![]() |
Odakle vam ideja da su 3 OS-a na mobu?
Ako ste linuxaš vjerojatno ćete stavit Ubuntu. Ako niste a postoje neke aplikacije kojih nema u Google Playu a Ubuntu ih nudi i ne možete bez njih, opet Ubuntu Ako ste kinez ili jugonostalgičar a Yunos ima odličnu kameru bez čega ne možete, stavit ćete Yunos. Ako volite čisti android, za vas nema dileme :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Prije nego što se nešto proglasi "Best buyem" ili opet prozove mobitel "ima odličnu kameru bez čega ne možete" treba sačekati prve korisnike i da doista krene u prodaju te onda vidjeti fotografije.
|
Dakle, ne gledajte fotografije prije srijede ili tako nekako :D
Tko još nije kupio Coolpad F1 nek razmisli o sljedećem - cijena mu je 140 USD a ovako izgleda plan objave Androida L u vidu novog CoolUI v6 http://i.imgur.com/kUk5AH4.png |
Dobra je stvar šta se može isprobat ubuntu za mob, a ako se nekome ne svidi vrati se na android. Ubuntu os za mobitele je ipak novost i treba vidit kako će se to razvijat. Možda se čak budu mogle koristit i android app, ko zna ?
|
Citiraj:
Koji je naš datum? |
30. travnja CoolUI 6.0 kitkat
30. srpnja CoolUI 6.0 lizalica Do Nove godine past će i koji AOSP 5.0 :D Kupio F1 s jellybeanom, nadogradio na kitkat a uskoro dolazi i lollipop |
Ima li ijedan vlasnik Coolpad F1 da se žali na mobitel? Mislim da nema. :chears:
|
kupio sam nedavno thl t6s pro u wowshopu u zagrebu.. mobitel je sasvim ok.. no zanima me dal itko ima nekih saznanja o sljedećem.. ekran mi nekad ne reagira kako treba.. kad pišem poruku sve zna biti jako fluidno, samo lagano pritisnem po ekranu i prihvati sve što napravim.. no nekad imam osjećam kao da moram pristisnit jače da bi on prepoznao da sam stisnio ekran.. ne znam kako najbolje da objasnim, ali ugl touch zna nekad malo zajebavat
|
Decki sto mislite o Meizu mx3 mobitelu? vrijedi li to para?
|
Zavisi koliko para
|
Evo decki tko želi izdvojit malo vise para za kineza meizu MX4 PRO cijena sa kuponom 430$ http://www.gizchina.com/2015/01/23/s...-limited-time/
|
za jednu kunu uz pretplatu....nasparam 95kn za htc 816... moram danas nacuciti jedan od ta dva... taj meizu ima neke stvarno dobre karakteristike... kazu da je premium kinez,a ne smece... drzim prst na obaracu za naruciti online... trebam savjet ili dva :)
|
U toj usporedbi glasam za Meizu. Odbija me prenizak PPI i veličina ekrana kod HTC-a.
|
U recenzijama vidim da je mana sto nema sd karticu,meni to nije nikakva mana za moje koristenje. Samo se nadam da ce mi sve aplikacije koje sam do sada koristio raditi i na njemu i da cu moci nadograditi sustav... taj njihov flyme os me brine...
|
Ako je za 1kn, uzmi Meizu bez razmišljanja. Ako ga misliš naručiti izvana, dodaj na tu cijenu još 25% pdv-a.
P.S. Daj postavi pitanje na još kojoj temi. Za sada si na brojci 3. Ajde budi faca, pa zaokruži na 10. Sarkazam OFF. |
Citiraj:
Code:
Sadly the O19454 firmware devices seem to be carrier locked and there is no way around it yet.. HTML:
http://meizufans.eu/forum/thread-firmware-corrupt |
Frendu coolpad f1 došao i ne radi mu sim utor za 3g, trenutno je u pregovorima za djelomični refund. Ako netko hoće ganjc novi f1 za 700 kn ali bez 3g neka se javi na p.m.
|
Jel vidiš imei?
|
Da li ovako izgledaju utori i s ovakvim natpisima?
http://i.imgur.com/b6nz9xN.png Koliko pamtim, bili su u opticaju i neki romovi gdje 3G radi u oba slota. |
Ode nam dolar preko 6,8... :eek:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Singl sim😁
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Zgodan usporedni test za MTK6752 i SD615 mobitele (Meizu i Oppo)
|
Mtk se natječe sa midrange Snapdragonima. 80X seriju i 81X seriju ne budu tako lako šutali.
Iako, dobro je što se MTK popravlja, biti će kakva takva utakmica pa možda i manje cijene. |
Gledali smo slicne testove vec i prije ali svi znamo ko trku dobio
|
Mediatek je definitivno bolji u nižoj i srednjoj klasi gdje nije dominirao prije samo godinu dana.
|
Da, bolji je na papiru i sintetici. CPU vs. CPU. Problem je taj što MTK je u overall slabije plasiranim i manje kvalitetnim (subjetkivno) i manje razvikanim mobitelima.
A SD se ne zamara time. Njima je para ua 80X i 81X seriji i tu MTK ne parira niti u se može ugurat u flagshipove. Barem ne još. |
Citiraj:
|
Kako smo se frend i ja spomenuli Dakoka, molio bi ga da presudi u dilemi
ima li smisla kupovati kineza iz kine skupljeg od 1500 kn za nas vulgaris korisnike, znaći surfanje, ponekad film, idiot foto, igrice za maloumne i tako to bez potrebe za kur…. pred fificama.:chears: |
Smisao kupovanja skupljeg kineza od 1500kn? O ne, opet će se počet spominjat G2 :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nije MTK loš. Loša je hrpa mobitela u kojima se on nalazi.
|
Problem je i to što je SD daleko bolje podržan od community-ja pa se ima veći izbor ROM-ova i bolje su ispeglani.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:55. |