PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

RAK 02.03.2006. 10:55

Necu ni raspravljati o taktici. Moje je mišljenje poznato o tome kako se skupljaju killovi. Da ih počnem skupljati onda bi u ElAlameinu mogao biti rezultat 113:30, kako sam jednom i imao kada su me raspizdili na stranom serveru cheateri i spawnkilleri sa sniperom i aimbotom (možeš zamisliti kombinacije).

ZED 02.03.2006. 11:59

Citiraj:

Autor atha
netko bi ekao da mrkonja opasan igrach ovako po prichama,
a kad ono k*** od igracha.... :D :p

;)

Pa i nisi ti daleko od istine:p:D
A sto se tice medvejda(grizli), njega nije tesko koknut premda ga ja i Mrki lako nađemo:p

domy_os 02.03.2006. 12:31

Ajmo igrat, dosadno mi je. :D

http://img76.imageshack.us/img76/744...board017we.jpg

MRKONJA 02.03.2006. 14:59

Citiraj:

Autor ZED
Pa i nisi ti daleko od istine:p:D
A sto se tice medvejda(grizli), njega nije tesko koknut premda ga ja i Mrki lako nađemo:p

Pljuvat po čovjeku dok nemože odgovorit: bonker :
Atha ja se ne dopingiram pa mi niede ko tebi:p (takve bi trebalo kickat a ne za admina:D)
Zed -25xx:D kilova tiho budi:p
Killer segal je prvi kanditat za izlet jer kad se igra rifle only tip ljepo snajper i viče hoću one shot kill oružje i fura svoj film: baad : : baad :

ZED 02.03.2006. 15:23

Citiraj:

Autor MRKONJA

Killer segal je prvi kanditat za izlet jer kad se igra rifle only tip ljepo snajper i viče hoću one shot kill oružje i fura svoj film: baad : : baad :

i kaj sad ak je minus:D

A Ovom medvjedu treba kick cim pocne srat:D

atha 02.03.2006. 15:25

nema problema, navecher sam up, pa chemo napraviti malo reda.....

zippo 02.03.2006. 20:30

Sta je ovo veceras :confused: igrali ste jedno vrijeme a odjedamput nigdje nikoga. Koji vam je k.... pa nismo zakupili server da vrti diskove u prazno.
Ustedimo lovu onda, treba smanjiti broj slotova na 20. :grrr:
Bude li se to nastavljalo i dalje ode ja, cao djaci. Skupiti vise od 16 igraca je postalo povod za festu. I ono sto su neki spominjali: neki igraju da bi imali sto vise killova, a to sto se treba igrati timski to je za nas ostale budale.
Nece to dugo ici tako, bude li svako potezao kako ga je volja, ne bude li dogovora i postivanja dogovora bolje da sve to prekinemo i ne trosimo lovu, vrijeme i zivce. Ja barem necu. : nono :

Renesis 02.03.2006. 20:34

Evo ja sada idem...

Nego jedan prijedlog... Jel se može skinut ona žarulja nad glavom dok se tipka? često baš ona otkrije poziciju...

CatKiller 02.03.2006. 20:40

Mozda ne bi bilo lose da se jedno vrijeme makne pass, a platisama daju slotovi sa prioritetom, imali bi barem s kime igrati

SniperWolf 02.03.2006. 20:40

Čujem da ima ljudi koje još uvijek muči veliki ping, oko 300, (domy npr) ako netko zna nekakve optimizacije za netcod u igri da se smanji ping?

domy_os 02.03.2006. 22:07

Ma ovo je užas, neću ni igrat više... Vidim da me neko oće pogodit, sakrijem se i dok taj pokret dođe do servera, već sam mrtav, a isto i kad ja oću nekog pogodit - nanišanim, ispalim, a metak dođe tamo di treba nakon pol sekunde kad se meta već maknula...

maX 02.03.2006. 22:31

Ja sam naprotiv jako zadovoljan i moj metak sa Kar98-ice uvijek pogodi tamo kamo je upucen. Treba malo steci osjecaj i puknuti par mm ispred mete, ali ja sam zadovoljan... A o granatama da i ne govorimo :D

Renesis 02.03.2006. 22:43

hehe, ovisno o pingu treba i nisanit... doduše preko 200 nije više baš igrivo (nekima :/)

i da, apeliram na micanje žarulje iznad glave.

i podržavam ideju CK,da se otvori server, a nama prioritizirani slotovi...

Fleks 02.03.2006. 23:13

Dobro je bilo sad. Onaj SBP mi je mozak popio :D

MisterM 02.03.2006. 23:24

Citiraj:

Autor Renesis
Nego jedan prijedlog... Jel se može skinut ona žarulja nad glavom dok se tipka? često baš ona otkrije poziciju...

Ako sam dobro shvatio hočeš da udemo u kod igre i to izbacimo:eek: Ili ipak možda da napravimo novu igru custom za svakog posebno:D;)
Osim toga pravila ljepog ponašanja ili bolje rečeno ono iz naslova na ulazu poštujte svoje suigrače kažu da ne gađaš nekoga ko piše čak ni 2 sekunde nakon što se ugasi lampica jer je igrač tada kao u respawnu - ne može reagirati:D
Sad dal neko non stop piše pa ga se skida non stop - tu nema pomoči:D
Obično ljudi potraže neki bolji zaklon kad pišu ili to rade u respawnu.:smoke:

Citiraj:

Autor CatKiller
Mozda ne bi bilo lose da se jedno vrijeme makne pass, a platisama daju slotovi sa prioritetom, imali bi barem s kime igrati

Mi smo unajmili server koji nije public nego private jer je to bio dogovor jer je jeftiniji. Ako makneš pass i na minutu server ode u blokadu a admin dobije poruku " VIOLATION OF RULES........": evil :
Slotovi sa prioritetom - hmmm - morat ćemo kontaktirat firmu koja nam je iznajmila server - samo molim te da to neko drugi napravi - ja nebi: hitthewa jerbo takavo nešto košta još $$$$$$$$$: baad :

Obavijest - ako napravite trace rute na DoZi vidjet ćete da se nalazi na serveru od Euroherca;)
M

atha 02.03.2006. 23:31

vecheras nas je bilo dosta, chak u jednom trenu 18.....bilo je solidno...

MisterM 03.03.2006. 00:40

Citiraj:

Autor atha
vecheras nas je bilo dosta, chak u jednom trenu 18.....bilo je solidno...

Bit che josh bolje: goood : : CoolRamb

E.T. 03.03.2006. 01:08

Sad je bilo Ok...3 na 3 i 4 na 4 HQ... Fleks u juris, AMD kempa, ja ciljam s puskicom sa distance... Bilo je napeto...a i ts (tekstualni) se masovno koristio...

Amdejac 03.03.2006. 01:21

Bilo je OK.
A di ću sa tanđarom jurišat, pa nisam lud ko Boško Buha.
Tu je ionako bio cilj osvojiti i zadržati.
Kuda onda treba trčat, zalegneš i čuvaš.

zippo 03.03.2006. 07:45

Da, da nocas nije bilo lose:D bilo nas je i dovoljno za pravu makljazu. Konacno :clap: Vidi se da smo dosta neuigrani, prebili su nas dva puta po 5:0. Trcali smo okolo kao muhe bez glave : baad : dok je druga ekipa organizirano peglala po nama i igrala kako treba. No to je drugi par rukava i na uigranosti ce trebati poraditi : bonker : Bitno da nas se dovoljno skupi, ne da nam igraci lutaju po BiH serverima ili ko zna gdje, da deremo po nasem serveru zato ga i placamo :D

grizli 03.03.2006. 10:28

Citiraj:

Autor domy_os
Ma ovo je užas, neću ni igrat više... Vidim da me neko oće pogodit, sakrijem se i dok taj pokret dođe do servera, već sam mrtav, a isto i kad ja oću nekog pogodit - nanišanim, ispalim, a metak dođe tamo di treba nakon pol sekunde kad se meta već maknula...

Meni i catu ping niti u jednom trenutku jučer navečer nije prešao 60: cheers2 bar koliko sam ja pratio a sa vama ostalima ja nemamblage veze kaj je ali taj vaš ping mi pije živce jer ja pucam u lika a on jednostavno nestane:confused:

grizli 03.03.2006. 10:31

Citiraj:

Autor zippo61
Da, da nocas nije bilo lose:D bilo nas je i dovoljno za pravu makljazu. Konacno :clap: Vidi se da smo dosta neuigrani, prebili su nas dva puta po 5:0. Trcali smo okolo kao muhe bez glave : baad : dok je druga ekipa organizirano peglala po nama i igrala kako treba. No to je drugi par rukava i na uigranosti ce trebati poraditi : bonker : :D

Ma kakva uigranost pa ja solo cuvam zastavu acijala ekipa (7) mi se razbježi po stazi pa se onda čude di je nestala kad mi dođu trojica a ja max skine 2: bonker2 :grrr:

Sam Fischer 03.03.2006. 10:39

O jucer navecer je bilo odlicno...Samo athu treba kaznit :D,on je igrao za švabe iako je bio pod američkom zastavom, mislim ono :D, ja se zbuksam u kut sa zastavom on veli da će me čuvat i počnemo vježbat aerobik :D sve dok nije doletio onaj killer segal sa granatom :D

Amdejac 03.03.2006. 10:44

A zakaj sad nema nikoga?
Ja bi se malo napucaval.

CatKiller 03.03.2006. 10:45

Citiraj:

Autor grizli
Ma kakva uigranost pa ja solo cuvam zastavu acijala ekipa (7) mi se razbježi po stazi pa se onda čude di je nestala kad mi dođu trojica a ja max skine 2: bonker2 :grrr:

Moji nisu bili losi, ako su svi otisli u juris, onda smo fish i ja ukopali nasu zastavu, kad sam se vracao sa zastavom onaj kamikaza Fleks se nagutao metaka da me spasi :) i tako...

Moram napomenuti (vidio sam dva primjera) da se ledja ne cuvaju tako da trcis metar iza ovoga sa zastavom i gledas mu u ledja : goood : , osim ako cuvanje ledja nije samo izlika da povalis nositelja zastave :D

Uglavnom nakon sto sam ih izvrijedjao malo su se potrudili i to je licilo na nesto.

Jos uvijek sam *protiv* uvođenja TSa dok se stvar ne uhoda tekstualno (say_team) i preko hotkeya (koje nitko ne koristi, v>2>1 je lako kliknuti unutar sekunde, a ovi koji slusaju ce znati da si vidio neprijateljsku grupaciju) .

edit: Mozete uvesti, ali mislim da se ne smije preskakati stepenice, znaci najprije se izvjezbati tekstualno, a onda se probati prebaciti na TS!

mITZEK jr 03.03.2006. 10:55

ajde dodjite da se napucavamo jos malo dok ne moram u skolu!!!!!
do sad sam ucio hrvatski a sad je vrijeme da se dopingiram!!!!
ajde svi !!!!!!!!!!: pirate :

atha 03.03.2006. 10:59

nemoj da te stari vidi, a imash zadache....: bonker2

;)

sbp 03.03.2006. 11:41

@MisterM, Rak (offtopic) - ehh, znam kak se osjecate, nekad davno je tak i tu na forumu bilo dok su razno razni *khm* *khm* (trenutacni) clanovi (provokatori) pljuvali po pce-u i tome kaj radimo, a mi smo im pokusavali objasnit da to sve kaj radimo radimo zbog njih

@Fleks - popio ti mozak !? Bzzt... Jel "Izbusio" il "popio" ???

@Svi (teamspeak & hotkey) - ovaj, ja sam dosta igro Enemy Terriotory, i bilo je >nemoguce< igrat bez hotkey-a (v>1>2 itd) - od "Hi", "Bye" do ostalih 100+ opcija koje pomazu u obavljanju misija. Ono kaj sam primjetio na svim COD serverima di sam igro da to niko ne koristi (pa nit na PCE-u) sto je steta, ja cu probat enforsat (bar s moje strane) takvu team komunikaciju posto nemam mogucnost team speak-a.

RAK 03.03.2006. 11:59

Citiraj:

Autor sbp
@MisterM, Rak (offtopic) - ehh, znam kak se osjecate, nekad davno je tak i tu na forumu bilo dok su razno razni *khm* *khm* (trenutacni) clanovi (provokatori) pljuvali po pce-u i tome kaj radimo, a mi smo im pokusavali objasnit da to sve kaj radimo radimo zbog njih

Eto! A neki vele da ti ništa ne radiš...

Citiraj:

Autor sbp
@Svi (teamspeak & hotkey) - ovaj, ja sam dosta igro Enemy Terriotory, i bilo je >nemoguce< igrat bez hotkey-a (v>1>2 itd) - od "Hi", "Bye" do ostalih 100+ opcija koje pomazu u obavljanju misija. Ono kaj sam primjetio na svim COD serverima di sam igro da to niko ne koristi (pa nit na PCE-u) sto je steta, ja cu probat enforsat (bar s moje strane) takvu team komunikaciju posto nemam mogucnost team speak-a.

Baš sam primijetio lučer. Napišeš lijevo je neprijatelj. I zaista je bio. jedino što sam ja već odavno razgovarao sa manituom dok sam to pročitao. TO je nedostatak pisanja. Rijetko ga i stignem koristiti a imao bi što za reći. Često vidim ono što drugi ne mogu jer sam često behind enemy lines.

Virus7 03.03.2006. 12:41

Citiraj:

Autor CatKiller

E bas sam to htijeo reci!!!!:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:11.