![]() |
Neznam šta ti znači "dali je community aktivan" ali ako zapravo želiš pitati da ju ljudi igraju - odgovor je - Da, jako. I nastaviti će ju igrati, nije đabe najpopularniji FPS.
Ništa se ne gasi, a da će biti malo manje igrana, naravno da će biti. |
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Nek mu je sa srećom:D |
Ja sam dosta dugo igrao samo sa riot shieldom, i da se skupit dobar broj bodova, pogotovo ako igras sa ekipom na TSu protiv nekog...
A sa stitom je super, cak i najlakse igrat i nosit zastavu. Naime, samo prebacis stit na ledja, tako da u ruke uzmes pistlj, i ne moras pucat... |
Okupit par igrača i onda napravit kako su stari rimljani: http://www.soldiers-russia.com/kolobob/images/rmt-l.jpg
|
Steam is having trouble connecting to the Steam servers.
Ima tko slicnih problema? |
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=GUXN7rssM8M Pogledajte na 4:45 |
Citiraj:
Patrol, patrol, patrol :D Citiraj:
Predobar video :D Najjače je ono kad pol tim dođe iza lika i skaču :D :D A tek ovaj clip na kraju na Crashu - :D |
da nešta priupitam :D
imam mw2 bez onih dlca koje namjeravam kupit samo neznam kako? nemam paypal ili tome slične metode plačanja i još me sekira šta se desi kad formatiram komp i ponovo nasnimim mw2 jel mi nudi opciju ponovnog snimanja/skidanja dlc-a |
http://www.pohrani.com/t/3h/aM/3PnURe5B/nuke.jpg http://www.pohrani.com/t/1I/hJ/3rlrB0Io/nuke-1.jpg
Totalno slučajan nuke, opet na Fuel-u :D Pave Low, Chopper Gunner i Nuke su rewardsi, igram i nuke mi nije na kraj pameti jer se igra do 30 a imao sam feeling kao da sam poslije svog petog killa već bio poginuo, tak da sam nuke prekrižio, i tak igram kad ono 29 killova i zuji onaj zvuk tactical nuke-a u zadnjim sekundama meča. :D Reko može - daj :D 2 golfw12, može ti DLC netko drugi sa paypalom kupiti, pa ih dati tebi kao gift Kad nanovo instaliraš MW2 prije pokretanja će prvo skinuti sve update-ove (koje bi inače skinuo svima bez obzira dali imaju DLCa) u samim updateovima već i jesu DLC-ovi samo što su zaključani za one koji ih nisu kupili. Dakle kad ti instaliraš MW2 sa svojim starim ključem Steam odnosno IW Net zna da su DLC-ovi tebi otključani. |
Citiraj:
koji je bolji pack (ne gledajuci cod4 mape) stimulus ili resurgence, mislim kupit oba 2 no za pocetak samo jedan jer nisam bas pri parama :) edit: slobodno i drugi iskazite svoja misljenja |
Ne znam kako ostali koji imaju samo jedan DLC, ali ja otkako sam kupio Resurgence, užasno mi sporo pronalazi matheve. Stvarno iritantno kad moraš čekat i preko 5 min da bi pronašao match. Nekad ga pronađe za nekoliko sekundi-do minute, ali to je rijetkost.
Osim toga Resurgence mape su stvarno ok, samo što još nisam uspio odigrat Trailer park, gamad uvijek preskoči ili nema dosta ekipe pa spaja lobby-je. Ja ću vjerojatno uzet u neko skoro vrijeme Stimulus pa ću vidjet hoće li to riješit problem sporog pronalaska matcheva. |
@hammer_of_thor imaš/znaš koga tko bi mi htio to napraviti?
|
jan, resurgence je bolji.
|
Citiraj:
Citiraj:
Meni meč pronađe dosta brzo. Zadnjih dana ne tako brzo kao prije, ali u roku ajmo reći 40-ak sekundi. To ti nebi trebalo imati veze sa DLCom Citiraj:
Na kraju krajeva možda bi ti to mogao i ja napraviti (ti meni uplatiš na tekući račun cijenu DLC-a a ja kupim sa paypalom) samo što još nikad nisam kupovao kao gift nekome pa bi prvo to trebao proučiti kako to ide. |
Citiraj:
|
neznam šta se dešava ali zadnjih tjedan dana nisam odigrao partiju a da nije bilo chitera na serveru...kao da im se broj u zadnje vrijeme povecao.
|
Ja nisam igrao 3 runde bez da mi nisu cvili da sam čiter. 'Ko im kriv kad mi ostavljaju air support u zraku i dopuštaju da ih kolje.:(
|
Nabasao sam bio na hosta koji na MW2 vrti epski COD4 remake mod - hide and seek
Prejako, ehhhh...odmah sam se sjetio dobrih starih vremena CODa 4 i svakog mogučeg moda :) Jedan tim su vojnici koji traže a drugi tim su "objekti" Objekti imaju neko vrijeme da izaberu šta će biti (tv, kanta za smeče, komp, stol, stolica, ventilator, lampa.... i 30 drugih objekata) i posakrivaju se po mapi, tada prvi tim kreče u lov i mora nači, tj uništiti sve protivničke igrače, odnosno objekte. To su bili dani :) http://www.youtube.com/watch?v=Y7Sjo6vyG6k http://www.youtube.com/watch?v=bhdPlWs-urU |
Sjećam se toga moda. Ajme kako sam vrištao kad lik na Crossfire-u nije uspio pronaći uličnu lampu. Još je veći bio smijeh kad vidiš kako lika hoda oko autobusa, a najednom lampa šmugne prek pola mape. Najbolji mod koji sam igrao. Definitno najviše zabave je pružao.
|
Citiraj:
:D :D :D Da da, debelo najzabavniji mod ikad, uz adrenalinom uber napumpani Zombie mod :) Jedino je puno veća zabava ako hunteri nemaju oružja, tj, ne mogu pucati, jer bi često neko uletio u sobu sa RPD-om i pokosio sve živo. Ja sam obično igrao na modu bez pucanja - samo nož :) Najzabavnije je bilo kad bi se dogovorili i stali sa čudnim objektima na čudna mjesta - velika kanta za smeče kod uredskog stola, ili plazma TV u sobi punoj veš-mašina :D Vrištali smo od smijeha :D Još kad te netko skuži pa počne bježanija :D :D Vidiš fotokopirku kako šprinta i skače :D :roller: |
Nisam baš previše modova igrao, jer u velikom broju slučaju mi se jednostavno nisu sviđali. Za taj hide&seek sam dobio preporuku od frenda. U počektu sam bio malo skeptičan, ali kasnije sam shvatio o čemu je pričao. Diviš se kako su neki ljudi maštoviti. Di sve nismo vidjeli automobilsku gumu.:D
|
sto su do dedicated i non dedicated serveri? guglo sam al sve mi nes nejasno
|
Dedicated vrte samo određenu igru a non-dedicated više.
|
Citiraj:
nisam to igrao sigurnih 2 godine..jel postoji jos taj mod na nekom serveru na cod-u 4? edit: e hvala ti stari! |
EHD| Props Server NOW HAS VACANT!
195.242.236.67:28970 Ovaj jedino mi jos online na xfu |
Citiraj:
Citiraj:
Mislim da bi se dalo naći na gametrackeru još dosta, ipak se COD 4 još vrti kao mutav |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:25. |