![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Po slici mi se cini da je Gigabyte kraca za 2-3cm od referentne 8800GT, znaci duljina bi joj trebala biti slicna kao 7900GS, oko 20-21cm (referentna 8800GT je 23cm)... BTW Gigabyte 7900GS gotovo potpuno isto, osim strujnog adaptera, kondenzatora i nap. regulatora
|
Ma nema frke, dok imas garanciju nek se grije. Nakon godinu dana stavis cooler.
|
Radije bih jeftiniju s referentnim coolerom + accelero S1 nego to rjesenje sa VF700. :)
|
Upravo vidio na xtremesystems, Gainward ne-referentna 8800gt
http://www.expreview.com/news/hard/2...0202d6866.html zvuči zanimljivo :) |
E to hlađenje već izgleda pristojno :)
|
|
Je, samo sto ce bti skupo i neisplativo.
|
Evo i slike Waterblock-a Aquagrafx G92
Dozvoljena je jedna slika do 50k ako se direktno učitava. Sve preko toga mora ići u thumbnails:) |
lijepi block nema sta...
procitao sam po netu, da bi se cijena nove GTS morala vrtit od 300 do 370 $ 300$ za verziju sa 512mb a 370$ za 1Gb rama... znaci kod nas bi moralo bit oko 1500/1850 + jos nekih 30% cijene= 2000/2500kn... jeli bi stvarno takve cijene morale bit ili? |
Citiraj:
300$ je 300 eura kad dodje u Europu tak da nebu 2500. |
znaci moram jos u ovih 300eur dodat troskove? 300eur je 2100kn, znaci sa troskovima ce biti oko 2700-2800kn?
|
preporucena cijena gts-ice (512) ako bude 300$ znaci da ce kostat 20-ak % vise od gt-jke kad se cjene normaliziraju, tako da bi moglo ti bit dosta ispod 2500kn, sweet
|
Citiraj:
Nemogu reci koliko ce proizvod kostati u Hrvatskoj ali znam da sva roba koja dolazi u Europu se samo prebacuje u eure tj ne smanjuju joj cijenu za razliku u valuti.Mozes to i vrlo lako provjeriti posjetom nekih americkih internet trgovina i usporedi cijenu s europskim. Iznenadit ces se kolko malo ameri moraju dati za high end pc za razliku od europljana. 300 eura je 2200 kn sad dodaj porez carinu i to je to. |
Odavno se utvrdilo da naši trgovci računaju 1US$=8kn, a 1EUR=10kn. Dakle, uzmi 'vanjsku' cijenu, pomnoži s trgovačkim vrijednostima valuta i dobiješ cijenu u našim prodavaonicama.
|
evo ,ja ovaj jedan dobivam bfg 8800gt 512 OC pa budem neki omanji review napravio
|
Da li ima negdje popis g92 kartica sa specifikacijama i preporučenim cijenama?
|
Citiraj:
|
eVGA 9800GTX, 8900GTX Black Pearl i 8850GTX2
E sad, dal to spremaju za Božić, početak ili ljeto '08., znaju samo oni.:) |
Citiraj:
|
Kad sam postal nije bil, trebalo je malo da Yard profunkcionira.:)
|
Evo slika (i većim dijelom poznatih) specifikacija novih G92 GTS-ica:
Link Ukratko - dolaze sa dual slot hlađenjem, na taktovima 650/1625/1940MHZ, a na tržište bi trebale izaći 03.12. |
|
Citiraj:
|
kartica nista posebno makar mislim da ce ta kartica biti totalno neisplativa za uzet...
vise se isplati uzet dvije 3870 u CF i radit ce brze od te kartice a cijenom ce biti to tu negdje... ATI je sad dobrano ugrozio nvidiju po pitanju isplativosti btw intelovi chipseti koji su duplo bolji od nvidinih podrzavaju CF mislim da tu nema sto previse razmisljat... |
Pa ovo je loše ... on par sa 8800 GT.
Hah vjerojatno hvataju Božić i onda nova serija grafulja izlazi ... |
leadtek,gainward 8800gt???
Zna li netko da li ce se ovo pojaviti u hrvatskoj uskoro (recimo izmedju 7-14 dana)
Volio bi se dokopat jedne 8800gt od tih proizvodjaca pa da vidim ako ima netko neke informacije jer su one out koliko vodim... Bar ova od leadteka... Prije bozica moram ubost grafu zato pitam... Dakle, ako netko nesto zna... Molim reply,hvala..!! |
Na BUG online imas jednu 8800GT novu za 1900Kn pa pogledaj, a mozda se u sljedecih 15-ak dana situacija malo poboljsa sto se dobavljivosti grafa tice, premda sumljam jer je potraznja jako velika.....
|
@Evil
To je od BFG-a tako da mi ne pashe.. Ja sam vjeran Leadteku,imao sam 4 njihove grafe i nijedna nije bila po nicemu problematicna... Necemo u detalje... Uglavnom,frend mi je sef poslovnice u vemilu u Puli tako da ce mi sutra znati nesto vise reci,pa cu ako vijest bude dobra podijeliti informaciju s vama... Eto toliko,pozdrav! |
:) Upravo sam naručio Club 3D 8800 GT u Hgspotu po cijeni - 1584kn
Nisam mogao vidjeti koliko je ostalo na lageru jer softver nešto zeza. Požurite :) P.S. Brijem da ove cijene nisu normalne...Hgspot jeftiniji od svih trgovina u Hr. 3850 - 1100kn 2900GT - 1000kn 3870 - manje od 1400 8800GT - manje od 1600kn WTF:lol2: |
Nema ih više :D
Valjda će doći još koja narudžba po sličnoj cijeni, jer su iste odlične :goood: |
:D
Citiraj:
čuvajte se krezubog starca koji dijeli bombone :D |
Evo tko čeka 8800 GTS došla u Links http://forum.pcekspert.com/images/icons/icon12.gif
|
Evo ljudovi...ako je netko zainteresiran za kupovinu Club 3D 8800GT u HG spotu po superpovoljnoj cijeni od 1584kn neka mi se javi na PM jerbo sam odustao od kupovine a imam jednu na rezervaciji...pa tko prvi (rezervirano jucer ujutro, a rezervacija vrijedi 3 dana).
|
Tek tako ako nekog zanima, Gainward 8800 GT PCX je jedna od one dvi Gainwardice sa pimp hlađenjem (bar bi tribala bit, nisam sritan šta i na ovoj kutiji piše pcx)... Ako neko ne učini prije, sutra ću javit jesam li profitira :D
|
Dobiti ces ovu sa stock hladnjakom sa slike... jer ono je GS, a njega za ove pare nevjerujem da ces bas dobiti :D
|
Treba jos pisat TV DD da bi bila s tim hladnjakom.
|
My bad, na drugom threadu sam napisa da sam naručia u hgspotu i nisam jutros napisa puni naziv: VGA PCI-E GAINWARD, BLISS 8800GT PCX 512 TV DD, GeForce 8800 GT, 512 MB, tv-out, Dual DVI. Nego mene više strah da su oni na kutiji od stock GT vidili ono PCX (zato skepsa u zagradama) ali valjda bi triba dobit pravu. Inače ona GS ima još nešto bolje hlađenje ali kad je ova pri ruci ne pitam. Misec dana me češu pare :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:09. |