![]() |
Citiraj:
Da znam, ali to kazem posto sam tek igro SP CoD 4. Igro sam MP u LAN-u i nista posebno, kao sto rekoh MP ko MP... A sto se tice SP-a, ja koliko sam ocekivo da je dobro na kraju mi je sranje, ponajvise zbog AI-a. Da je 96% pretjerano je. Po meni nema nikakve argumente da ima vise od 90%. CoD orginal mi je puno bolji, ali opet kao sto rekoh grafika krasi CoD 4. Toliko, i pozdrav. |
Citiraj:
Meni je najgori koji sam doživio do sada - pucam frajeru u leđa cijeli okvir iz MP5 a on se okrene preleti 10-15 metara i prikolje me:fuming: Da ne spominjem skakače preko pola mape (skoro). Itd....... |
Citiraj:
|
Nego..ekipa gdje vi igrate...vidim da je rabbits na pam4 i kako kada se nađe ljudi...ima jos koji server, a da je donekle normalan...pozeljan da je rvacki i da je hardcore;)
|
Citiraj:
|
ti "free" cheatovi više ne radiju ... nije niti bil potreban taj njihov FIX sad jer je prije nekolko dana evenbalance izdal updejt za PB u kojem su to srezali u korenu i više ne radi ;)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ne shvacas mm sto ti fisherman govori.
Prva i osnovna "zastita" je bila pbsvuser.cfg i dodavanje naredbi za kick cim nade sv_cheats 1, g_showenemycompass 1 itd itd.naravno da je postojao bypass i to je ovo sta si naveo gore. Zatim je evenbalance izdao novu verziju pb-a 2.073 nije prepoznavala naredbu statgetindvar tj javljala ju kao nepoznatu,tu je vec bio fixan problem ( najbolje se vidi na slovenskim klanovima na cb ladderu) i sada na kraju je stigao 1.7 patch koji je to kompletno fixao. No naravno,ima tu jos hrpa bugova i glitcheva (najnoviji prone-stand glitch) itd itd. |
Ili gledanje kroz zgrade na mapi Crash i Backlot (za ove 2 mape znam gdje se moze gledati i kako,za ostale nisam probavao..) bez upotrebe ikakvog chita ili neke komande..jednostavno vidis kroz cijelu zgradu :)
|
Citiraj:
|
Trebam nekoliko HC servera koji vrte samo Crash/Crossfire, i neki koji se mogu kombinirat perkovi (Double tap + faster reload i sl)!
Pa ako se netko igra na ovim serverima neka mi pošalji IP/IPove na PM/MSN/Xfire! |
Imam jedan problem pri pokretanju sp (singleplayera)...
Naime,svaku put kada ga pokrenem pise mi da nemoze nac mss32.dll Multy player radi normalno... :wtf2: HElp! |
|
Jadranka Kosor is back! :D U novom izdanju,ovoga puta - Neven Ciganović.
Na kojim serverima igrate? osim C2Y,to imam... |
Citiraj:
proguglaj na IP, DvG crossfire 24/7, ja visim na njihovom Overgrown 24/7 (odličan za double tap, sleight of hand, stopping power a posebno pomaže deep impact :D ) Vrlo dobri serveri, minimalan lag i ping ~70-100 A za ostale ove Crash i Crossfire, ima ih tona na filteru u CODu, samo na tom filteru (ovisno o zadanim parametrima) češ naći 30ak takvih servera ako ga ostaviš da filtrira koju minutu Ja moram rušit windowse i reinstalirati COD, ali će pričekati petak dok se ne vratim sa stručnog ispita iz Ministarstva zdravstva |
Citiraj:
|
Alo ljudovi, nakon instaliranja 1.7, nemam više MP-a? Kupio sam origigi key tak da neznam kaj me zahebava.
Sad bi ga vjerojatno trebao reinstalirati, pa me zanima kako da sačuvam i naravno kopiram dosadašnji account? |
Citiraj:
|
@Buljo sto je sa rabbits serverom??
|
Mali problemi, čeka se jedan čovo da riješi stvar. :)
|
Pa neka to rijesava brze :D
Evo mi na Logosoftu poceli kenjaviti da imam chitove i prijete mi se gledanjem demoa :D Strasno.... |
Citiraj:
Nego, zabrinjava me ovaj file di piše mpdata.corrupt http://www.imagesforme.com/out.php/t...orruptfile.JPG Ono, baš mi se i neda instalirati ispočetka pa opet banana. |
Citiraj:
Kud ces na logosoft majka mu stara.. http://www.game-monitor.com/ Evo ova stranica..vec sam dao tu link (1,2) ali opet cu,jer je po meni taj search engine jako dobar..ima dosta filtera,i recimo ako ocete samo crash 24/7,samo upisite tako nesto u search i lupite..i stvarno mu minamalno vremena treba da odradi :) @Matt Ako ti ista znaci imam i ja taj file..i iskreno nikad nisam obracao paznju na njega.. :) @Baja Pa tak i tak je samo pitanje sata/dana kad ce svi serveri na 1.7 ;) |
Citiraj:
Puno sam svega riješio hrpu challengea i onda sam kupio svoj original, nije ti dovoljno samo sačuvati profil, on je vezan za CD-key pod kojim si ga napravio, tako da kad instaliraš igru pod original ključem i vratiš folder profila opet češ izgubiti rank E sad, postoji caka, instaliraš pod onim starim ključem, vratiš folder profila i imat češ rank, ode u options=> multiplayer i tamo upišeš ovaj novi origigi ključ, kliknes ok i nesmijes izlaziti iz igre, već odma otici na join game o uci na bilo koji server, odigrati tu trenutnu partiju/mapu do kraja dok ne bude ono "summary" i tada ti tek sačuva profil pod novi ključ :D |
|
Citiraj:
Ili ako nemaš ključ, onda kada budeš ponovo instalira igru, tada stavi (ovaj trenutni ključ), i onda nakadno promjeni u taj drugi "novi" ključ! :kafa: |
Citiraj:
|
ljudi pomagajte pls
ovako znaci,izasao je 1.7 patch i sad...kad ga instaliram nemogu uc na nijedan server..dodje do server disconnected. pitao sam do čega može bit,ali većini radi a neki su morali updejtat drivere od grafe da bi im proradilo, ja sam probo i updejtat i igro sam se s tim ali nemogu rjesit problem..imam grafu 6600 gt a susjed ima isti problem sa istom grafom...pls ako znate napisite nesto, thx anyway
|
Citiraj:
|
Onda bi mu pisalo:
"Server on different version" 1.7 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:51. |