![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Čovjek mu je već i prošao nogu, a trenutak nakon toga se baca k'o da ga snajper pogađa u glavu, dive i ništa više:kafa: |
Ovo sam čekao, crveni za Real. Dugo nije bilo...
Klasika Penal da, crveni definitivno ne |
Citiraj:
|
Citiraj:
crveni ne, ali penal svakak :) |
Padavičari obojica :)
Šteta kaj je stream banana, a tekma izgleda čist zanimljivo, bit će tu još golova. |
Majko mila, odkako je onaj portugalski cigan otišao iz Reala, Clasico je opet zanimljiv :)
|
Ja nisam za ono rekao da je penal, citaj bolje. Neymar ako ne dobije oscara ovu godinu, nece niko. :D
|
Citiraj:
ma to su sve glumci u barceloni,a glupi sudac je uništio odličnu utakmicu.. |
Citiraj:
Onaj dive odmah na početku utakmice, ovaj sad za penal, oscar worthy ![]() |
Ja ne znam kako netko može pratiti ovu ligu. :D Grozota. :D
|
Srećom pa u engleskoj nikad nitko ne dajva :D
Sve je to isti drek, nažalost. I opoet sudac igra veliku ulogu sa svojim potezima tak da mi uopće nije žao kaj ove sezone ne pratim baš nogomet. |
Dešava ali..ovo je svakih 5min simulacija. :D Jesus..gledaš ti to? :D Preloše. :D
|
Kad curice igraju :D
Gledam na onom streamu kaj si dao ali je slika katastrofa tak da ni ne vidim sve dajvove, nasreću :D |
Komedija
|
Suci dobili derbi
|
Ovo je čisti penalček :)
|
Opet sudac :(
|
Sudac je svoju misiju napravio. Steta.
|
Pa gol opet? meni stram kasni 6 minuta hahaha pa jeb.em ti takav derbi kad golove ne vidim
|
Španjolska liga i taj el klasiko svake godine sve više prelazi u kazalište.
Njihova poanta igre je ko će bolje simulirati, napraviti bolji "dajv", žaliti se više sucu, i na kraju slaviti Mesija kao svemogućeg igrača. Užasna liga, užasan nogomet, užasni igrači(čast pojedincima), užasan svijet gdje je el klasiko tako popularan :D |
Vrhunska utakmica, i sad opet ide tjedan dana kmečanja "galacticosa" :)
|
Citiraj:
Summa summarum - "najbolji svjetski igrač" danas kao da je magično nestao sa terena (izuzevši ona dva oscar worthy divea i penal nakon jednog od diveova), Neymar također zaslužio oskara, Pepe da je imbecil, a Messi da može zabiti gol čak kad ga i 5 igrača čuva :) |
Ocekivano i lagana lova na kladi. Hvala el classicu :D
|
Drago mi je za barcu ali ovo je bio festival dajvanja. Momentalno treba uvest naknadno pregledavanje tekmi i naostrije sankcije za simulatore, ovo ubija nogomet.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Barceloni je poklonjen penal zbog artističke izvedbe Neymara, Realu je poklonjen penal zbog artističke izvedbe Kristine. Penal na Iniesti čist k'o suza. Ovo je krađa samo ako si navijač Reala i nisi objektivan :) |
Ukralo, ko što je i jajduku ukralo jučer ha? :D
Šta se brinete, barca iovako neće biti prvak jer ih ovaj lolek nezna posložiti, ali netreba kmečati i treba priznati da je bolja momčad i pobjedila. Da Real ima iole ozbiljnog centarfora od onog amiša, možda bi i dobili večeras! |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:04. |