugi nastavak. :)
|
Prvi komentar na yt mi je odlican "lik sa lightsaberom samo gleda i hoda unazad dok ova pobija njegove kompanjone". Scena izgleda kao skriptirani single player nekakve osrednje igrice :D #mustwatchwhenhigh
|
:):D
Citiraj:
|
Imam i ja nekaj slično za reći. :D
Citiraj:
|
Sad se sjećam ds sam gledao, odličan!! :D
|
Po frizurici, jako tomboyasta vibra se šalje. Opet lesbo/woke, hahaha.
Btw. kad smo već kod cgi onanjavanjima, gdje je zapeo nastavak Alite? To mi je bil solidan filmić i lik s onim golemim očima |
Atila je bio bas simpa film. Malo googlanja, klik na link i onda se dogodilo ovo.
|
Ja ponekad baš volim pogledati loš film, ali Rebel Moon sam ugasio nakon 15-20 minuta. Nije bio dovoljno loš :D
|
Nije bio nedovoljno nelos? :D
|
Bio je nedovoljno neloš da ga ne bih pogledao do kraja. Čak niti do pola.
|
Onaj osjecaj kada pozelis pogledati neki film koji do sada nisi gledao, pa dzuglas i naidjes na dobar opis, zaviris u vidoteku, ima ga, i bas prije nego ga hoces pogledati, os te pita hoces li presnimiti film koji si pogledao prije oko mjesec dana ili ga obrisati ili ga drukcije nazvati? Obrisao sam, pa dzuglao dalje i naisao na ovaj:
Harbinger Down (2015), bez modernih digitalija. S obzirom na godinu snimanja, neobicno pol. ofarban. Onaj deda mi je odnekud poznat. |
Deda je i meni poznat, samo je tada imao manje sijedih :)
https://static1.moviewebimages.com/w...7VlGQFuzBk.jpg |
Kad smo kod dedica, Prljavi Harry je počeo tvitati.
|
Par zadnjepogledanih filmova s osvrtom. Dosta toga što konzumiram je sa fenomenalnog HRT3a.
Splice (2009) -praktički varijanta Speciesa za 2000te godine, ok gluma Adriena Brodya, partnerica mu je pak prilično iritantana, redatelj je inače isti od legendarnog Cubea, al to mi je bolji film. Kalifornia - neloš film ceste sa legendarnima Duchovnyem, Juliette Lewis i naravno Brad Pittom koji, iako nemam visoko mišljenje o njegovoj glumačkoj sposobnosti, ovdje odlično glumi potpunog luđaka, počesto i tragikomičnog rednecka, ozbiljnija gluma ipak nego iz Tarantinovskih režija. Lost Highway - David Lynch onanavljanje, po lokaciji i settingu ko neki proto Mullholland Drive, pa ko voli njegove filmove i brije, nek izvoli Dva Lica Zakona (Dragged Across Concrete) nasilni akcijski triler s Mel Gibsonom i začuđujuće ok Vince Vaughnom. Imdb ocjena je pogođena. Bilo mi je posebno nostalgično u jednoj sceni vidjet crno bijelu novinsku fotografiju Mel Gibsona kao mladog policajca, kao svojevrsni throwback na Lethal Weapon i Mad Maxa, u drastičnom kontrastu kako u filmu izgleda. Heathers (1988) -Teenagerska 80s urnebesna komedija koja je satira i grubo ismijavanje svih tadašnjih školskih komedija i stereotipnih likova, rane uloge odlične Winone Ryder i Christiana Slatera, koji ima žicu očito još od tada za poremećene likove. Interesantan detalj je čudna odjevna povezanost sa "Trenchcoat Mafia" fenomenom medijski napuhanim koji će eksplodirat 11 godina kasnije nakon tragičnih događaja u jednoj školi u Coloradu. Pitanje ostaje jesu li legendarni Dylan i Eric ikada vidjeli ovaj film, nije nemoguće da jesu. |
Citiraj:
Ipak je to Holywood, naći će način za spin i "The message" na kraju. Mogao bi biti zabavan. Jedan od rijetkih nakon Capricorn One da pokuša realno prikazati kako se to radi. |
Cekanju je konacno kraj, film godine je dostupan u svim boljim videotekama :D
|
Znači kad ste to spomenuli neki dan rekoh koje budale su to počele snimat i sad par dana kasnije film već vani.. :D
|
Novi Jimmy Carr je na Netflixu.
Navalite, svi woke hejteri, ovo je biser kojeg nikako da canceliraju :lol2: |
Citiraj:
|
Bit ce i treci dio? Super! :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jučer odgledao Jimmy kako kara, i sa ženom drugio dio Rebel Moon (prvi mi čak i ajde, nije bio dramatično loš).
Jimmy...osjeća se ispraznost već polako, teško je istu foru prodavati tolike godine. Ali ajde, gura se kontra "mainstreama" pa ima prolaznu ocjenu. Rebel moon 2 ... pola sata edukacije oko žetve tehnologijom 17.st. Nemam kaj više reći. P.s. Odgledao napokon prekjučer Dinu 2 ... isto, kaj reći osim da mi nije jasno kako netko nije zveknuo šamar/dva Stilgaru, pa sv. Pavao čim je prdno ovaj odmah viče kao da je u Monty Pythonu, on je Mesija. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:52. |
|