![]() |
pa to bi bio neki default :D
|
Skupit ćemo ti za neku nEvidiju da ne strepiš bikoz ta R9 270X, tko zna šta još može povuć sa sobon, a mi želimo miran san uvaženim forumskim institucijama :p
|
hvala ti prijatelju :D
|
Meni se toliko puta pojavila ta poruka da se sada vidi i kad je monitor ugašen koliko se upekla.
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
:D :D :D
touche :D |
Glupo pitanje! Dali sapphire nitro r9 390 stane u zalman z3?
|
stane. Po ovom ima mjesta za 360 cm, a treba ti 308 mm
Meni nije stala u stari CM 690, tj je, ali u donji slot i jedva je disala i mrsko mi bilo gledati 8x pci 3.0 pa sam promjenio kućište za CM 690 III i ode 10 c temp niže.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
da ne citam sad 100 stranica, sa kojim programom se podesava krivulja ventova?
u crimsonu ne mogu naci |
Msi afterburner
|
radi :)
ali nema srece od ovog hladnjaka, ici ce aftermarker gore :D |
Zasto ti je toliko los?
|
ma nije los, ali cuje se, ja necu da se cuje:D
na jutubu pali ventilatore, necu to a i u igri kad se zagrije dosta se cuje, to su ipak mali ventovi pa se vrte dosta |
Jesi razmisljao o Asus Strix seriji? Ovako gubis garanciju. :/
Ili slozi krivulju drugacije. |
sad je kasno, grafa je kupljena
nisam ni gledao ako ima nalje za garu na hladnjaku, valjda nema :D ma probao sam svakakve krivulje, na pasivi ne moze raditi, cim upalis flash player, temp ide gore |
Citiraj:
|
|
Novi update za Ashes of Singularity - http://www.guru3d.com/articles-pages...-review,7.html
Zanimljivo... pogotovo "crazy" postavke. 390x lijepo papa 980ti :) A sad koliko je ovaj test relevantan za općenitu usporedbu amd vs nvidia u dx12 treba tek vidjeti. |
Evo jedna usporedba "DX12 Multi engine" sposobnosti AMD i Nvidia čipova: http://ext3h.makegames.de/DX12_Compute.html
|
Stavio sinoć u komp Sapphire 380 NITRO 4GB, 16.2 Beta i radi fino...još se nikaj nije zrušilo:p
|
Citiraj:
Meni se pare puta srušilo tako da mi je ikone porazbacalo.. e na to sam alergičan! Igra se AMD sa vatrom! :Machineg: |
Polako bumo vidli, za sad je kak treba...nisam imao ništa novo od 5850...valjda bu ok :)
|
Čestike, onda si zaista zaslužio upgrade :D
Sad si miran idućih 7 godina :) |
Ma, 5850 je još živa-ovo sam slagal drugi komp:)
|
Moram reć da je sapphirka fury tri-x fina kartica, tek nakon cca 2 sata valley benchmarka u loopu na ultra su se ventilatori odlučili okretat :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:09. |