![]() |
Vidio sam demo na frendovom kompu (athlon 3500+, 1gb ddr400, 9600 xt) i igrali smo nekih 5 minuta na low detalje i malo je zacuklo nekad i tak igra mi se čini loša tj. jako lošija od predhodnih ali čekam da to vidim na svom kompu i čekam full igru :D
|
Ja sam pričao o full igri.Sve je isto kao i u demo-u,kao što sam rekao po meni najlošija od prethodnih serijala (od underground-a do carbon-a).Vidim ima vamo ljudi koji imaju isto mišljenje kao i ja.
|
Meni steka (full verzija). Smanjim detalje i igra mi se vrti oko 50fps-a i dalje steka, zastane na djelic sekunde, pogledam fps a on nije pao.
Je izasao kakav patch, nemogu ovako igrati? |
Jel zna itko na koju fintu one starudije na dragu startaju na zadnje kotaće...Charger mi ima 500konja pa me zanima ak je netko skužio neka mi objasni...tnx unaprijed:dobartek:
|
Citiraj:
Evo vidi: http://www.youtube.com/watch?v=pDl4nVhkKE4 |
hahahaha pagani zonda na zadnjim kotacima :D:goood:
|
Može li se nekako u igri napraviti da pokazuje fps-ove a da nemoram koristiti fraps?
|
Evo isprobao sam novi nfs tj. odvozio 5 utrki, na prvi dojam nisam nekaj ocaran no tek sam poceo igru mozda se zahukta poslije :D Sto se tice graficke strane na mojem kompu A64 X2 4200+ (330x8.5) 2gb rama i x1900xtx igra na 1280x1024 sve high osim aa i af fps-i neidu ispod 35 a idu i 60 uglavnom varira, ste strane sam zadovoljan da ne steka :D ali ipak mislim da je to premalo jer igra ne izgleda nekaj posebno takve fps-ove imam i na crysis koji je ipak melen za oci
|
Problemcic sa Pro Street-om
ako netko zna kako rijesit neka javi:
problem je sljedeci...dosao sam do onog treceg stupca...i pocele su one ''wheelie'' utrke...za drag imam EVO X (870hp) i Charger RT oko 850hp, oba su imaju pogon na zadnja kotaca (znaci dobri su za te utrke) kada zelim uc kaze kao: ako auto nema toliko konja mozda nece se nece moc dignut na zadnje...pa ja se pitam..sta hoces vise od 850 konja na autu od 1300kg :stoopid: idem da cu pocet, krenem i nista..ostane na mjestu..ni cm se nije dignuo...idem probat ne race day sa Chargerom, e uspio sam na zasnji za 270m... dakle neznam sta da radim...oba su na level 3 sve na max... ako oni nemogu, ako neko vec zna, koji je dobar za to...da neidem kupit neki auto pa da nemoze ni on.. hvala vam puno |
imam slican problem kao E4300...
ali imam EVO i Charger od 800+ konja..ali nikako da se dignu na zadnji...malo mi je to cudno...sta da radim? |
Idi u oni meni za podesavanje auta. Idi na Body. Nasteluj spojlere i ostale đinđe tako da ti downforce bude sto manji. Kad ti je downforce velik, normalno da se auto nece dignit sa zemlje.
|
ljudi
Da bi se furali po zadnjim morate imat pilu od cca600-čim više konja(ovisi kak dugo mislite po zadnjem) I smanjite si downforce u airtunelu... |
auto ima 870 konja...body je na max downforce, a spoiler nemam..probat cu ga stavit...
|
Citiraj:
Netreba ti bit na maxu več na minimumu |
da krivo sam se izrazio...evo skinuo sam body i sve...ali opet nista...neznam stvarno sta mu je
|
Citiraj:
Pobrini se da ti na paljenju guma bude Max grip, startaj tako da ti broj okretaja bude u "zelenom". Ako nakon svega toga ne budes moga dignit auto onda opali nitro odma nakon starta. EDIT: evo kupija san Chargera R/T, upgradea ga na lvl3, podesija downforce na minimum i u wheelie competition odvozija oko 180m na dva kola. Auto nije bas idealan za to ali, eto, moze se. Samo opali nitro odmah pri početku trke (u 1. ili 2. brzini) |
Šta duže igran ovu igru to me više nervira:D
Kontrole su totalna katastrofa, ne može se ništa fino podešavat, a ovako kako je po deafultu je katastrofa. Uopće neman osjećaj da vozin auto:stoopid: O kameri san presta i pisat... Po meni, definitivno lošiji naslov i od Carbona i od MW-a |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Je li imate problema kada stavljate naljepnice na auto? Npr. treba mi tri dana jahanja da joj namjestim veličinu, položaj i sl. Svi decals mi se pomiču mic po moc i full sporo, a isto tako i vinyls. Jel se to može kako ubrzati?
|
@ Veliko Pile
Moras imat upgrejdan ovjes, to je i mene dugo mucilo. Naravno podrazumjeva se da imas i najbolje gume ;) Napravim i 300m s Corvettom 67 cca 660KS |
drag supra 960ks 320m wheelie
zonda 1062ks ako se ne varam 401m wheelie lancera nisam probao....:D al na oba auta mi je aero na full downforce pa idu po zadnjima bez beda.... ma razocaran sam igrom!nema pricu!! a i auti se glupo otkljucavaju!!lancer,lambo,zonda i gt2 svi zajedno.....i jos neki al ove sam za primjer stavio!!:fiju: |
Daj recite koji auto koristite za drift, drag, speed i grip?
|
Citiraj:
|
:( koristio sam do jucer Drag: evo x i chargera, Drift: nissan Silvia, Speed: viper i skyline i Grip: RX-8...
ali dok sam isao prckat, izbrisao mi se save file...i sada sam na pocetku, ako bi mi neko mogao dat neki svoj save game file...ako je pri kraju ili je vec zavrsio, jer mi se stvarno neda iz pocetka...poslje 6-7sati voznje je pocelo dosadit... EDIT: ajde ako se nekoj dobroj dusi da neka objasni... imam Supru 990 HP, u prvoj i drugoj sve ok...ali kada mjenjam 3 onda pada previse RPM...1/4mile u 13 sek...previse za takav auto...mjenjao sam tamo u tune..ali nist nije pomoglo |
KOji auto vi imate? :D
ja ću si kupit ovoga kad skupim 5 milja http://www.max-save.org/thumbs/72236942342342342.jpg |
Citiraj:
Ovako na 5% sam i imam sve aute i brdo para ... hehe. |
Citiraj:
|
hvala na komentarima, sad mogu mirno ič spavat
|
trenutno za drift koristim silviu,za grip murcielago,drag supra i zonda,speed skyline (390kmh ide a vise ne treba...bez nitra)nego zanima me ima li bonus autiju?
|
ono sto mene najvise zivcira su one glupave trke na 2 kvadrata sa zavojima da moras ici 20 kmph.... ak su auti od 500+ konja ne kuzim zasto stavljaju onda takve mutave trke...
inace onaj speed, one dugacke di najbrze ides, to mi je fenomenalno, osjecaj brzine u tunelu je predobar, a jos i volan imam:) nema naganjanja s rijom, nema free roam.... sveukupno mi je najbolji tuning nastavak underground 2 (LAN party bez U2 ne postoji) |
A meni je još uvijek najsmješnije što s 240SX koji ima 250 ks na ravnom pređem civic s 500. Smeta mi i što nisu stavili da se one predefinirane postavke mogu modificirat, nego treba radit svoje. I jedno pitanje, jel bitna uopće širina, debljina i onaj rub gume (?? taj dio mi nije jasan, izgleda kao uvučenost ruba gume ) za drag i što treba gledati za koju vrstu utrke. Trenutno imam GTO '65 i Z4 M za drag, M3 E46 i GTO ( novi ) za drift i 240sx i cobalt ss za sve ostalo
|
Citiraj:
yoš dok mu ubaciš alufelge, spoiler, malo ga spofarbaš, i eto pile, 1/2 mile drag za 5 sec lol a po zadnjim skroz, do kraja, |
Koji auto preporucate za grip (endgame)? Trenutno imam 911 turbo ali cini mi se da cu ga morat mijenjat :_(
Inace Drift - Z4 Drag - Corvette 67 Speed - Zonda |
Citiraj:
danas sam isprobao... Supra od 1091HP oko 800NM torque ide 7,40 sek bez N2O i bez nastimanja... jedino sto mi smeta, je da se (zbog previse torque-a i konja) dize na start i onda gubi u stabilnost... mislio sam rijesit problem ovako... -staviti max downforce, ako ima mogucnost vise kilaze na prednji dio, lagani amortizeri na straznjem djeli, da amortiziraju prvi udarac, te malo jaci pritisak na straznje gume..sta vi kazete? |
+Poboljšan game play, grafika i doživljaj auta.
-Nema vožnje po gradu, malo glupi eventi. nema MERCEDESA, poprilično razočaranje Ukratko N4S Pro Sranje |
Ljudi imam pitanje...
U Grip utrkama su mi felge crne...( ja ih pofarbo u rozu one budu crne) Samo u grip... Ima još ko takav problem? |
Mozda neki anti-gay protection :D
|
Dobra :D
Kad vidim vasa misljenja uopce ne zelim ni nabavljati igru. Mislim da bum pricekal sljedeci nastavak :kafa: |
Našao sam par bugova u igri. Kupim Mazdu 3, odaberem onaj defaultni body kit koji mogu sredit u autosculptu i pokrenem utrku. Auspuh mi stoji 2m iza auta. LOL Pa onda, nekad se u menijima kad je prikazan auto promijeni boja zadnjih felgi, prednje ostanu onakve kakve su i bile, ali zadnje nekad same promijene bojum, ali ne svaki put. Fakat je puno truda uloženo, nema šta. Nemam više to volje igrat, nakon nekoliko utrka sam otišao na gamecopyworld po trainer za lovu da ubrzam patnju :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:31. |