![]() |
|
Citiraj:
Preglasno je, nije mi jasno zašto to rade, sigurno neću popiti više kole ili pojesti više kokica radi toga. :hitthewal: |
Svaka čast onima koji idu u kino. :) Ne znam kako trpite taj ekstremno glasan zvuk, prljavštinu, nekulturnu bagru od posjetitelja i bezobrazno visoke cijene. :) Stvarno mi se ne daje novac da bi bio na rubu incidenta. :D
In other news :D I Like Movies . Iritantan film o odrastanju iritantnog mladića. :D Ne bi preporučio. :D |
Jebeš sve, nije isto kada gledaš fim u kinu ili doma. Je da je doma komocija ali kino je kino, institucija.
Je da su ljudi nekulturni ali to pokazuje samo kakvi su. Većina ih je ok. |
Citiraj:
Citiraj:
|
zato se kupi fini OLED i fini soundbar :D
|
Gdje ovaj svijet ide kad su ljudi postali preosjetljivi i za u kino otić :D
|
Neke stvari su jednostavno pitanje mentalne higijene.
|
Citiraj:
|
najgore je šta to većina ljudi ni ne kuži.
još ima masu ekipe koji navečer nakon vježbanja samo protein popiju. E to nakon par sati tako fakin smrdi, bože moj mili. |
Lako sto smrde, ali i prde. To je epic. Pa se svi uskomesaju, a vjerojatno i krivac skupa s njima, pa se svi okrecu i pusu...
|
Pa to je dio immersive experience :D
Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
jebiga to su ti filmovi od tri sata, em ti se napuni mjehur, em ti se napune crijeva plinovima koje ne smiješ isprditi i onda još IMAX basevi ti to sve drmaju tak da dobiješ žilice na bjeloočnicama.
|
Citiraj:
Razmisljao sam uloziti 9 eura za pogledati Dinu 2 u kinu al ovaj komentar je prevagnuo da cu ipak pricekati videoteku. Hvala ti:chears: |
Mene pak najviše smeta lobotomizirana publika.
U prošlom stoljeću je ekipa umirala od smijeha, dobacivala neukusne primjedbe, šale i poskočice te svakojake slične manifestacije doživljavanja radnje na velikom platnu. Danas samo smrde i prde. |
Pogledao Dune 2.... U KINU !
Ništa, preživili smo. |
Sudeći po friškom (novom) Mad Max traileru, Chris Hemsworth glumi jednog od (naj)boljih likova.:):chears::frend:
|
Ovo se ide gledati u kino, ali ne imax, ni pod razno :D
|
gledam trailer i pitan se di je mad max u ovom 'mad maxu'?:lol2:
|
Mene jedino brine CGI tj, da bude slabo primjetan kao u prethodniku.
|
ovo se ide u IMAX pod obavezno
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ridley Scott Watched the New ‘Alien’ Movie and Said ‘It’s F—ing Great, |
Citiraj:
Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Mene je kod tog "novog" Mad Maxa jedino zabrinulo da pron industrija nije bila u stanju snimiti očito potreban remake pod nazivom Furry Rod :D
|
Citiraj:
|
hahaha, baš to tija napisati.
ima fail za failom već 7 godina. možda je dobar recenzent? :D |
Lako za njega i popratno mu mišljenje, glavno da su Xenomorph živine u Romulusu odrađene korektno (čini se da jesu) i već je to dosta da se pogleda.:)
Kaj se podbačaja tiče, čak i Ridleyevi loši filmovi su kvalitetom u sasvim drugoj galaksiji u usporedbi s npr. stvarno dno-dna izdanjima poput Madam Web.:D:hitthewal: Aquaman and the Lost Kingdom je ispal super u odnosu na Madam Web, a oba spadaju u kategoriju di se već po traileru vidi da bude smetje.:goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:34. |
|