![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa kolega, i ja sam mislio da je bolje čuvati busiju jer me tako neće skinuti previše puta. Onda sam skužio da tako niti ja neću baš previše skinuti, pa sam se i ja pridružio sveopćoj jurnjavi. Igra je daleko od realnosti pa me boli briga. Niti će meni past dlaka s glave ako me neko skenja. Ovako napravim nešto za ekipu i dobro se zabavim. Vidim trojicu i prođe mi kroz glavu računica: "Jednog naknem bombom, jednog skinem rafalom iz MP44 i treći mene ubije. Opet vodim 2:1". Nekada ne uspije,a nekada skinem svu trojicu ili čak više. Samo dojurim ko gazela i roketeeee. Od naoružanja imam Logitech Media Elite, Logitech MX518 i Func 1030. Mislim da više nikada neću primiti u ruke nešto većeg kalibra.Svi znaju da se deklariram kao pacifist. |
Citiraj:
A i ako smijem dodat, refleksi u igri su ti postali bolesni ovih dana. |
widow je sve bolji i bolji.
uvjeren sam da che sa vremenom i sve manje kempati...ili neche. :rolleyes: :D |
: roller : ha, ha, nit vidim niti cujem a refleksi hodaju dva metra iza mene, najbolje mi je kad gledam u replayu kako me neko ubio i uspijem ga vidjeti tek po plamenu iz oruzja, ali glavno da se igra koga bi ubijali da nema nas slabijih, tebi Zule svaka dala zatuko si me vise nego bata zivojinovic svaba na Neretvi: cheers2
|
Citiraj:
: cheers2 Prijeđi kod nas na tamnu stranu, zabavnije je :) |
Ja sam jedno 2-3 puta probao ic na tamnu stranu, ali je tamo voicesilence i nema nikakve taktike i dogovora + nema M1 Garanda pa sam zbog toga odustao...
|
hebiga jedino s cime mogu nesto pogoditi je lee enfild zato igram s amerima
evo malo ugodjaja iz starih dana ova igracka je pkt 12,7 http://img301.imageshack.us/img301/4874/pkt2yo.th.jpg mi smo duzili falovke http://img301.imageshack.us/img301/4633/fal6wv.th.jpg a evo i dijela ekipe http://img301.imageshack.us/img301/680/ekipa6sl.th.jpg |
hehe, dobre slike....
pogotovo vozilo na zadnjoj. ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ah Hrvatski Vojnik istina većina dolazi iz njega jedan dio iz stranih knjiga. NO nebitno je sad to, da je igra relana bi se trebao čuti zveket kod Tomy guna, naime ima odvartnu naviku da zvekeče ko zvečka kad se hoda s njime. MP40 bi se trebao svako malo zaglaviti, vojnici bi se umarali nakon dužeg trčanja, rane ne bi same zacjlejivale itd. |
Citiraj:
Die Wehrmacht braucht dich ;) |
Garand je puska koja je dobila rat!
|
Citiraj:
rak je morao izachi nezadovoljan iz igre. :smoke: njemci su igrali ko muhe, pa sam se morao vratiti u drage mi amere na garanda. a i radio silence je vladao all the way... :rolleyes: :D @zippo lol...do-bra :D |
Švabe koriste radio komunikaciju samo kad je kriza..a krize nema već dugo :P
Gewehr može bez problema parirati garandu IMHO, dapače, ima i nekoliko prednosti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Drugo cijela puska sporija u odnosu na garand:smoke: Kuzis |
Citiraj:
ali razmisljaj ovako..igras sd i ostao ti jedan metak i jedan protivnik..i kak sad da reloadas a da te lik ne skuzi?? :) Nisam skuzio da je sporija puska uopce, koristio i jednu i drugu i obe idu ratatatatatatata :) To nije elegantno ;) |
Uglavnom, ustvrdili smo da imamo veterana, koji znaju dosta.
2. Njemci su lame, ne koriste TS :D 3. Ameri su glavne babe na forumu (hmm, tu sam i ja :D) |
i onda me netko pita zashto sam stalno u amerima...c c .... ;)
|
Citiraj:
|
Da, da, vidim ja da vi sada pokušavate zataškati da vam se redovi raspadaju :D
Mislim, samo recite, bit ćemo bolji prema vama, ili nećemo :D |
Molim ljepo ne izazivajte mi generala(tu i tamo me usrani auto asign baci u izdajničeke trupe:()
http://www.spartacus.schoolnet.co.uk/GERrommel.JPG<--------M.M ovo si ti:D Raku ćemo dati veću ulogu ali zbog pravila foruma neću stavljat sliku;):D:D |
Citiraj:
Bio sam tenkista u 2. i 123. Požeškoj brigadi. A ovo šta ti imaš na slici ti je 12,7 mm M87. Pješačka strojnica prerađena od Ruske protuavionske strojnice NSVT koje su bile na T55, T64, T72 i M84. Dok DShK-a nisu prerađivali u pješačko naoružanje.:beer: |
Citiraj:
Me262 itd... Novih U-Boot typ VII i VIII. itd. Garand je dobra puška i lakše je nišaniti s njom neg s gewehr 43 jer je mušica veća pa ti treba manje vremena. U pravoj bitci nisi mjenjao šaržer nakon ispaljenih 5 metaka, no unatoč tome meni je draža M1A1 Carabin, i Gewehr 43. BTw. Rommel nije General već General-Feldmarschal, a njegov sin je bio Gradonačelnik Stuttgarta u 80im. |
Citiraj:
|
zavjesa je pala!
evo i slike od ne tako davno, kada smo se nshli na dogovoru oko plachanja servera, i ukljuchivanju temspeaka u cijelu prichu. kako vidite, odazvali smo se u velikome broju. http://img54.imageshack.us/img54/112...aks29nu.th.jpg |
Citiraj:
kad pogledas bolje vidis i ostatak ekipe: lol2 : http://img479.imageshack.us/img479/5...ersp7qh.th.jpg |
Citiraj:
Pa i ostatak aka Isus, ZZZUUUULLLEEE, Mirko:D |
SD se sveo na lezanje iza kutije/ ispod tenka/tetine podsuknje iako cilj lezi 5 m od napadaca. Fakat zalosno. Radije nek ekipa igra s cheatevima neg ovako. Rak apeliram da smanjis vrijeme za spec kick kempanja na 10 sek ;)
|
ništa šta par bombi ne može riješiti... ili organizirani protu-napad... mislim vas 6, svako na svoju stranu... tako vas se lako poskida...
no ko sam ja da vas učim taktici... ipak ste vi fuhrerova vojska :D |
Dobro di ste svi, sam camim na serveru!!
|
Ajde, gdje ste ljudovi??? Na server!!! :D
|
A i to kaj kažeš, svakom svoj gušt. Moj nije zujanje iza kutije, a vjerujem ni većini:o
|
Citiraj:
3 puta sam te skino na istom mjestu...Da si mi jednom skuho bombu vjerujem da više nebi ;) |
Ma nisu to žalbe općenito, već moje pasivno ispoljavanje agresije :)
Ma samo kažem da fakat ubija gušt takva igra. Vidiš i sam koliko je ljudi na serveru :) Al opet priznajem, pretjerujem. Svatko nek igra kak mu paše. ;) |
Ma i ja obično igram assoult ali nekako mi je baš došlo usaftat guzicu :D
Ajmo sad na server! Ren i ja cekamo. |
Citiraj:
Di mi je ostatak tijela? : nono : |
evo meni dosta za danas... bilo fino... bilo bi bolje kad bi ljudi ranije dolazili...
pucamo se sutra poz... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:32. |