![]() |
Citiraj:
Garancija = tko vise pita od toga.:chears: |
https://wccftech.com/amd-rx-6000-and...mory-shortage/
Uz opću nestašicu se sad javlja nestašica GDDR6 zbog velike potražnje za GPU-ove kao i nove konzole sad. Evo, kao da dosad nije bilo dovoljno problema... |
hm pa super onda. ionako bih za 3 god opet uzeo nesto drugo. hvala!
|
Kakva vremena dosla....Links najjeftiniji za seriju 3000... :)
|
Ne vjerujem kako se ljudi otimaju za te grafe. Kao da se džabe dijele. Samo pokazujemo kakve smo u globalu ovce.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A cijene su takve općenito (nije da ima jeftinije), dakle nema baš izbora. Jedino možeš ne kupiti.:chears: |
A više je faktora utjecalo na sve to, ali nema se smisla ponavljati i vrtit u krug.
Jako je malo ljudi kupovalo 20x0 seriju zbog lošeg value-a, svi su čekali Ampere. Onda imaš lagani mining boom. Onda imaš proizvodne i supply chain probleme. Onda imaš boom u potražnji bilo kakve home fun zabave zbog Corone. Pa samo za feeling, u SAD-u je za kućne bazene waiting lista 2 godine :D Tako da, ako su ameri navalili na bazene, što im je parsto dolara za grafu? xD |
Ili, neka svatko sa svojim novcem radi što ga je volja?
|
Citiraj:
Ne volim kad mi neki viri u novčanik. ;) |
Ja sam eto trčao prodat svoju RTX 2060 Strixicu prije samog reveala. Kao dok nije pala vrijednost idem prodat pa se strpit do izlaska novih grafi oko 10.-11. mjeseca i eto me u 12. sa RX580 sa tržnice. :D
10 tabova otvoreno i F5 svaki dan. Da nisam izbirljiv već bi imao neku Palit/Gainward il slično što svako malo ispliva. Uglavnom zaglibio sa RX 580 na 2K monitoru a Cyberpunk kuca na vrata. Lud. xD |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ekipa, ne kužim se baš, jel 3070 ok kupnja za 700 eura? Znam da je nestašica pa nisam siguran koliko su to realne cijene ili ne? Hvala!
|
Jel naručivao tko iz Proshop.pl?
|
Citiraj:
|
Dakle, vrlo sažeti dojmovi 24satnog druženja s novom grafom (u potpisu). Budući da sam nakon prodaje svoje 1080ti imao na posudbi mjesec i pol 2080ti, jasno je da u odnosu na nju nema nekog značajnog skoka u performansama. Ipak, nakon što sam izvrtio AC: Valhalla benchmark, nešto sitno je 3070 brža... ingame benchmark za 3070 pokazuje identične rezultate na ultra high onima koje je 2080ti davala na very high.
U svakom slučaju, 2080ti koju sam privremeno imao je bila one-slot blower type i to je zvučalo kao da mlažnjak polijeće u sobi. Ova je nečujna u usporedbi s njom... :) Sad samo da dođe cyberpunk 2077 key i to je to... još kad bi klinci zaspali u razumno doba... :D |
|
Citiraj:
Gledam da li da si uzmem jednu 3070 ovaj tjedan u zamjenu za 2080...a valhalla mi nece drzati bas kao neka usporedba jer se vuce na PC-u i tako... |
@ Sam - Gdje si je iskopao? :D
|
|
Citiraj:
|
Je, osjeti se poprilični pomak sa 1080 Ti, minimalno 30% bih rekao
|
3060Ti, da.
Uspio u Linksu ulovit komad nekako :) |
Citiraj:
3899? Ili je OC verzija pa je 3999? |
Citiraj:
Moju su 3070 stavili navečer (kupio je u 1 ujutro) i kad sam se probudio ujutro oko 7:30 više je nije bilo, tj link nije vodio nigdje. Odmah sam ujutro zvao Links da se osiguram tj. da ne bi "nestala" sa stanja i podignuo je u poslovnici oko 12h. |
Slično je bilo i sa ovom. Ujutro se digao na posao, vidio dostupno na webu i oko 7 ujutro napravio narudžbu. Mislim da ih unutar 30-40 min više nije bilo dostupno, samo je stajala neka dostupna u Vinkovcima koja je isto bila rezervirana.
Nije OC verzija, bila je 3899kn... |
Ja sam svoju ulovio jučer ujutro, oko 8:20, i pokupio ju poslije posla u poslovnici.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk |
Ako netko želi, ASUS GeForce RTX 3070 Dual OC 8GB GDDR6 (689€) dostupna u cyberport.de
Šalju u HR - 14,50€ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:35. |