![]() |
10 pravila klingonskog programera
Top 10 things likely to be overheard from a Klingon Programmer
10. Specifications are for the weak and timid! 9. You question the worthiness of my code? I should kill you where you stand! 8. Indentation?! - I will show you how to indent when I indent your skull! 7. What is this talk of 'release'? Klingons do not make software 'releases'. Our software 'escapes' leaving a bloody trail of designers and quality assurance people in its wake. 6. Klingon function calls do not have 'parameters' - they have 'arguments' - and they ALWAYS WIN THEM. 5. Debugging? Klingons do not debug. Our software does not coddle the weak. 4. A TRUE Klingon Warrior does not comment on his code! 3. Klingon software does NOT have BUGS. It has FEATURES, and those features are too sophisticated for a Romulan pig like you to understand. 2. You cannot truly appreciate Dilbert unless you've read it in the original Klingon. 1. Our users will know fear and cower before our software! Ship it! Ship it and let them flee like the dogs they are! |
Majka svih LOLčina: lol2 :
|
Di si to iskopao? :clap: : lol2 :
|
Našel sam na majki svih enciklopedija ( da tak velim) , na google - u :D
|
Danas je bila čista sapunjara!Fazori su kao neki laseri,a lasere odbija ogledalo,sad kad bi napravio odjelo od zrcala fazor ti ne bi mogao ništa!
|
Ja sam tek sad uspio pogledat The way of the warrior.
5000 torpeda: goood : |
Dobro su opremili DS9. Kak su klingonske ptičice padale, hehehe :D .
Al bi to Katica sredila. |
Pogledao sam danas sva tri nastavaka kja su bili jucer navecer i bili su cist ok:D .
danas jos nisam pogledal ali budem na vecer. |
Ovo danas može proć iako nije ni do nožnog prsta fajtu s klingoncima.
|
Danas je bilo dosadno:mad:
Očemo još akcijeee:p |
Danas je 01.04 a niš od ST filmova.
HRT-ovci obećali,a na kraju me zajebali. Jel zna ko šta je s tim? |
Pa u nedelju počinjeju kolko sam ja na HRT-u videl: cheers2 : nuts : : goood :
|
Pa rekli su 4.4.
|
Bila ona najava par puta prije jedno mjesec dana i rečeno je prvog.
Oće to bit nedjeljom, te oće bit svi filmovi-svih 10? |
yep , svih 10 , a i nemessis kad ga otkupiju : nuts : : goood :
|
Citiraj:
|
Fino sve to mrknem Na CD-ove i mir.: goood :
|
Pa nam onda lijepo posudiš cd-e. :D :rolleyes:
|
pa ih spržiš meni!!
|
I zakomprisiras ih na dva cd-a pa ih i meni posudis:D .
Moze? |
Jel da tihomire da može, jel da?: nuts :
|
A za mene ih još više komprimiraš i onda pošalješ e-mailom : hello2 : : cheers2
|
da ne bude nikakvih problema dat će ih ti meni u školi kad ih nabaviš, i daj mi sprži o nemesis opet onaj tvo cd ne želi čitat.:fuming:
|
Moram nać di mi je Nemesis. Nemrem ti ga spržit jer je pržilica gecrk.:smoke:
|
da zaboravio sam, oš moju samo malo zavrtiš cd i ona krene sama onda i to prži probo ja
|
Može svima, svi će filmovi bit na 2 CD-a tako da se za kvalitetu ne morate brinit.
|
tihomir može i meni pliiz: nuts : :beer:
|
Ok, budemo se dogovorili oko razmjene.
|
Može,šta vi imate od serija?
|
Osim prvih osam serija Voyagera na 2 CD-a, niš drugo.
|
Celi TNG (picard , data ...) , sve Enterprise ( archer , T'fuckingoodloking pol) koji su bili na HRT do sad , nekaj DS9 , i nekaj Voyagera.
kvaka je u tome kaj je sve to na kazatema :rolleyes: |
A niš,dogovorit ćemo se.
|
Ja imam ST filmove sve - osim IV na DVD-u ( njih 3 :D )
Možemo se dogovoriti za neki deal - samo nabavite medije :beer: |
Ja bi se mijenjao za Voyagera-ako neko ima nek javi.
|
Mene isto zanima Voyager. Ak netko ima nek se javi.
|
Ma ja se ne bih mijenjal .... ja jednostavno pržim - tražim za uzvrat pivo i Traxdata medije koje i sam trošim :beer:
Mijenjanje je komplikacija, a svi ste mi vi dragi :D Tako ako netko treba - neka se javi : goood : |
Jedva čekam navečer da vidim Kirka i kompaniju u akciji.
|
Ja isto čekam :p
|
Veceras ide.A T'Pol, a fine :beer: lady.Ali ent ne gledam samo zato, cekajte 2005. i na hrt-u ce krenuti.A do tada cu ja na sky-u vec vidjet tko zna sto.3. sezona je sve bolja i bolja(ajde, za T'pol-icare)->i T'Pol je sve bolja(odijelce i opcenito).Sada cekam harbinger i E squared(kvadrat) te Azati Prime.na netu takodjer ima...ako imate vezu.Dobavite sto god hocete.
|
...
Citiraj:
kad je opce snimana ta serija? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:26. |