![]() |
|
Citiraj:
I 0-2, buši bagru :lol2: |
Đerard... tog konja treba pothitno umirovit i dat mu neku funkciju u klubu tipa Romano Obilinović u RNK Splitu i amen. Ovo ozbiljno šteti ugledu kluba i njega kao legende kluba.
|
Gledam na feedu(jer drugačije nejde :D ) Fener-Bešiktaš(kojeg vode moj poznanik i moj sused :goood: ) aimo crno beli,titula je skoro vaša :sweating:
|
0:2 :D
|
bayern kapitulirao... :goood:
di nam je panda505? možda ga je hitna odvezla... ovaj tjedan mu je zbilja katastrofalan...:D |
Citiraj:
1) zbog čega bi mi trebala hitna? 2) zbog čega mi je ovaj tjedan katastrofalan ? :stoopid::stoopid: |
Citiraj:
|
Peezdu materinu,ja nemrem izać ko pobjednik večeras,nevolim ni jedne ni druge :D
|
Misliš na arapski derbi? :D
Možda im metnu minarete pa da se malo pomole gazdama prije početka. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Makar dajem otadžbinu za Real uvijek i svugdje mislim da ovo Barcelona dobija, no ista ima i puno teži raspored od Reala tako da...
|
Ha gle bolje pravoslavna nego đamija ali nećemo o tome. :D :D :D
Minvajl hull je izvukao i 1:1 protiv m.citya. :) Kao što rekoh takva je liga, tu i mali mogu napenaliti velike. :) Ak se mora birati..naravno da se navija za Real. :) |
Što se el kašika tiče skoro da mi je svejedno. Nek naši dobro odigraju, nek bude puno golova, a ak moram birat pobjednika, nek to bude Barca. Makar bolje da bude X, tak još u igri ostaju i Valencia i Atletico.
Nane drži nulu kod Fenera 20 minuta prije kraja. Moram priznati da puno izvlači iz momčadi koja je po imenima slabija i od Fenera i od Galata. A uz to imaju i manje para i još ne igraju domaće tekme na svom stadionu. Iako bu teško prvak, ide u goste i Galatasarayu. |
Dajte sirotinji neki pošten stream za B-R! :D
|
http://connectcast.tv/lowqualityb8m8 (3500kb/s 60fps)
pass: ronaldo7.net-StealsMyStreams edit: pao server edit2: http://www.streamsports.me/10819/foo...s-real-madrid/ edit3: http://yumsports.com/streams/hd3.php (pricekajte 30ak sek ako padne) |
Citiraj:
|
Kiki po prečki...šteta
|
Citiraj:
EDIT: skužio |
Barca 1-0
Matjieu? LOOOOOOOOOOOL |
Kad ti Hobiti zabiju glavom... :D
|
Citiraj:
|
Kakvi smijesni zuti karton
|
Kiki delivers....unlike Messi...for now :)
|
Ajde Benzema
|
Citiraj:
Dobra tekma, Modrić pokrenuo akciju za gol. Što bi rekli, predasistencija :D Barcelona napada i stvara šanse, Real ubojito kontrira. Baleu poništen gol, ali rekao bih da tu nije bilo zaleđe :D |
Bilo je zaleđe...jer je prema kikiju lopta išla.
Kikica je inspiriran danas,čuda radi... |
Citiraj:
Baletu poništen gol čist ko suza ... isprva mi se činilo da je sudac svirao prekršaj, ali je onda postalo jasno da je sudac SAMO ćorav :D EDIT: Ni Kiki nije bio u zaleđu ... točno se vidjelo iz one zadnje kamere (sa VIP lože). |
Gol je čist k'o suza jedino ako si prije gledanja pošmrkao nešto bijelo :lol2:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:14. |