![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
ovo je odlično i ideja sa ovim ''stampom'' pc ekspert recommended postoji već otprije-dečki iz pisija a i vi na forumu neki koji rade reviewe (pozdrav Optiku ma gdje bio!) bi tu i tamo (na novim stvarima koje bih ufurao) napravili recenzije i ako bi prošle rigorozna mjerila dobile bi ovaj stamp... |
Citiraj:
Onda ce poceti dijelit komade hardvera kao mito i korupciju urednicima i krvnicima po pitanju hardvera (Razer) :lol2: |
Oce li biti Corsair HX napajanja?
|
Citiraj:
|
a 450W VX? I oće bit onih samsunga od 640gb?
|
e reko si do kraja ovog tjedna,jel moguce da ce danas-sutra otvorenje?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
imas i prek 50kn cijene manje nek u konkurenra i jos onaj 5% popusta za clanove:D,kod tebe ce se trosit puno para ajd samo naprijed i sretno s otvaranjem:chears:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
e još mi nešt treba,onaj daljinac Imon Knob ili koji već imaš u ponudi i po kojoj cijeni?
|
Neznam dal si napisao, al me zanima, bus drzal samsung diskove?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo nejde tebe o Fleks moćni :D Daj LOL pa vidjeli budete kaj se nalazi u ponudi dok se otvori shop; kaj svako malo svi nekaj daj ovo daj ono. Jedna osoba traži jednu egzotičnu komponentu, i pitanje da li bude to uzela. :offtopic:Bi te pital.... možeš nabaviti od VG30DETT-a mašinu? samo za mene, no nikom neću reć... ajd. Hvala :goood::offtopic: |
ok, onda hoće li biti Seagate 410AS 250GB i po kojoj cijeni? (uz sve ono ostalo što smo se preko maila čuli :D )
btw. Kako ćemo ostvarivati tih 5% popusta, narudžbom preko maila ili? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pobjeglo mi :(...stvarno član pisiexper foruma... |
edva cekam :goood:
|
Vjeroatno već pitano a oće bit dfi možda?
|
Splasnulo mi malo oduševljene s origenAE. Gledam malo na njihovom sajtu:
H5 - ide u njega ATX ploča al napajanje ide microATX??? H6 - u njega ide fullATX napajanje al samo miroATX ploča. H7 - isto ko i H6. Sad bi trebao mijenjat konfu zbog microATX ploče ili tražit microATX napajanje? Božesačuvaj. Hoćeš imat u ponudi silverstone lc16m pošto ga kod nas nema nigdje? |
Citiraj:
drugi je razlog baš ovaj ''problem'' sa pločama i napajanjima-X10 npr. kao najjeftiniji u mojoj ponudi podržava mATX i ATX ploče, ATX napajanja i full size kartice ;)...H seriju uglavnom ni neću imati. što se silverstone-a tiče mogu nabaviti sve modele koji vam trebaju. Ponavljam, roba će mi jednom tjedno ili 3 puta mjesečno najmanje dolaziti iz NJemačke tako da su isporuke dosta brze za modele kojih kod nas ni nema... |
Citiraj:
790FX-M2RS i LanParty UT 790FX-M2R |
btw-pregovaram još i za Ahanix i Moneual HTPC kejseve ali brijem da neće biti na šopu od početka (odn. možda i budu ako dogovorim u slijedećih par dana)...
|
Citiraj:
Eto sretno sa shopom i zaradi puno novaca |
Možda sam naporan, al kako ja još nisam pitao "oćel bit..." evo da se i ja izgubim u masi :-)
Hoće li bit moguće preko tebe naručit neke monitore koje možda nećeš imati u ponudi? Zanima me prvenstveno ovaj http://www.belinea.com/en/o_line/pro...4&artnr=112207 |
Citiraj:
Ne znam jesi li spremio (shop) logo, koji ce meni biti obavezan, pa eto da uposlis fanATika za kakvu alternativu :p Mi cemo se cuti krajem tjedna kako smo se dogovorili ;) Lp :beer: |
Citiraj:
Citiraj:
http://www.nabava.net/trazilica.php?...ir+450&x=0&y=0 http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi |
Neke stvari su (većina njih) su jeftinije dok su neke kao i u normalnim trgovinama ali to je tako... ne možete očekivat da čovjek besplatno dijeli...
|
Vazno da nije među skupljima. Ja sam reko da mi nije problem dati koju kunu vise za brzu reklamaciju.
|
Citiraj:
- 5% za članove i blizu je :D |
@coconut
cilj shopa nije biti jeftiniji od svakog shopa nego ponuditi HR hardverasima nesto sto nemogu nigdje dobaviti osim na hardveraj.hr ;) trebao bi biti jeftiniji od najeftinijeg pa tako po svakoj komponenti? NOT |
bu-fakin-hu... možeš uštedit punih 20kn kupujući u protisu čiji sajt izgleda kao nečiji propali frontpage projekt.
komentar je stvarno na granici dobrog ukusa. |
Otvaras sutra ili prekosutra?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:32. |