PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

MisterM 27.03.2006. 10:49

Citiraj:

Autor atha
i to su te sve u dalmaciji nauchili ili
je to kakvo iskustvo/znanje od prije? :rolleyes: :D

Ma da - rekli su mi da su bili prije par dana neki Čiteri iz Fiume:D i da su rekli da je to najnovije na tržištu:rolleyes: :D

RAK 27.03.2006. 10:49

Citiraj:

Autor widowmaker
: goood : svaka cast ako na 300 m mozes pogoditi covjeka sa AK47 a da ne koristis naslon, iz mog iskustva za to treba biti jako dobar strijelac, a postoji i razlika da li gadjas konzervu ili meta uzvraca vatru:beer:

a kaj se tice rusenja drveca za pistolje bas i ne vjerujem ali mogu ti pokazati jedan proplanak kraj Novske koji je bio dosta gusta suma prije nego je obradjen sa 2 pama skinuta sa tenka ( 12,7) i potrosenih par kutija municije:D

Nisam niti govorio da je to bez naslona. Iako se i to moglo. Tada. Sada niti ne vidim nekog na 300m. Jedva da bi i na 100m mogao nešto bolje pogoditi. Ali sa onim vidom sam mogao koješta. Moja pušketina je bila podešena od negdašnjeg prvaka Juge u gađanju iz tog vrsta oružja. TIp, inače pasionirani krivolovac, ju je često nosio u šetnju, da porazgovara sa zečevima i fazanima. Zato je htio da je i precizna. Usput je i mene naučio kako se precizno gađa iz nje.

Pa kolega, i ja sam mislio da je bolje čuvati busiju jer me tako neće skinuti previše puta. Onda sam skužio da tako niti ja neću baš previše skinuti, pa sam se i ja pridružio sveopćoj jurnjavi. Igra je daleko od realnosti pa me boli briga. Niti će meni past dlaka s glave ako me neko skenja. Ovako napravim nešto za ekipu i dobro se zabavim. Vidim trojicu i prođe mi kroz glavu računica: "Jednog naknem bombom, jednog skinem rafalom iz MP44 i treći mene ubije. Opet vodim 2:1". Nekada ne uspije,a nekada skinem svu trojicu ili čak više. Samo dojurim ko gazela i roketeeee.

Od naoružanja imam Logitech Media Elite, Logitech MX518 i Func 1030. Mislim da više nikada neću primiti u ruke nešto većeg kalibra.Svi znaju da se deklariram kao pacifist.

Newbie Pro 27.03.2006. 10:54

Citiraj:

Autor widowmaker
;) srecom proslo svrseno vrijeme za mene, inace I gardijska od 91-95, pa sad znate zasto se suljam po serveru a ne jurisam ko Sava Kovacevic : goood :

Respect!:beer:

A i ako smijem dodat, refleksi u igri su ti postali bolesni ovih dana.

atha 27.03.2006. 11:07

widow je sve bolji i bolji.
uvjeren sam da che sa vremenom i sve manje kempati...ili neche. :rolleyes: :D

widowmaker 27.03.2006. 11:36

: roller : ha, ha, nit vidim niti cujem a refleksi hodaju dva metra iza mene, najbolje mi je kad gledam u replayu kako me neko ubio i uspijem ga vidjeti tek po plamenu iz oruzja, ali glavno da se igra koga bi ubijali da nema nas slabijih, tebi Zule svaka dala zatuko si me vise nego bata zivojinovic svaba na Neretvi: cheers2

Newbie Pro 27.03.2006. 11:40

Citiraj:

Autor widowmaker
: roller : ha, ha, nit vidim niti cujem a refleksi hodaju dva metra iza mene, najbolje mi je kad gledam u replayu kako me neko ubio i uspijem ga vidjeti tek po plamenu iz oruzja, ali glavno da se igra koga bi ubijali da nema nas slabijih, tebi Zule svaka dala zatuko si me vise nego bata zivojinovic svaba na Neretvi: cheers2

: cheers2 Prijeđi kod nas na tamnu stranu, zabavnije je :)

maX 27.03.2006. 11:59

Ja sam jedno 2-3 puta probao ic na tamnu stranu, ali je tamo voicesilence i nema nikakve taktike i dogovora + nema M1 Garanda pa sam zbog toga odustao...

widowmaker 27.03.2006. 12:16

hebiga jedino s cime mogu nesto pogoditi je lee enfild zato igram s amerima

evo malo ugodjaja iz starih dana

ova igracka je pkt 12,7

http://img301.imageshack.us/img301/4874/pkt2yo.th.jpg

mi smo duzili falovke

http://img301.imageshack.us/img301/4633/fal6wv.th.jpg

a evo i dijela ekipe

http://img301.imageshack.us/img301/680/ekipa6sl.th.jpg

atha 27.03.2006. 12:18

hehe, dobre slike....
pogotovo vozilo na zadnjoj. ;)

MisterM 27.03.2006. 12:19

Citiraj:

Autor m4Dm4X
Ja sam jedno 2-3 puta probao ic na tamnu stranu, ali je tamo voicesilence i nema nikakve taktike i dogovora + nema M1 Garanda pa sam zbog toga odustao...

A vi lajete ko babe:D Kod švabe se zna - red, rad i disciplina - nema neko da frlji po svom:smoke:

zippo 27.03.2006. 12:25

Citiraj:

Autor MisterM
A vi lajete ko babe:D Kod švabe se zna - red, rad i disciplina - nema neko da frlji po svom:smoke:

Tako je! Komande su izdane unaprijed. Eins, zwei, drei forwerc, raus, marsh !:D

Isus 27.03.2006. 12:43

Citiraj:

Autor RAK
Isusek vidim ja da si nauku izučio u Hrvatskom vojniku, a to bi ti bio vojni pandan BUG-u ili PCChip-u.

Suma-sumarum sam rekao da sa MP44 MOŽEŠ pogoditi čovjeka na 300 m. Toliko niti jedna mapa nije velika (ili nema tu preglednost). Dakle, njena preciznost nije upitna. Te udaljonsti nisi velike. Velike udaljenosti su iznad 500 m i za njih se koristi oružje s optikom. Jednistavno jer čovjek ništa ne vidi tako daleko. Duljina cijevi za udaljenost od 300m nije premala jer je slična kao i kod AK47 koja to radi sa manjim kalibrom i daleko manjim punjenjem. Sa AK47 sam na 300 m skidao što sam želio i kada sam želio. Na 100 m sam gađao u 5-10 cm, a do 50m u hodu, iz okreta, brzinom munje.

7,62 se ne zamjenjuje polako već je zamijenjena. Manji kalibri nisu tu zbog jeftinije proizvodnje (koga to briga u vojsci ako čekič košta 10000$) i zato što ne trebaju veći, već zbog mase. Velika je razlika tegliti pušku od 5kg i 3 kg. A sve to na račun streljiva. Još k tome dodaj da su i spremnici manji i lakši i da B/K ima manju masu, pa ćeš doći do pravih zaključaka.

M42 NE PILI ništa. Pusti bapske i lovačke priče. Vidio, probao i to je dreck weapon u usporedbi sa modernim naoružanjem.

Repetirke ne koriste nikakvu izmjenu plinova. Svi plinovi idu u potisak zrna.

Puluautomatske puške su preciznije zbog duže cijevi i malog trzaja. Ne zbog sporijeg ubacivanja metka. To radi običan feder. Ne možeš napraviti sporiji feder jer on mora imati snagu da kalibrira zrno. Inače ništa od opaljenja (postoji zaštita). One ne mogu biti preciznije od MP44 pri pojedinačnoj paljbi. Jednostavno zato jer onda nema takvog trzaja niti kod njega. Jednostavno. Veliki kalibar + veliko punjenje = velika preciznost. Njegova cijev i nije tako kratka. Možda ti se samo čini takvom u igri.

MG42 je možda zastario no Bundeswehr kostisti sada MG3 dorađenu verziju MG42, i mlađi koju godinicu. Frend kaj je služio u Bundeswehru mi je ispričao doživljaje s time a i s Panzerfaust 3 te slikovito opisal osjećaj kad ti dolazi ususret Leopard 2 tenk.

Ah Hrvatski Vojnik istina većina dolazi iz njega jedan dio iz stranih knjiga.

NO nebitno je sad to, da je igra relana bi se trebao čuti zveket kod Tomy guna, naime ima odvartnu naviku da zvekeče ko zvečka kad se hoda s njime. MP40 bi se trebao svako malo zaglaviti, vojnici bi se umarali nakon dužeg trčanja, rane ne bi same zacjlejivale itd.

Isus 27.03.2006. 12:52

Citiraj:

Autor m4Dm4X

Da ali ima Gewehr 43, kojeg možeš relaoadati i nakon isplajenog jednog metka a ne ko M1 Garand nakon svih 8 + ima šaržer od 10 metaka.

Die Wehrmacht braucht dich ;)

CatKiller 27.03.2006. 13:10

Garand je puska koja je dobila rat!

atha 27.03.2006. 13:22

Citiraj:

Autor MisterM

da, ono jucher je bilo odlichno.
rak je morao izachi nezadovoljan iz igre. :smoke:
njemci su igrali ko muhe, pa sam se morao vratiti u drage mi amere na garanda. a i radio silence je vladao all the way... :rolleyes: :D

@zippo
lol...do-bra :D

Newbie Pro 27.03.2006. 14:27

Švabe koriste radio komunikaciju samo kad je kriza..a krize nema već dugo :P

Gewehr može bez problema parirati garandu IMHO, dapače, ima i nekoliko prednosti.

Emissary 27.03.2006. 14:33

Citiraj:

Autor Isus
NO nebitno je sad to, da je igra relana bi se trebao čuti zveket kod Tomy guna, naime ima odvartnu naviku da zvekeče ko zvečka kad se hoda s njime. MP40 bi se trebao svako malo zaglaviti, vojnici bi se umarali nakon dužeg trčanja, rane ne bi same zacjlejivale itd.

I kad nekoga pogodiš iz lugera u obe noge sigurno ne moze skakat :clap:

ZED 27.03.2006. 14:36

Citiraj:

Autor Isus
Da ali ima Gewehr 43, kojeg možeš relaoadati i nakon isplajenog jednog metka a ne ko M1 Garand nakon svih 8 + ima šaržer od 10 metaka.

Die Wehrmacht braucht dich ;)

Prvo reload u odnosu na garand prespor u tri PM
Drugo cijela puska sporija u odnosu na garand:smoke:
Kuzis

Newbie Pro 27.03.2006. 14:41

Citiraj:

Autor ZED
Prvo reload u odnosu na garand prespor u tri PM
Drugo cijela puska sporija u odnosu na garand:smoke:
Kuzis

reload mozda je spor
ali razmisljaj ovako..igras sd i ostao ti jedan metak i jedan protivnik..i kak sad da reloadas a da te lik ne skuzi?? :) Nisam skuzio da je sporija puska uopce, koristio i jednu i drugu i obe idu ratatatatatatata :) To nije elegantno ;)

Renesis 27.03.2006. 14:46

Uglavnom, ustvrdili smo da imamo veterana, koji znaju dosta.
2. Njemci su lame, ne koriste TS :D
3. Ameri su glavne babe na forumu (hmm, tu sam i ja :D)

atha 27.03.2006. 14:49

i onda me netko pita zashto sam stalno u amerima...c c .... ;)

MisterM 27.03.2006. 15:00

Citiraj:

Autor Renesis
Uglavnom, ustvrdili smo da imamo veterana, koji znaju dosta.
2. Njemci su lame, ne koriste TS :D
3. Ameri su glavne babe na forumu (hmm, tu sam i ja :D)

TS se koristi ali pisani, drugo - Zule ti je ljepo napisao da se to koristi samo u krizi koje nema - a to što je Rak izašao - to je bila grupa regruta koja se zbunila i igrala TDM umjesto S&D.:smoke: (Streljani su isto popodne:D)

Renesis 27.03.2006. 15:19

Da, da, vidim ja da vi sada pokušavate zataškati da vam se redovi raspadaju :D

Mislim, samo recite, bit ćemo bolji prema vama, ili nećemo :D

MRKONJA 27.03.2006. 15:27

Molim ljepo ne izazivajte mi generala(tu i tamo me usrani auto asign baci u izdajničeke trupe:()
http://www.spartacus.schoolnet.co.uk/GERrommel.JPG<--------M.M ovo si ti:D

Raku ćemo dati veću ulogu ali zbog pravila foruma neću stavljat sliku;):D:D

Amdejac 27.03.2006. 16:13

Citiraj:

Autor widowmaker
hebiga jedino s cime mogu nesto pogoditi je lee enfild zato igram s amerima

evo malo ugodjaja iz starih dana

ova igracka je pkt 12,7

http://img301.imageshack.us/img301/4874/pkt2yo.th.jpg

Koliko se sječam PKT je bio u kalibru 7.62x54R.
Bio sam tenkista u 2. i 123. Požeškoj brigadi.
A ovo šta ti imaš na slici ti je 12,7 mm M87.
Pješačka strojnica prerađena od Ruske protuavionske strojnice NSVT koje su bile na T55, T64, T72 i M84. Dok DShK-a nisu prerađivali u pješačko naoružanje.:beer:

Isus 27.03.2006. 16:28

Citiraj:

Autor CatKiller
Garand je puska koja je dobila rat!

Jer je bila prisutna od početka a Gewehr 43 je došao 43 i kao i MP44 nikad je nije bilo dosta, kao i V2, Panzera V ( Tiger ), Panzera VI ( Panther ), Panzera VB ( Königs Tiger ).
Me262 itd...
Novih U-Boot typ VII i VIII.

itd.

Garand je dobra puška i lakše je nišaniti s njom neg s gewehr 43 jer je mušica veća pa ti treba manje vremena.

U pravoj bitci nisi mjenjao šaržer nakon ispaljenih 5 metaka, no unatoč tome meni je draža M1A1 Carabin, i Gewehr 43.

BTw. Rommel nije General već General-Feldmarschal, a njegov sin je bio Gradonačelnik Stuttgarta u 80im.

MisterM 27.03.2006. 17:38

Citiraj:

Autor MRKONJA
Molim ljepo ne izazivajte mi generala(tu i tamo me usrani auto asign baci u izdajničeke trupe:()
http://www.spartacus.schoolnet.co.uk/GERrommel.JPG<--------M.M ovo si ti:D

Raku ćemo dati veću ulogu ali zbog pravila foruma neću stavljat sliku;):D:D

E hebi ga - skrivam se več 60-tak godina i sad me ti provališ - a baš su ljepo popušili foru sa:rolleyes: cijankalijem

atha 27.03.2006. 18:03

zavjesa je pala!

evo i slike od ne tako davno,
kada smo se nshli na dogovoru oko plachanja servera,
i ukljuchivanju temspeaka u cijelu prichu.
kako vidite, odazvali smo se u velikome broju.

http://img54.imageshack.us/img54/112...aks29nu.th.jpg

widowmaker 27.03.2006. 20:11

Citiraj:

Autor atha
zavjesa je pala!

evo i slike od ne tako davno,
kada smo se nshli na dogovoru oko plachanja servera,
i ukljuchivanju temspeaka u cijelu prichu.
kako vidite, odazvali smo se u velikome broju.

http://img54.imageshack.us/img54/112...aks29nu.th.jpg

kad pogledas bolje vidis i ostatak ekipe: lol2 :

http://img479.imageshack.us/img479/5...ersp7qh.th.jpg

ZED 27.03.2006. 20:24

Citiraj:

Autor widowmaker
kad pogledas bolje vidis i ostatak ekipe: lol2 :

A renesis najupecatljiviji: lol2 :
Pa i ostatak aka Isus, ZZZUUUULLLEEE, Mirko:D

Newbie Pro 27.03.2006. 21:24

SD se sveo na lezanje iza kutije/ ispod tenka/tetine podsuknje iako cilj lezi 5 m od napadaca. Fakat zalosno. Radije nek ekipa igra s cheatevima neg ovako. Rak apeliram da smanjis vrijeme za spec kick kempanja na 10 sek ;)

Renesis 27.03.2006. 21:38

ništa šta par bombi ne može riješiti... ili organizirani protu-napad... mislim vas 6, svako na svoju stranu... tako vas se lako poskida...

no ko sam ja da vas učim taktici... ipak ste vi fuhrerova vojska :D

.: Tyrael :. 27.03.2006. 21:39

Dobro di ste svi, sam camim na serveru!!

maX 27.03.2006. 21:43

Ajde, gdje ste ljudovi??? Na server!!! :D

Newbie Pro 27.03.2006. 21:44

A i to kaj kažeš, svakom svoj gušt. Moj nije zujanje iza kutije, a vjerujem ni većini:o

Sam Fischer 27.03.2006. 21:51

Citiraj:

Autor Newbie Pro
SD se sveo na lezanje iza kutije/ ispod tenka/tetine podsuknje iako cilj lezi 5 m od napadaca. Fakat zalosno. Radije nek ekipa igra s cheatevima neg ovako. Rak apeliram da smanjis vrijeme za spec kick kempanja na 10 sek ;)

Taman sam si malo zakempo i vidi ga odma žalbe...
3 puta sam te skino na istom mjestu...Da si mi jednom skuho bombu vjerujem da više nebi ;)

Newbie Pro 27.03.2006. 21:55

Ma nisu to žalbe općenito, već moje pasivno ispoljavanje agresije :)

Ma samo kažem da fakat ubija gušt takva igra. Vidiš i sam koliko je ljudi na serveru :) Al opet priznajem, pretjerujem. Svatko nek igra kak mu paše. ;)

Sam Fischer 27.03.2006. 22:00

Ma i ja obično igram assoult ali nekako mi je baš došlo usaftat guzicu :D

Ajmo sad na server!
Ren i ja cekamo.

MadBoY 27.03.2006. 22:03

Citiraj:

Autor widowmaker
kad pogledas bolje vidis i ostatak ekipe:

Ja letiiiim : roller :
Di mi je ostatak tijela? : nono :

Renesis 27.03.2006. 23:39

evo meni dosta za danas... bilo fino... bilo bi bolje kad bi ljudi ranije dolazili...

pucamo se sutra poz...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:32.