![]() |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk |
Mislim da se baterija ne priznaje. Godinu dana na nju je garancija ukoliko se ne varam.
|
Negdje sam citao da ako je baterija sastavni dio uredaja i ne moze se zamijeniti, vrijedi puna garancija
|
Citiraj:
Ako baterija nije zamjenjiva na standardni način, spada u punu garanciju. |
Potvrđujem. No ponavljam, mobitel nositi prodavaču, NE DIREKTNO slati u servis.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk |
Kaj ak je mob uzet u vipu, tcomu ili tele2?
|
Nosiš ga tamo. I oni ga uredno moraju zaprimiti i poslati na servis. No da nejdemo u offtopic ovdje, savjetujem ti da malo prosurfaš temu o Garancijama. Vidjeti ćeš mnogo finih primjera ako to funkcionira, ako nisi upućen.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk |
History repeating - izgleda da će Sami pokupiti cijelu proizvodnju SD845 za svoj S9
https://www.gizmochina.com/2017/10/0...845-galaxy-s9/ Netko je uspio rootati SD verziju N8 bez okidanja Knoxa. Navodno ista metoda važi i za S8 (samo SD verzija) https://forum.xda-developers.com/gal...note8-t3685340 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Samsung s7, svaki put kad otvorim neki video (face, youtube) i stisnem volume + ili - (pojacam ili smanjim zvuk) pauzira mi se i moram ponovno stisnut play.
Zna li netko o cemu se radi? Nema root.. |
Citiraj:
Kad te prvi puta odjebu, onda ćemo dalje. To tada, nemojmo širiti dezinformacije i demotivirati ljude. Citiraj:
@mob |
Citiraj:
@rak 21 - Probaj wipe sytem cache pa javi. |
Citiraj:
Neki kazu da u postavkama iskljucis "smart stay". Koristis neki button remapper app? Cini mi se da je softverski problem vezano za neki app pa probaj bootat u safe mode i pokusati opet. Ako radis ovo provjeri da ti stock launcher nije freezan. https://support.t-mobile.com/docs/DOC-28008 |
Citiraj:
|
Hvala na savjetu svima :)
Više me zanimalo ovaj dio oko baterije kako prolazi. Nisam nikad zbog baterije mob reklamirao i ne znam kakva je praksa oko uvažavanja garancije. Što se procedure tiče tu sam dosta upućen, barem za T-com. Ja u firmi kontaktiram s njima, dogovaram tarife, opcije, mobitele i sve. Nikada, apsolutno nikada mi račun nije trebao, ni ispunjeni jamstveni list. Dođem u njihov centar s mobom, žena sve očita iz sustava, zapiše i zaprimi. |
1 privitaka
Evo,ako je nekog zanimalo da bi uzimao Dbrand skin ili nesto slicno,meni nije dao vrag mira i frend me nagovorio pa smo uzeli svak sebi,iznad 20 dolara nema postarine,taman 2 skina. Uglavnom ja sam uzeo "Dragon" skin,i nemam trenutno drugi mob da bolje uslikam pa evo ovako jedna brzopotezna... Svidja mi se tekstura,hrapav je skin,kao taj zmajski valjda hehe. I izrezan je superprecizno,stavio sam ga za par min iz prve nakon odgledanog njihovog how to videa.
I nevezano za skin,ali sam pricao tu o 4G problemu na Tele2,evo zadnji tjedan i pol radi ko podmazan,bit ce da su rijesili,barem sto se Like tice... |
Kupit ću S8 danas od tipa s njuškala što ima garanciju kod nas u vipu.
S obzirom da se baterija ne vadi, kako da provjerim kod mobitela i kod na računu? Što je još bitno? Da je F? |
U dialeru ukucas *#06# i izbaci ti serial i imei.
Ako je iz vipa onda je sigurno F (vidis u about phone-model number). |
Ma ti dbrand skinovi bar na telefonima koje sam ja korisio su jako teski za milimetarski staviti, pogotovo rubove gore da fino legnu.
|
Samsung predstavio nove fotosenzore koji koji će uzrokovati manja ispupčenja na mobitelu uz istu/bolju kvalitetu sliku u odnosu na sadašnje senzore
https://news.samsung.com/global/sams...t-applications |
Ima li netko ideju kako u standardnoj email aplikaciji, kada se koristi exchange račun, staviti da se kalendari i kontakti sinkroniziraju na push ili recimo svakih 1h, a da se email sinkronizira isključivo ručno?
|
Citiraj:
ali ne izgleda svaki mob dobro s njima |
btw, glupo pitanje. Npr. TehnoStore ima ovo :
|
Vidim da se radi o stranoj firmi. Oni odbiju njihov PDV i na netto cijenu stave naš PDV.
Ono što bi trebao provjeriti prije kupnje je da li naš ovlašteni servis prihvaća njihov RMA. Ako prihvaća i cijena ti odgovara - kupuj. |
Upravo mi je zena izbila s7e iz ruke i pao je drito face down na pod da nije ni poskocio... i prezivio je...issati srce mi je jebeno stalo... moram napravit video cut out od ovog :D
|
Citiraj:
Jesi predao papire za razvod ? 😂😄 Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk |
Zašto mi na S8 kasne WhatsApp i Messenger poruke? Dobivam ih nakon 10-15 min?
Jel se to može nekako namjestiti? |
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Kasne wa poruke i meni na s7e
|
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Kasne meni i curi već mjesecima tako na S7. Zanimljivo, kod nje se wa pojavljuje na monitored appsima i može ga staviti u unwatched apps (sve smo već napravili), ali kod mene otkad sam kupio mob i instalirao wa jednostavno ga nema na listi. Oboje smo isključili battery optimizaciju za wa.
Tu smo nedavno više pričali o tom problemu: http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=5263 |
Ja sam upravo provjerio na S7. Stižu mi trenutno whatsapp i viber poruke. Nisam stavljao appove na unwatched nit sam išta dirao. VIPnet poslovna tarifa.
|
WA nemam, Viber imam i nemam problema sa njime. However, Gmail me je drkao jako, toliko da me natjerao da ga ubijem i postavim Aquamail kao glavni mail klijent. Ali pari mi se da je to do gugleta prije nego do S7.
Nu, što nije na WA bio neki globalni problem oko toga ili baš samo na S7? Pitam jer sam vidio da nekom S7 frižem FWu da WA sad stiže čak i preinstalled... Sent from my SM-A500FU using Tapatalk |
Mislim da WA ima globalni problem. Imam Motorolu na Bonobnu i kasne, prijatelj je imao Huawei Mate 7 na T-Mobile kasnile, prešaltao se na iPhone 7+ i kasne mu, prešao na bonbon i kasne mu, prijateljica imala iPhone 5, sad je na iPhone 6, T-Mobile pretplata, kasne joj... Druga prijateljica ima Samsung A5, T-mobile pretplata kasne joj, drugi prijatelj ima Huawei P9 lite, T-Mobile i kasne mu... Viber je jedno vrijeme zezao, sada radi prilično normalno.
|
Citiraj:
|
Onda je lokalno globalno, whatever... Nije izoliran slučaj da je do jednog mobitela ili proizvođača... To je poanta.
|
Citiraj:
|
Bonbon na S5 i V10, ne kasne, niti gmail niti WA
Na S4 mi je kasnia WA |
Ono što sam osjetio zadnjih gro godina je da poruke (whatsoever preko čega) ne kasne zbog telekoma nego prvenstveno aplikacija i/ili samog mobitela tj. njegovih battery saving opcija.
Jučer sam baš čistio jedan LG G4C. Majko isusova što je u njemu bilo. Nekoliko Clean Sweepera/Mastera/Servozgrozera te nekoliko Ultimate Battery savera, a da ne spominjem i par Mega Backup Data Pro alata. Ne kažem da zbog toga kasni, ali koliko ljudi vidi da im se uz nešto nije naselilo još nešto, a najpopularniji su baš ti all-in-one cleaneri i battery saveri :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:07. |