![]() |
Baš mi je drago da je konačno netko skinuo Klička iako i taj Fury mi je nekako isti profil boksača :D to su sve gorostasi nema tu brzine i prave eksplozivnosti :D
|
Ovo lici na boks? Ovo lici na dva topla brata koji se 11 rundi grle da bi tek u 12. mrtvi umorni pokusali klepit jedan drugog gdje je furyu to bolje islo za rukom i svak mu cast na pobjedi al ovo nije vidjelo boksa.
|
Ovo je boks bio. Možemo jedino raspravljati u šta se pretvorio.
No kao i svi sportovi,evoluirao je....nažalost u ovo. |
Bas je bila borba divova :)
Malo ga je Fury iznenadio, pripremit ce se bolje klicko iduci put. Bio je i red da ga netko skine. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evolucija nešto ko košarka....gdje se danas traže centri i krilni centri koji pucaju trice da bi bekovi mogli lakše zabijati u reketu....tzv small ball. Čisto komparativno.... |
Ja i kosarka ko ja i strikanje tako da te bas i nisam ubro al sumnjam bas da jedan lewis ili holyfield danas nebi imali sanse protiv wlada ili furya.
|
I dalje to nije licilo na boks tj nista novoga se nije vidjelo. Ovaj je bio rasplesaniji ( al to mu je u krvi), klicko se zbunio jadan i mozda cak i prepao malo, uz to sto je prekratak bio.
Necu reci da je zasluzena pobjeda jer je on kao izazivac trebao vise pokazati, al onda opet i pokazao je vise od drugih izazivaca. I vrijeme je da se malo promijeni scena. Plus kaj klicko ima remetch u ugovoru pa ko zna kako ce to zavrsiti. |
Citiraj:
|
Meni jos uvijek nije jasno sta sam ja sinoc gledao. Jel to bio sport? Boks? Da sam slucajno kupio kartu za mec mislim da bih nakon 3. runde otisao kuci.
|
Meni je ovaj tajson smijsan i iritantan bio ali to se vljda zove taktika. Kasnije se i sam ispricao za ponasanje prije meca, a po meni mogao je i za ponasanjem tokom borbe. To bi trebao biti boks a ne trcanje i skakutanje, glumit majmujna i srat cijelo vrijeme.
|
zar nije Ali radija isto ?
( iako i nije bas neka usporedba :D ) |
Nisam strucnjak pa ne bi znao, ali mislim da je Ali ipak bio boksac. Ovaj se tek mora dokazati.
|
U čemu je problem? Jel pobjedio čovjeka koji je već 10ak godina nedodirljiv? I ne, nije ga pobjedio nekim lucky pounchem nego je dominirao 12 hebenih rundi - Klitschko do zadnje runde nije uspio niti 2 udarca spojit.
Kako da se još dokaže? |
Srdane samo mirno. Nek covjek boksa kako hoce, samo sam napisao da meni nije sjeo svom majmunolikim skakutanjem. Sve ok.
|
Slažem se. Bilo bi bolje da je stajao mirno dok ga Wlado ne zvekne. :D
|
Pa jučer je bio spremniji od Klička, nabrijaniji sigurno, željan pobjede.
Dobio bi ga i da je normalno boksao. |
Definiraj normalno.
|
@Nybelung Ne bi se dalje upuštao u raspravu, napisao sam da mi se takav stil ne sviđa, ništa drugo. Ljudima svaka čast, jednom jer je +10 godina bio na vrhu, drugom jer je novi prvak.
|
Da čujem prognoze za McGregor-Aldo?
|
Koliko će koštati gledanje na Fight Channel-u na MaxTv-u? Ako se zna? (nisam u HR pa ne mogu pogledati trenutno).
|
Citiraj:
Isto tako i sa Weidman vs. Rockhold, totalni rat, ali Weidman ga ima. Nekako mi se čini da Rochold puno priča o smirenosti kao ključa, a kod njega se vidi samo nervoza i to očigledna! Weidman, hladan ko šrica. P.S. nemojte zaboraviti, ovo je cijeli vikend fajteva, dakle danas, petak i subota imate evente! Opakih borbi ima, sve su u vegasu i sve su u razmaku od 72h :D Jedva čekam. P.P.S. mislim da je na FC zadnji put cifra bila nekih 8€ za PPV kad se regaš! |
Rockhold vs Wideman je odlican matchup al ova dvoica su tolko hypala borbu da bi mogla bit fail.. Aldo ce ga razvalit ak mu ovaj "nise uso u glavu"..
|
Govirim kao laik, ne bavim se takvim sportom ali ga pratim od malih nogu...
Mislim da je McGregor kompletniji borac od Alda i mislim da ima dosta veće šanse dobiti borbu. Weidman i Rockhold, mislim da Rockhold dobiva |
Citiraj:
|
|
Ma samo si napraviš acc kao na forumu i vidiš cifre. Već ti je jed2i napisao točno.
|
Oh fuck. Tenks. Ja gledao totalno krivu stvar lol...
|
Ko oće pravog boksa u teškašima,neka obavezno skine i pogleda Joshua - White u British Commonwealth Heavyweight Championshipu
Od murje u ringu do višestrukih nokauta sa obje strane. To je onaj boks za kojim ste čeznuli....i znate da pobjednik nebi trajao pola runde ni sa kličkom ni sa ircem :) |
Ako nekom treba UFC stream, neka skine Ace player. U gornjem lijevom kutu klik na Media -> Open network stream, i skopira ovo. 9e9f723062bed9832414cbb73dce5618fb2bd76d Stream je savršen, da se ne gnjavite s onim lošim streamovima.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:34. |