![]() |
Ako Juve danas (18.30h) dobije Palermo, preuzima vrh Serie A! :goood:
Fiorentina pobijedila Milan na San Siru 2-1 golovima Steve Jovetića u 47.min. i Amaurija u 89.min. Good game |
Liverpool gubi od A.Ville. :D Odlično. ;)
Chelsea poveo..opet nikakva utakmica. I gol iz zaleđa. :) |
Izgleda Abseits Ivanovića, al nema veze, uplatio sam između ostalog i na Chelsea. Samo neka ostane 1-0 :)
|
Ferndanda u akciji..već se dva puta poskliznuo u polu prilici. :D
I 1:1. :) Odličan gol wigana. :) 2:1 dobio chelsea..opet u 90+ minuti daju gol. :) Loše. :) |
Kako heben gol zaragoze protiv barce za 1:0 :D krumpirko style :)
Stavim link kad se objavi negdje :) EDIT: i evo barca se vratila i moj 3+ prosao :D |
I opet krumpiranje Čelzija...
|
Citiraj:
Jos da je i Inter popusio kolo bi bilo savrseno. :D |
Još malo Arsenal - City. :) Kak bi bilo fino da topnici izgube. :D
|
Još finije bi bilo da Van Persie utrpa 2-3 komada Shity-ju :D
|
Baloteli je već odavno trebao imati crveni. :) Jako prljavo igra. :)
|
baloteliu zabranit da igra nogomet. svaki start mu je sa đonom.
http://h11.abload.de/img/untitled-19m0jba.gif |
QPR mesari, zasluženi crveni i penal. :/
Gospetimale... EDIT: I sad vidim potez Raula; očito je Benzema puno bolji. :D |
1-0 Arteta, bravo majstore!
Prvaci....:) |
Scumu nepostoječi penal iz ofsajda i još crveni QPR-u, tek toliko da sudac bude siguran da neće prosuti bodove.
Strašno nešto... strašno. Toliko očito da mogu davati Scumu pobjede i naslove već godinama. Kad Whiskey nose ode sa kormila i kad se klupko počne odmotavati, Calciopoli će se činiti kao nedjeljni piknik naspram ove sramote. |
Je li sad mogu veseliti o naslovu prvaka Engleske? :D
|
Nije li još 6 kola do kraja i 18 bodova u igri? :)
Ali, da, vjerovatno možeš. Sezonu će suci rutinski privesti kraju. |
Citiraj:
Pitanje je samo hoće li na kraju biti dvoznamenkasta razlika u bodovima. United sad u srijedu igra sa Wiganom, zatim slijede Aston Villa, Everton, City, Swansea i u zadnjem kolu Sunderland. |
Jest, penal je bio ali je greška liniskog sudije što nije zaleđe sudio prije toga, uostalom to i nebi imalo utjecaja na pobjedu Uniteda jer su igrali viktorije pred njihovim golom, mogla je tekma završit i 1:0 i 5:0 no to je manje bitno, 3 boda su 3 boda.
I dosadni ste više s tim kako sudije i savez guraju United, da Liverpool ima igru kakvu ima United i da se bore za naslov, ko zna kako bi vama sudili. Sad ste običan prosječni engleski klub koji se bori za bilokakvo natjecanje u Europi, pa vi nebi ni sa sudcima na svojoj strani bili u top4, a kamoli borili se na naslov. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Liverpool i ove godine ide na kaljenje po pajcek turnirima :D
|
Gary Neville on Man City and Balotelli just after the red card:
"Manchester City is a circus and like every circus I have been to there is always a clown!" :care: I onda nakon tekme ovo: Mancini ready to sell Balotelli :care: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel gleda ko utakmicu Reala i Valencije?
Valencija nadigrava Real trenutno ,a ovi se cijelo vrijeme bacaju :lol2: Benzema fulo nes slicno ko Sivonjic |
Da,samo što sad Real promaša sve šta se da promašit:D
|
Bome bude na kraju u Španjolskoj napeto.
Barca na samo -4 nakon današnjih 0-0 Reala protiv Valencije. |
Citiraj:
|
Poraz od Barce i remi kod Baska i to je to.
Još jedna trostruka kruna Barce. Guardiola će u 5 sezona osvojiti više trofeja nego prznica u 10. Siroti "fingereye" Mou ovo neće izdržati. :( |
Danas nastavak premier lige. :)
Everton-Sunderland Newcastle-Bolton Tottenham-Norwich Aston Villa-Stoke City Fulham-Chelsea |
|
Citiraj:
|
Može biti jedino remi s barcom ostalo sve uzimaju.
|
Ovaj City je nevjerojatan, potjerat onog smjesnog Mancinija i sve kvazi igrace ala milner, barry, pizzaro ( sreca mislim da je na posudbi ), kolarov, de jong, johnson, dzeko, tevez itd itd.
Pa jebote vezni igraci koji nemogu 3 dodavanja sastavit :D Jucer ih je Arsenal trebao natocit, ali sretno po njih ispalo je ovako... Kupit 2 postena igraca jos, i dovest nekog ko zna trenerski posao i da vidis derneka :) |
Kaj nitko neće komentirat dive kristine i glumu pepea?
Ili je to kraljevski klub pa se ne smije ništa reć protiv njih? |
Pepe. :D Mislim kaj se tu ima za dodati? :D
|
Citiraj:
Pepe brutality |
|
Izgleda da ce Pepe-u dat "postenu" kaznu tek kad nekome polomi noge i unisti karijeru...
I Benzema mi se zgadio jer ne zeli baki mjesecno dat 1500€ za ljekove...Sto reci? Smece.. Casillas njega sam do sad najvise respektirao ali i on mi se zgadio zbog ovoga |
Citiraj:
Inace Arbeloa je jucer odigro odlicnu utakmicu, po meni da nije bilo njega Real bi i izgubio |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:16. |