![]() |
Haha, da me barem samo to brine. :D
Nego ovo: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Recimo ako bi ušli sa Ripple valutom ili nekom drugom sličnom? Gdje nju kupiti? Treba li prije kupiti BC pa ga mijenjati za Ripple? Gdje se mogu odrađivati te zamjene? Može li svaki wallet primiti ostale valute na čuvanje? Svugdje se samo spominje BC, a nigdje za ove ostale Ethereum/Iota/Ripple/litecoin i sl. Može i na PM. Thx |
Citiraj:
Imaš na bitstampu ltc, ripple, btc etehreum i bitcoincash |
Citiraj:
Ali ok, slažem se da držanje takvih podataka 5 godina je malo...hmm. Zato imaš 30kn na debitnoj pa nek kradu ako hoće :D __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
Bitstamp koliko vidim trazi potpunu verifikaciju kako bi se moglo trejdat preko njega i uopce depositat kriptovalute ? |
Citiraj:
|
Jaxx podrzava dosta njih, al jos ga nisam koristio, ubrzo cu, jer mi se šire vidici :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ima li koji za Ripple valutu? |
Citiraj:
|
Kupi Ledger Nano S i imaš hardware wallet za Ripple
|
Citiraj:
|
Ethereum obara sve rekorde, a baš sam neki dan kupio 4 komada... :D
|
Citiraj:
|
Stižu nam informacije iz stožera da je Litecoin novi Bitcoin
Sent from my D6603 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
LTC-u se nadam iznad 250$, a iz više pravaca se pokazuje prstom u ETH, 600-650$ range, pa obratite pažnju. :)
Kao da Ripple reagira na ovu vijest: https://cryptopanic.com/news/574886/...ialling-Ripple |
eh.. sve ide gore.. a samo da smo pred 6-7 mj pokupovali svega ponesto..
di bi sad bili .. ko todoric u londonu :D |
Citiraj:
Samo ga nisam prodao kad je skočio na 0.14 I sad imam skoro 3 puta manje nego da nisam dirao BTC koji sam imao. Skupa škola.. Ali je bar za sada sa kriptom teško otići u minus :lol2: Obratite i pažnju na Stratis... već se neko vrijeme dobro drži u odnosu na BTC. DGB je također dosta jeftin trenutno... |
Obratit pažnju i na koreance koji bi mogli u narednih par dana pumpat ETC.
Eter je dosta odmaka od njega u isplativosti rudarenja.. |
Citiraj:
A što da ti ja onda objašnjavam, pa ti imaš prijatelje koji zarađuju na Bitcoinu, pazi sad, danima već, pa mislim da je najbolje da se njima obratiš. P.S. nadam se da ti i tvoji prijatelji također znate što je stop order... |
Eto nam ETH i LTC na novom ATH(630$,320$) a ja konj prije 2 tj prodao 0.55LTC za 50$ :hitthewal:
|
Pa kaj... ja sam par stotina etha prodao po 15 dolara
:) |
A jbg, tko je mogao znati da to tako bude... Sjećam se kada sam bio LTC gledao po 5$ :D
|
Znam, ali ponekad mi je to slaba utjeha :)
|
Jedino što je bitno da ti prodao skuplje i da si u plusu...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:15. |