![]() |
Nema prognoza za utakmicu u ponoć. Ni ja ne smijem ništa reći. Može biti ono za lom spremni, a može i ono drugo:D
|
Naravno da sam za susjede ali Iran je protiv Argentine pokazao da će i Bosna teško večeras.
|
Do sada ozbiljne reporezentacije:
1. Njemačka (još treba vidjeti večerašnju utakmicu) 2. Čile (veoma srčana repka) 3. Francuska (makar im se može metnut koja u mrežu) 4. Nizozemska (treba vidjeti kako će sa Čileom) |
Citiraj:
BTW navijam za švabe u večerašnjoj utakmici |
Ovaj njemački trener je nevjerojatan. 4 stopera u zadnjoj liniji. Nijemci da imaju boljeg trenera oni bi već svašta osvojili. Ovaj je loš.
|
Četiri stopera su zbog mnogo ozlijeđenih igrača, ne zato što on to baš voli.
|
Citiraj:
Ipak je istina da je ovo država sa 4 mil. izbornika |
Citiraj:
|
Goetze...koljenom :D
|
Asistencija glavom :D
|
Haha koji gol. :D
Zavaravanje protivnika na najjače. |
Glavokoljenom :D
Panda505 vrišti od sriće garant EDIT Žganci već izjednačili :p |
Citiraj:
|
hihi :D
kroz oči XD |
Op op
Zanimljiva tekma |
Gana gazi Nemacku.. Trenutno vode 2:1.. neka neka
|
Citiraj:
Pa njemačka danas ništa nije odigrala. Ništa!! Lahma na krilo i Schweinija u sredinu i gotovo!! Ovo je izmisljanje tople vode. |
Sumnjam da ce ostat tako do kraja ali bome je zanimljivo prvenstvo.
|
uf, mogli su ih sad dokrajčit da ovaj nije bio sebičan mulac
|
Ako ovako ostane, onda samo Portugal mora napuniti SAD, pa da zakompliciraju stvari u skupini do zadnje tekme.
|
Hm bit će ovdi još golova garant, samo mi se čini da će ih više fasovat "Nemci"
EDIT A možda i ne, već je 2:2 Hahaha koji fail od slavljeničkog salta "Klozeta", dobro se nije "pribija" starkelja :p |
Citiraj:
Citiraj:
Schweini kojeg ti navodiš koji je ove sezone proveo više vremena u bolnici nego na terenu i nije u apsolutno nikakvoj formi, Khedira koji je također se tek pred mjesec dana vratio na teren i nemože se baš kreći da je u formi ? Mogao je staviti Lahma na beka i Großkreutza na lijevu stranu, ali tko je onda u jebenoj sredini? Mogao si na Argentina - Bosna vidjet kakve se stvari dešavaju dok nema nitko da poveže obranu i napad ;) Prije nego što napišeš ovakve gluposti barem provjeri neke stvari kvragu. btw. Klose dostigao Ronalda :goood: |
Bit će suza.
|
Citiraj:
|
MIROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!! :D
Oprostite što kasnim, ločem i žderem cijeli dan :D @Dottore - mršavi nebu tak skoro do te brojke došao... |
@Panda
Dao si gore glup komentar i točka.. Lahm nije za sredinu, evo Schweinija u ekipi.. Pa mi ovakvu njemačku gazimo kao plitak potok. |
Moze on imat isti broj golova kao i zubo, ali zubo je duplo bolji igrac od njega
|
Osim lažne devetke švabe imaju i tri lažna pucača (preskakača) lopte.
Dobro da niko od njih trojice nije zapeja priko lopte. |
@Direktor
Aaa :) Kud baš sad Lahm sam u napadu? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:36. |