PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

flyer1 08.04.2024. 12:47

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3737271)
Nekak'a Dune part 2 se napojavila u bolje opremljenim videotekama :D

ofisl datum za digitalno izdanje na amazonu/itunes je 14. ovog miseca, tako da je to ocito nekakav leak.

u petom bi treba doc na bluray/dvd. valjda ce i 4k tad, jer je konkretno u usporedbi bd-a i streaming verzije dune 1 bila preocita prednost na bd strani (niza razina detalja, izrazena posterizacija/banding na 'digitalnoj' verziji i to u naslovu koji jednostavno inzistira na max mogucoj kvaliteti)

s druge strane, ne znam sta bi reka za matrix...meni je sve nakon prvog bilo visak, ostatak covjecanstva se valjda nije slozia s tim :D

drew goddard nema bogznakakav autorski portfelj, precjenjeni cabin in the woods i over the top stiliziranu pucacinu na tragu desperada ili pak shoot em up...stoji da braca svojedobno nisu imali ni toliko, ali su imali svjezu ideju.

goddard nema takav zicer u dzepu

Libertus 08.04.2024. 14:28

Citiraj:

Autor flyer1 (Post 3737343)
s druge strane, ne znam sta bi reka za matrix...meni je sve nakon prvog bilo visak, ostatak covjecanstva se valjda nije slozia s tim :D

Slažem se. Nema potrebe za niti jednim poslije.
Mislim da sam se natjerao pogledati drugi dio, treći nisam niti pokušao.

telefunken 08.04.2024. 14:28

Citiraj:

Autor flyer1 (Post 3737343)

drew goddard nema bogznakakav autorski portfelj, precjenjeni cabin in the woods i over the top stiliziranu pucacinu na tragu desperada ili pak shoot em up...stoji da braca svojedobno nisu imali ni toliko, ali su imali svjezu ideju.

goddard nema takav zicer u dzepu

složio bih se s tobom. Svaki slijedeći nastavak matrixa je osjetno lošiji neg prethodni. Iako mi je drago da je triologija jer je priča uspješno zaokružena, te dodatno pojačana Animatrix-om.

Ono što mi se čini je da će silovat sad taj svijet matrixa sa spin-offovima kao što su SW. Koga više boli briga za rudarski planet "Bubu" i "đedu ratnika" koji tamo kopa sol a koji kao ima za galaksiju vitalnu informaciju. To ne prolazi više ni u blockbuster igrama kao sidequest

IHrvojeI 08.04.2024. 15:23

Where evil lurks

Dobra hororčina sa opakim scenama nasilja i nad djecom i nad životinjama Surov, čudan i jako dobar...

sljedeće na redu https://www.imdb.com/title/tt5776252/ ovo mora bit ludnica
https://www.youtube.com/watch?v=cLgBXTmQrYc

LAcy 08.04.2024. 17:14

Dina part 2, dosadan film al' ajd, barem je Paul umocio. Sto je bitno (iako nije prikazano) obzirom da su na inace prilicno suhom pustinjskom planetu :D

Neo-ST 08.04.2024. 17:30

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3737386)
Dina part 2, dosadan film al' ajd, barem je Paul umocio. Sto je bitno (iako nije prikazano) obzirom da su na inace prilicno suhom pustinjskom planetu :D

Isisala ga je, šta nije jasno? Ništa se ne baca 😁

LAcy 08.04.2024. 17:40

Pa da, ni suze na licu nisu dozvoljene a kamoli sto drugo :D

The Exiled 08.04.2024. 20:05

Fly Me to the Moon
:chears::frend:

IMHO djeluje zabavno, moglo bi ispasti čisto solidno, a za svaki slučaj tu je i Scarlett Johansson.:):D

LAcy 08.04.2024. 20:22

Tesko da moze nadmasiti Moonshot :D

IHrvojeI 09.04.2024. 11:20

Uf, ovaj Taeter Burger je u rangu Feast 2, možda čak i trice... Nije toliko loš ko trica ali s tom nekom blesavom "pričom" i "glumom" je tu negdje. Ovo se gleda samo zbog gore efekata koji su fenomenalni, detaljni, brutalni i uvjerljivi, s obzirom na produkciju rekao bih fenomenalni! Nije da bih ga opet pogledao jer je bedast, ali ko voli ove gorefest splattere i ima 70 minuta vremena - bolje i to nego gledat u zid.

LAcy 10.04.2024. 05:47

Migration, simpatican, colorful crtic iz Illumination studia. Poruka je otrcana al' animacija je vrhunska, ima dobrih fora i za odrasle. Meni puno bolji od Dune part 2. Jedva cekam Migration (part) 2 i hoce li Gwen postati Kwisatz Haderach :D

mamutarka 10.04.2024. 09:39

The Exiled 10.04.2024. 10:55

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3737615)
Migration, simpatican, colorful crtic iz Illumination studia. Poruka je otrcana al' animacija je vrhunska, ima dobrih fora i za odrasle.

KaCmo kod ptičurina, Chicken Run: Dawn of the Nugget je isto dobro ispal. Neću reći da nije neloš, ali svakak je sasvim solidan.:):D

LAcy 10.04.2024. 17:34

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 3737640)

Zadnja scena sa ruzom na staklu je repect tko god da se dosjetio :respekt:

Mommistake 10.04.2024. 18:18

Cijeli trailer je top!

Mislim da je Gaga stvorena za ovaj film.

Zadnja scena, nešto najjače što sam vidio.

"I want to see real you...".

LAcy 10.04.2024. 18:28

Mozda je stvorena za ovaj film al' meni ona nije bas nesto. Radije bi Barbiku/Quinn :p

The Exiled 10.04.2024. 18:30

Vredu je Gaga, ali zbog njezinog angažmana film ima naglasak na mjuzikl, zato je trailer skrojen ovak eksplozivan u doslovnom i prenesenom značenju.:)

IMHO svejedno po pitanju mjuzikla, ali bojim se da bi ga šira publika mogla dočekati na nož kad skuže da je većina scena (u psiho-trileru) pjevanje i plesanje.

1v@n 10.04.2024. 18:42

Mene je trailer asocirao na valjda najbolju sezonu American Horror Storya - Asylum

Scena također, skroz paše...

LAcy 10.04.2024. 18:47

Citiraj:

Autor The Exiled (Post 3737770)
Vredu je Gaga, ali zbog njezinog angažmana film ima naglasak na mjuzikl, zato je trailer skrojen ovak eksplozivan u doslovnom i prenesenom značenju.:)

IMHO svejedno po pitanju mjuzikla, ali bojim se da bi ga šira publika mogla dočekati na nož kad skuže da je većina scena (u psiho-trileru) pjevanje i plesanje.

Mjuzikl?! Seriously?! :hitthewal: Steta, prvi Joker je bio bas dobar...

Mirkopoter 10.04.2024. 18:51

Također, nema šanse da gledam mjuzikl :D

The Exiled 10.04.2024. 18:57

Citiraj:

Joker: Folie a Deux is an upcoming American musical psychological thriller film and the direct sequel to the 2019 film Joker.
The film is expected to include 15 musical numbers, most of them covers of preexisting songs, but with "[the] door open for an original song (or two)".
:frend:

1v@n 10.04.2024. 19:00

Uh uh, alfa mužjaci neće gledati mjuzikle da im ne razvodni razinu testosterona :lol2:

Pretpostavljam da niste gledali ni Grease, Chicago, Phantom of the Opera, Little Shop of Horrors, Sweeney Todd ili recimo Tommy

LAcy 10.04.2024. 19:06

Nekako mi "musical psychological thriller film" ne idu skupa. I jos Gaga type of music. Zapravo, nisam bas upucen u njen opus. Mozda i pase :D

LAcy 10.04.2024. 19:08

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 3737779)
Uh uh, alfa mužjaci neće gledati mjuzikle da im ne razvodni razinu testosterona :lol2:

A ti si neki feminizirani muzjak? Jel' razmisljas o promjeni (s)pola :lol2:

The Exiled 10.04.2024. 19:11

Velim, meni baš svejedno, ako valja pogledalo se bude ko i sve ostalo, ali kod većine takve stari ne prolaze isto ko i LGBTQ+ likovi koji nisu nikakav problem sami po sebi, jer su oduvijek u serijama i filmovima. Zajeb je kad se sve ostalo u radnji zanemari i podredi tome, a onda je kasnije plač da film ili serija nije imala prolaznu ocjenu kod većeg dijela publike. Jebiga, nitko im neće ozbiljno shvatiti Jokera koji pjesmom i plesom stvara kaos.:):D

1v@n 10.04.2024. 19:16

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3737781)
A ti si neki feminizirani muzjak? Jel' razmisljas o promjeni (s)pola :lol2:

Ja sam u doticaju sa svojom Ivankom :D Idemo ruku pod ruku, pa i u kazalište na mjuzikle :no2drug:

Citiraj:

Autor The Exiled (Post 3737782)
Velim, meni baš svejedno, ako valja pogledalo se bude ko i sve ostalo, ali kod većine takve stari ne prolaze isto ko i LGBTQ+ likovi koji nisu nikakav problem sami po sebi, jer su oduvijek u serijama i filmovima. Zajeb je kad se sve ostalo u radnji zanemari i podredi tome, a onda je kasnije plač da film ili serija nije imala prolaznu ocjenu kod većeg dijela publike. Jebiga, nitko im neće ozbiljno shvatiti Jokera koji pjesmom i plesom stvara kaos.:):D

Evo, meni je skroz ok ovo viđeno. Ludnica, luđaci, sjebane glave i ovakav cirkus u njima. Velim, ništa što nije prije viđeno, ali kad je cijela Batman franšiza krenula u mental health smjeru počevši s prvim Jokerom, ovo je skroz logičan put dalje.

The Exiled 10.04.2024. 19:19

Da, izgleda vredu, samo je pitanje kakav bude finalni proizvod, ali ovo kaj su pokazali je OK, a mjuzikl mora biti, jer inače Gaga baš i nema previše materijala.

LAcy 10.04.2024. 19:20

A dobro, Joker i je sasav, plese i histericno se smije dok stvara kaos. Al' ne u mjuzikl stilu nego u psychological thriller stilu. Ako bude tako a glazba bude samo background, ok. Al' ako naprave bas musical... onda bolje gledati Trolls World Tour. Barem je saren i zabavan :D

The Exiled 10.04.2024. 19:21

Mjuzikl elementi su im dio cijele PR kampanje, tak da taj dio ide svakak, samo ostaje vidjeti kak bude sve to ispalo kroz film.:)

1v@n 10.04.2024. 19:27

Nisam Gagu gledao nigdje osim u AHS: Hotel (još jedna dobra sezona)

Nije pjevala i više je nego solidno odglumila, tak da je ne bih otpisao.

Meanwhile...DC je dobio opasnu konkurenciju, a Michael Madsen...samo ću reći da se više nikad neću sprdati s Nicholasom Cageom :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:57.