![]() |
Citiraj:
|
maloprije zaigra call 2.. ali ne mogu ja to .. prestaro mi a 5 san izbrisa drugi dan.. 4 ima tehnicki poteskoca :P ali brzo ce se rijesiti pa.. bi mogli veceras... samo postedite me... ipak nisan igra po godine...:hitthewal: ali valjda cu uci u igru..samo me zanima jeli bilo sto novih mapa od china towna i creecka...
|
Nije bilo novih mapa.
Znaci trebas instalirati igru,patch 1.6,pa onda 1.7 i spreman si za igru ;) |
Citiraj:
Bit ću na jednom mjestu tako da znaš di sam i neću se micati da me lakše pogodiš (teški kemperluk sa Pevecovim maskirnim šatorom). :p |
taj ti sator bas nije pomagao dok sam igrao protiv tebe ;)
radim za fax, ali dobro ce doci koja pauza, pa mi javite na xf-u. evo ja cu igrat samo gunom |
ma skinija san patcheve.. samo cekan da dode igrica ili cu sam po nju morati u peveca:lol2: moj pevec i nedeljom radi...
a ti ako se dobro sican si na jednom mistu u satoru a oko satora claymore.. ima ljeka i za to... si to isto nabavija u pevecu ili.. Uh sta je taj pevec dobar od igle do claymora...a a meni ce tribati oko tjedan dana,.. da uvatin dir jbg... samo mozda me mis spasi.. prije san roka san obicnim logitechom a cuja san da ovaj 518 igra sam sve sto tribas je upaliti igru..... mislin da san sa driverima cak dobija... pronalazak za kampere...:fiju: |
Ja imam ovu konfu iz profila, igram cod2 i cod 4 priko interneta. Neznam zasto, ali nemogu lokati fps u cod 4 na 250 vec kostantno pada do 200. A u cod 2 nemogu lokati na 333, npr. u carantean mapi. Da li je to normalno? Probao sam reinstalirati Windows, sve, ali ne ide. Ajde, ako ima neko slican komp neka vidi koliko njemu ide fps. Molim vas!!!
|
Treba ti modani .cfg.Teško da to možeš sa gašenjem svega živoga u opcijama.
|
Citiraj:
|
aj javi kad budes bez pivi. danas ipak nista od igranja. slabo radim ovo za fax :S
|
Rijetki su dani bez alkohola. :D
|
Ja bi isto malo zaigrao ako cete igrati veceras..
|
Citiraj:
|
probao sam ja s apacerovim cfg-om na HD4870 imat 250 i to ide bez beda, ali grafika je katastrofa da nemogu gledat igru, izgleda losije nego cod1 :)
zato rade cfg koji mi pase, 125 lock i uzivam u igri, a to postizem i na 9600gt |
Dal cete igrat?
|
ja bi ako ce jos netko
|
Dignem ja server... 1 mbit. :)
EDIT: Evo adrese: icytexx.dyndns.org. |
Moze svi u javnu kucu
|
Citiraj:
|
Da.
|
Evo dolazim onda. Valjda ce nas se skupiti dosta.
|
4 smo vec sa tobom. :)
EDIT: Sorry kaj je pao server, t-com je kriv... Sad je opet up. |
kaj znaci kad te kika pb i napise unpure/corupted game aseds ili asets ili kak se vec speluje..
|
99% driveri od grafe
|
Ljudi, ajmo večeras nabacit koju partiju, moj G3 sa prigušivačem se dugo nije usijao :)
|
Ako ocete dignem...
Ako nema nikog drugog? icytexx.dyndns.org -> ostavit cu da radi. Frend i ja smo vec gore. |
Evo dođem ja cim pojedem nesto ;)
EDIT: Hoce netko igrat? |
evo ja sam bio prije min i nikog nije bilo. aj ljudi dodajte me na xf pa da se dogovorimo kad cemo
|
Došao bi ja kad bi znao koji quratz da ja radim sa ovim:
Citiraj:
Jel nema normalnog IPa? |
Citiraj:
Samo upisi u konzolu connect icytexx.dyndns.org To je "IP"... |
A u konzolu...
ahaaaaaaaaa ROFL Ja kopiram u browser reko možda je ko sopcast odma "otvara" Thx Icy, stižem :) EDIT: Softcore!? c-c-c :/ |
ajde spajajte se, imas nas dvoje sada gore..
|
ajde nek netko ubaci IP. kad stisnete tab pise vam dolje ispod scoreboarda pa napisite tu. pozz
|
Jel prije pola minute rečeno kako se spaja na server?
/connect icytexx.dyndns.org |
Mozda se netko hoce spojiti putem xfirea, a u favoritima se ne mogu pisati slova.
|
upravo tako. namjerno necu upisivat dyndns. daj mi fino IP to ti je 10 sec posla i sve 5. inače ja najćešće igram na 195.122.134.175:28960 ->>PROMOD
|
bannan sam na kresinoj kuji a neznam zasto...:stoopid:
|
Pa javi se na njihovom forumu, a ne ovdje. Vjerovatno si psovao ili teamkillao admina kojem je bio loš dan, ili su ga više puta teamkillali.
www.gamenet.hr |
@brodjo - dyndns ti osigurava da je uvijek ta adresa, jer posto je on server digao na svojoj kucnoj vezi, svakih 24h je drugi IP...
|
Alo Fato, kad ćemo zakempat?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:42. |