![]() |
Vidim da je i building body prilicno mrtav...
|
Citiraj:
Pilos posni sir iz Lidla (0,3%) + mjerica CORE Whey-a iz Proteke (okus vanilija). Dobiješ nešto slično pudingu od vanilije. Pola kg za zadnji obrok, mila majka. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koji whey rokas kad ti ostaju grudice? Meni u optimum nutrition gold whey ne ostaju nikakve grudice.
|
Ma ne pijem vec koju godinu whey. Ali nekad sam pio samo MyProtein naravno :)
|
Citiraj:
|
zašto mješaš whey sa mliječnim proizvodom? nema APSOLUTNO nikakvog smisla.
ako nakon treninga želiš nahraniti mišiće što brže i učinkovitije onda ćeš uzeti whey u vodi i ničem drugom sa velikim udjelom dekstroze i/ili maltodekstrata koji ubrzavaju topljivost u organizmu i pospješuju dolazak u što kraćem vremenu do gladnih i iscrpljenih mišića. ako proteine uzimaš kao dodatak prehrani ili u međuobroku onda ti whey ne treba. uzmi rađe neke non whey kvalitetne proteine sa dodacima nekih drugih stvari. u tom slučaju možeš staviti i sir i što god želiš jer je tada to međuobrok. otapaš li proteine u bilo čemu osim vodi treba im puno duže i usporavaš proces za koji je zadužena tehnologija kojom je izrađen sam whey. ako sam nešto krivo shvatio ignore the post. |
Mislim da je ovdje whey samo poboljsivac okusa :)
Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk |
Citiraj:
Ne zamaram se s ovim sta jedem prije treninga, poslje treninga, kolko prije, kolko poslje, kolko dugo kazein otpusta, usporava li apsorbciju wheya.... Samo 0-24h kalorije in-out, P i M |
Citiraj:
Već sam masu puta u ovoj temi napisao da posni ne mogu više jesti, whey samo za okus stavljam. ;) Citiraj:
Kao zadnji obrok, mješam whey s posnim samo zbog okusa te tu i tamo kada mi fali da pogodim makronutrijentski i kalorijski iznos (proteini). Ali u 99% slučajeva samo zbog okusa. |
Citiraj:
A koliko nakon treninga se mora uzeti whey? |
Brisati.
|
Momi, nisi skuzio da je trik pitanje.
|
Citiraj:
Prestani loziti ekipu po forumu, mucki provokatoru :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.vindija.hr/Proizvodi/z-br...xwXDE0NA%3D%3D Preporuka |
Citiraj:
Nije ti premasno to na bb prehrani? Ja sam na keto rezimu, pa bi mi i odgovaralo, ali tu gdje sam sad nema Vindija proizvoda :D |
Citiraj:
http://www.vindija.hr/Proizvodi/Prot...xwXDE0NA%3D%3D Novi Vindijin proteinski napitak, košta 9 kn, a sadrži proteina kao pola kile posnog sira. Okusi su savršeni, a mislim da ne treba ni pričati što je lakše i praktičnije unijeti u tijelo, 500g posnog ili ovo popiti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Posni se ne jede za zadnji obrok samo zbog proteina, već zbog kazeina ;) |
Citiraj:
|
Nije nikakvo natjecanje, no kada imaš neki cilj, neke makrose želiš ispuniti kako treba, držiš se dijete i plana prehrane, igra veliku ulogu ;)
|
Ogromnu čak!
|
Sta stavljate u pwm za brze ugljikohidrate?
Nekad prije sam koristio glukozu iz dm-a, ali jednostavno to vise nije opcija. Em mi bude zlo nakon pwm, em mi se s vremenom koza poprilično syebe. Alternative? |
Gumeni bomboni
|
Citiraj:
Zastitni znak Smolov JR. U SD Radic :D |
Ja ti nisam mjerodavan jer sam vecinom na IF
Pa su mi glukoza+fruktoza..pwm -20-30min nakon toga cisti protein |
Citiraj:
|
Vitargo je preskup.
Traubenzucker, dekstroza, glukoza, tako nešto. Nije isto, mada svi misle da je :) Provjeriti količinu šečera prije svega, da se ne iznenadiš :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:18. |