![]() |
sve neki kriptonostradamusi a nitko kurca ne zna :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja jucer poslao 200€ sa coinbase na pbz devizni bez problema.. 1 click .. done |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kao i ljudi u bankama. Neki dan u Zagrebačkoj banci odem na razgovor u vezi kriptovaluta da li bi odobrili isplatu deviza kojima je porijeklo prodaja kriptovalute. Svi su se uzjebali i okretali telefonske brojeve 10 minuta, da bi dobio odgovor sat vremena poslije koji je od njihovog voditelja brookerske službe ili što god, da bi transakcija bila odbijena, a znam 5+ ljudi koji najnormalnije isplaćuju po više tisuća eura na devizne račune u ZABI. |
Jel to puce balon???
|
Citiraj:
|
Nemoj da se bas prepolovi... znam i ja da ce gore, ali ipak mi je tesko za gledati...
:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Bio je i ovdje na nekoj temi link na zakon. Gledam i ja kako sve pada. No gledao sam i kako je sve raslo. I opet će rast i padat, itd... Citiraj:
|
Na bitkonanu je buy order na 3.5 LTC po 195. Tko je brz...
|
mhm ko lud
|
|
Tesko je to nekako sve gledati... i mucno i tuzno...
|
drzi se gunteru proci ce
|
jel idemo spavati, ili je suicide watch?? :)
|
Ali sto je previse, previse je... malo smo se zabavili, a sada ajmo u zeleno :)
|
Sta mislite, koliko ce trebati altovima da se oporave?
|
Ja se nadam do sutra ujutro, ili prijepodne :)
|
tesko, bar tjedan, dva
|
Moja punica prije nekih dva tjedna htjela kupiti btc, xro i eth za nekih 200 000 kn. I moja zena ju nagovarala :)
Dobro da nije jer bi ja sada najebo :) |
istok se budi, 6:30 je u Pekingu, kad kinezi krenu dumpati nayebali smo :)
|
Citiraj:
25 000k€ u Vanguard fondu je lova za umirovit se za 20 godina. |
Ma neeeeee, sada kada kinezi vide kako je sve jeftino pa odmah par milijardi ubace u sistem :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel vrijeme za shoping ili da još čekamo pad? :D
|
eto polako prelazi u zeleno ako bog da :) :)
|
tko je jamio jamio je... :-D
|
Ona bl@de-ova analiza od prije neki dan izgleda dobro pogođena, svaka čast
-- edit: :) |
Da nebi bilo dead cat bounce :fiju:
Bogme, baš sam se sjetio Bl@dea odmah :) |
Ja sam davno odusto od trejdanja, jer uvijek, ali bas uvijek, kupio kada je bilo najskuplje a izasao van na najnizim razinama...
Nejde mi trejding i zao mi je zato... I zato odlucio samo rudariti i holdati, i pokusati prezivjeti ovakve padove :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ako izdrzi na 11k i odbije se izmedju 11 i 12k onda je gotovo ako se ne uspije odrzat iznad 11k ide sigurno jos jedn nalet. ali s obizirom da je volumen u prvom naletu bio vec od zadnjeg mislim da je gotovo. za svaki slucaj postavit stop loss.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Papak :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:18. |