![]() |
Pa ako si alpha tester, onda imaju i neki kanal gdje komuniciraju s alpha testerima koji koriste testne verzije da bi prijavili anomalije? Preporučam da se njima javiš onda, ili pređeš na zadnju finalnu verziju.
|
1 privitaka
ima li tko pojma kako se riješiti ove napasti? Stalno mi iskace, po random stranicama...
|
Citiraj:
|
Neka aplikacija ti je donijela to, rekao bi igrica neka.
|
AVG nije ništa našao, a upravo sam makao nekih 5-6 igara i aplikacija, pa ćemo vidit.
|
I ja viđam stalno po stranicama taj MoboGenie, čak je i na PlayStoreu, a aplikacija najobičniji malware. Ne znam kako ga Google još nije maknuo.
|
Citiraj:
|
Koristi netko Tasker na Kitkatu/Nexusu 5 i profile koji se aktiviraju ovisno o wifi mreži na koju se spoji? Odnedavno (otkad sam podesio takve profile) primjetio sam da mi Tasker prestaje raditi nakon x vremena. Npr odem van, vratim se doma, odem van, vratim se - kućni profil se neće loadirati, a kada upalim Tasker vidim da nijedan profil ne bude aktivan (nema zelenog fonta). Otprije sam na Kitkatu koristio jedan profil ovisan o wifi mrežama (neka skripta za sve wifi mreže u globalu) i to je uvijek šljakalo. Sada i ona fejla, ne starta se...
Postavke Taskera su mi iste zadnjih par godina i par mobova. Pada mi na pamet da ga nešto ubije iz memorije, ali nemam pojma šta ni zašto. Ono što mogu probati testirati je čekirati "run in foreground", ali ne želim iz principa jer je i na Gingrebreadu radio odlično bez te opcije + ružan fiksni event u notifikacijama mi je teži turn down. Guglajući nisam našao neke slične probleme vezano za N5 ili Kitkat |
SwiftKey pitanje
Možda neko tko ga koristi zna, kako isključiti hrvatske znakove jer mi je ekran premali pa mi je s njima sve prenatpano.
|
Citiraj:
|
Kopaj po izborniku kako ti je Jurica napisao, ali nemoj mjenjati u engleski jezik.
Možeš posebno narediti izgled tipkovnice od jezika pisanja, samo treba kopati, ne znam napamet. |
Kopam po izborniku, ali što god uključio/isključio ne mogu dobit što želim tj. da slova sa kvačicama dobijem dugim pritiskom na obično slovo a ne da su uvijek prikazana. Kad stavim engleski jezik onda nemam naša slova ni dugim pritiskom ni nikako drugačije.
|
Koju tipkovnicu imaš?
|
Citiraj:
|
Hacker's keyboard - kad ju staviš u vodoravan položaj, dobiješ sva naša slova. Samo treba u postavkama appa odabrati hrvatski jezik, a onda u postavkama moba da ti je HK defaultna tipkovnica.
|
Citiraj:
|
Zna li tko aplikaciju ili tweak koji bi mi drzao odredenu aplikaciju u predmemoriji. To jest nebi ju "ubijao" kad zafali RAMa.
Radi se o rootanoj S2ci. |
Citiraj:
Sjecam se jednom na Desireu se kroz (mislim) skriptu moglo definirati priority za odredjeni app, ne sjecam se bas detalja... budem doma proguglao |
Jel možda tome sluzi greenify? Neznam,probaj.:)
|
Citiraj:
https://play.google.com/store/apps/d...s.MemoryLocker Citiraj:
|
V6Supercharger skripta ima tako nešto u sebi
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991276 |
Eh, sad jos jedno pitanje. Postoji li nesto kao greenify samo da moze greenificirati i sistemske apkikacije?
Koliko vidim greenify mi ne nudi tu opciju. |
Citiraj:
|
VNC Viewer postao besplatan (bio 10$)
https://play.google.com/store/apps/d...viewer.android |
Naked Browser je čudo, preeebrz. Probajte.
|
Ajde baš ću probat večeras, jer mi je već dosta mušićave Opere :D
|
Citiraj:
|
Hehe, Opera obrisana za 3, 2, 1..
Hvala na preporuci, odlican je.. |
Dolphin browser,neprikosnoveni vladar sto se mene tice. Jedini koji mu moze pokusati parirati je NEXT browser.
|
Meni je Opera super i nju non stop koristim. Na mobu su i Chrome i stock browser al nikad ih nisam upalio. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:39. |