![]() |
Buši neuera...:D
Šuti Drago i divi se.... Ćosić u ekstazi :D |
Ma nije Neuer kriv kaj ima par invalida ispred sebe kroz koje lopta prolazi ko kroz maglu :D
Šteta kaj Suareza nejde danas. Bio bi to potop. |
Preljep gol messija
|
Hebate, pa danas je i godišnjica utakmice koja je SPASILA nogomet :D
|
Je li Hamm obilježio tu godišnjicu? :D
Panda si nam živ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zasto ti Brko pobogu navijas za Barcu meni nije jasno
|
Očekivano, iako izdržali su bez gola puno dulje nego što sam očekivao...
|
brko je zastavica, kak zapuhne tak se okrene :D
|
Leo Messi! Carobnjak! Kiki na aparatima. :D
|
Imam neki neprirodan osjećaj da bi Juve u finalu Barci mogao biti veći problem nego Real.
|
Citiraj:
A i ti kao Realovac moras priznati da je Barca u zadnje vrijeme mocna i igra odlican nogomet. |
Ej, nemojte mi zahebavati druga Brka.
Čovjek pogađa sve redom... svaka čast. :goood: |
Kako ijedan navijac nekog drugog kluba moze mrzit ijedan drugi klub vise nego Barcu, e to mi nije jasno.
Razumijem kad mrze Real, tako je kad si najbolji :D Znaci Real Barca finale :D |
Jebena utakmica Barce.
Bayern ovo tesko moze okrenuti, cak i da se vrate R&R. Moram priznati kako sam. sumnjao da Enriqe moze posloziti ove tri zvijezde u napadu, ali eto uspio je, buse sve pred sobom. Pravi totalni nogomet. |
Citiraj:
|
Svaka čast, trebalo je bit i 7:0 ;)
Ali meni i dalje nije jasno kako je ovaj egoseljober uspio uništit mašinu za faširanje. Pa da oni nisu u stanju napast s više od 2 igrača ili barem zapucat iz daljine. Krila 0 bodova, Invalidowski 0 bodova. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa ljudi nemaju krila, o čemu ti pričaš :wtf2: |
Citiraj:
|
Evo, tugujte zajedno samnom :hitthewal: :rolleyes: :finger:
http://www.pohrani.com/t/R/ZA/4mO9VPyv/capture.jpg http://www.pohrani.com/t/2Z/ov/zNpN7nL/cap.jpg Btw. Iako ga ne volim, mislim da je Messi najbolji nogometaš u povijesti nogometa. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali ono da je uništio, igru, ekipu ili štoveć. E to je glupost za izjaviti. Pogotovo ako se igra i ekipa ne prate. |
Citiraj:
Mnogi smatraju Ronalda kompletnijim, vjerojatno jer može zabit gol na više načina, ali ako su golgeterski al pari (mada Messi ima bolji prosjek golova po utakmici), utjecaj na igru i asistencije su na strani Messija. Mislim da je Ronaldo više opterećen tim natjecanjem, nema šanse da bi on dao nekom drugom da izvodi penal kao Messi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Što bi bilo kad bi bilo...da je Neymar dobio zasluženi drugi žuti zbog simulacije prije prvog gola
... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Od te tekme je savršeno jasno kako uefalona dolazi do naslova. :) Čudno je da nije bila neka ozbiljnija istraga oko tog skandala. Katarski novac radi i to je to. Nema druge. Toliko grešaka ne bi ni ja napravio da prvi put sudim. |
Messia mozes usporedjivati samo sa Messiom. Da li je bio bolji prije 2-3 godine, ili danas? Ili mozda prije 5 godina?
Usporedjivati bilo koga drugoga sa Messiem je valjda najveci grijeh kad je nogomet u pitanju. Covjek je s druge planete. A Neuer je mogao, mozda cak i trebao biti junak ove veceri. No ne moze ni on sam. Najvece cudo je pak sto barca nije primila gol, osim one jedne prilike, bayern nista vise nije ni imao. A nije da je barcina obrana dobra, dapace. Cak im je bayern oteo i loptu. Steta sto nije bilo robbena i riberya, tek tada bi ovo bio pravo show, jer barca je ostavljala previse prostora pozadi. No tako je bilo i prije 2-3 godine kad barca nije mogla sastaviti obranu od silnih ozljeda. Sad samo obrnuto. I steta da jos jednom ponovim. Onaj tempo koji su obje ekipe igrale prvo pol. je bio ludjacki. Utakmica vrijedna polufinala :) |
Jebiga. Kad je godinu ranije finale bilo ManUtd v Čelzi i bilo jedno od najgorih finala ikada... I to si UEFA nije smjela dopustiti opet. Da je bio bilo koji klub umjesto Barce tada, Čelzi bi jednako bio tada pokraden.
@Mirko Nisam navijač Barce. Ali nemam niš protiv njih. Nisu mi super klub, ali nisu ni antipatični kao Real, Bayern, Inter, svi francuski klubovi... |
Teško. :) Znaš i sam dobro kaj je sve bilo na tok utakmici ako si je gledao. Toliko propusta i "nagli odlazak u mirovinu" dovoljno govore. Boga pitaj koliko je love dobio. :)
No nevažno....CFC je u sljedećem susretu dobio katarce 1:0 i kod njih doma 2:2. Mislim da nema kluba koji mi ide više na jetra od barcelone i njihovih instant fanova. Klasično "nisam gledao nogomet dok nisam čuo za mesija i evo barcelona je najbolja". :D LOL! :D Ko instant navijači recimo chicago bullsa nekada. :D |
A gle, ovisno iz kojeg kuta gledaš. Činjenica je da je finale 2008 bilo jako loše. Kad je bilo izgledno da bi se opet moglo ponoviti, reagirali su.
Mislim da je UEFA tu više kriva nego katarski novac, IMHO. |
Finale je takvo kakvo je. Suđenje bi tu trebalo biti pošteno, a ne navlačiti za jednu ekipu. Penal je penal i karton je karton. Nije mi jasna tvoja logika.
|
Logika čega? Ja sam kažem da mi je jasno zašto. Isto kako su i nas pokrali protiv Brazila prvu tekmu.
Tako i ovo. Gledanost, spektakl... To oni hoće. A ne 0:0 sa 3 udarca prema golu i nakon 2 sata penale... |
Ona utakmica s evrebeom je sramota, ali hamm, tvrditi da barca tak dolazi do naslova, to je veca glupost od barcinih instant fanova :D
|
Mahanje rukicama, valjanja, forisranje, glumatanje, penali i crveni iz kornera...previše je toga jednostavno. :)
Da svi glumataju ali barcelona je imala maltene ekskluzivu na takovo ponašanje. No kako god možda pretjerujem u svojoj ne snošljivosti prema tom klubu... @brko...finale lige prvaka bi bilo gledano makar igrali nk bistra vs nk babin kuk. Isto je i za svjetsko prvenstvo. :) |
lol Brko :D
Znači tehnički rečeno, Barci je tad poklonjena LP od strane Uefe? |
Citiraj:
Druga stvar, sudac je bio totalno izgubljen. Pa dao je i barci crveni karton iz nicega, na ocito simuliranje. I to cak pogresnom igracu. Smijesne su mi te price o instant navijacima, posebno kad dolaze od navijaca chelsea koji valjda imaju najvise instant navijaca na nasim prostorima. Uostalom, sta fali instant navijacima? Navijaj i pusti druge da navijaju :) Nadalje, smijesne su i price da se UEFA umijesala. Da se uefa htjela umjesati, barci bi bio sviran penal u prvoj utakmici i sa 1:0 u uzvratu ne bi utakmica bila ni priblizno onakva kakvom je bila. Ali eto, uefa je namjestila da barca valjda po prvi put u 10 godina zabije gol sa 25m u 90+min :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:15. |