![]() |
Citiraj:
|
Završio kampanju.
Zadnja misija prekratka, predosadna i prelagana. Očekivao sam još jednu posljednju bitku sa Zergovima di u biti trebam samo odigrati bez nekog čuvanja koječega. Tipa zadnja velika skirmish bitka Također sam očekivao više od zadnjeg Cinematica, ali i od toga ništa. Igra je super, jedino mi fali malo više tih skirmish bitki. |
Citiraj:
|
I igram skirmish, baš sam sa Protosom sredio Zerga, doduše na medium, što je ono... lako :D
Ma skirmish obožavam jer se ukempam nekoliko baza u najužem i po mogučnosti jedinom prilazu sa ogromnim obranama i samo spawnam vojsku iza linija, pa ih zgazim u jednom naletu. Pa ću još večeras kad se vratim sa piva, možda koji hard nabaciti. |
Probaj malo multiplayer, i ja sam si vs. insane i hard kompa nabio samopouzdanje, pa doso na bnet league games i podojio 3 zaredom :D
|
Citiraj:
Uvijek sam mrzio tu taktiku. Ne razumijem kako to može biti zabavno osobi starijoj od 11 godina. :D U RTS-ovima igram samo Campaign. Draže su mi misije (i igre) u kojima imam jako ograničen broj jedinica, da me malo igra natjera na razmišljanje a ne samo na gomilanje tenkova. Skirmish mi je dosadan još od C&C i Warcrafta (zadnji put skirmish igrao baš Warcraft 3 :)). A do danas se ništa nije promjenilo. MP je jedina prava stvar! Nema do pravog živog protivnika. |
Citiraj:
Večinom ih sa zračnim snagama nakantam :D Citiraj:
Citiraj:
Zato obožavam Warhammer. |
Završio kampanju na hard, drito po mjeri težina da se nemre bez razmišljanja klikat, a opet da nije neka sado-mazo težina.
Očekivao od zadnjeg filmića neku brutala najavu drugog dijela ili u tom stilu, no dobro, kaj je tu je, genijalno sve ostalo složeno, neam ni jednu zamjerku.:respekt: |
Treba se završit kampanja na brutal da se otključa Kerrigan avatar :D
|
Tek sam sad skužio da Zergovi više nemaju one Hydraliske koji mutiraju u one što se ukopaju pa red bodlji iz zemlje izbacuju, što je bilo u prvom SC-u.
Šteta, to mi je najdraža obrana baze bila |
Misliš lurkere...
BTW ona avijacija to si na mute mislio? JOOJ miki kako bi dobio po piksi, ak bi uopće doživio do muta, takvi koji se vole ukopavat su mi bili specijalitet... :D |
:) da Lurkeri, baš mi fale, fantastična obrana baze.
Što se tiće avijacije - igrao sam sa Protosom, Carrieri su bili na ulazu u moju bazu branili a ja sam nakantavao sa Void Ray-om :) Mrzim rush u RTS-u, ja se volim razviti pa onda u napad krenuti. Nema mi goreg nego kad mi netko uleti u bazu sa 4 Maraudera u drugoj minuti igre i natambura me :Machineg: |
Hihi... :D
|
Citiraj:
Meni je zakon dok su runde brzo gotove :) Pitanje; jel ima reapera u finalnoj verziji sc-a? igro sam samo betu i prebrutalni su.. |
Ima... :D
|
Uff, ma meni su tolkobrutalni da sam mislio da će ih maknut.. ono, idu preko cliffova, brzi,rade bonus dmg zgradama i radilicama, ma prebolesno.
I još k tome ih moš prodat vrlo brzo, a nisu loši nit za mid/late game, stvarno rade čuda tim zgradama, tj tokom cijele runde moš prcat s njima po mapi.. |
onog tko zna igrat nemos prcat :)
|
Citiraj:
No zna bit epskih bitaka 3vs3 u kojima sam s 4 reapera pobio 30 radilica XD. |
Reaperi su ok, dosta jaki protiv protossa jer je protoss spor i defintivno moraš imati warp gate umjesto gatewaya i par pylona kraj nexusa da možeš warpati stalkere ako te napadnu tu.
Jedna od mojih dražih taktika je 4 warp gatea i warp prism, onda doletiš s prismom među radilice, deployaš i warpaš 3 stalkera i jednog DT-a i staviš a u hold fire mod. Nakon toga stalkerima biješ radilice i kad te ovaj potjera pričekaš neko vrijeme i onda aktiviraš DT-a i eto napraviš puno štete ekonomiji. :D |
Nakantao sa Terranima Protose na hard.
Siege Tankove na bazu, deployani, koji BattleCruiser i koji bunker, a oni idu samo na ulazna vrata :D Nego, nešto ne kužim, u skirmishu sa Terranima nemam ni DIamondBacka, ni Goliatha, skoro pa ništa. U Factoryu imam samo Vulture, Siege Tank i Thor, niš drugo. Kako to :stoopid: |
Citiraj:
To je meni isto glupo jer ipak mi fale neke stare jedinice dok nove su nekakvi njihovi hibridi, ali opet nije to to :P Jedino ako je Blizzardov plan ubaciti ih u sljedecim nastavcima pa onda polagano sve to skupa balansirati, jer RTS takvog kalibra naspram nekim danasnjim koji daju na raspolaganje koristenje mnogo jedinica malo kaska za njima. |
Aha. Šteta.
Ja mislio ono neki bug, kad ono - to feature. |
Tak se ja derem na nekog lika zake ne dela medice, a ono ispadnem noob jer ih nema u mp(samo midivac)... Protoss u duši..
btw ima ko onak dobar da piknemo neki kroejšan tim s chatom. Onak platinasti, zlatni playeri :D (da me boostate:fiju:) |
Citiraj:
osobn rekord (zasad) 4 mutaliska 60 radilica 2v2 partija :D |
Citiraj:
Inače obožavam kad igram 2vs2 random i ally je tard pa uspijem 2na1 ^^ idem po orginal sljedeci tjedan, nemogu izdrzat bez multiya vise:fiju: |
|
imam problem sa starcraftom 2...nakon par minuta igranja, izlome mi se teksture u igri i komp jednostavno blokira...
konfa na kojoj igram je Intel Core2Duo@4400 2.01ghz, 2gb ddr2 800mhz, geforce 9600GSO...čitao sam nešt o nekom problemu sa starcraftom da pregrijava grafičke i da se može smanjiti broj frame-ova, samo nisam probao još to jer sam od muke obrisao igru prije nego sam to pronašao na netu...jel imao tko sličan problem? hoće li pomoći ovo smanjevanje frame-a? instalirao sam najnovije drivere za grafičku, vračao na prijašnju verziju i uvijek se pojavljivao isti problem |
Vrlo vjerojatno ti se graficka pregrijava. Tek nakon sto sredis bolje hladjenje se brini o driverimai ekipi.
Ove gluposti da SC2 pregrijava graficke su cista glupost, kakve to graficke ne mogu radit u full loadu pa da se pregrijavaju? :hitthewal: :D (osim onih s losim hladjenjem i metrom prasine u hladnjaku) Inace bacio jedno 30ak 2v2 i 3v3 partija, igra je prokleto fenomenalna. Easy to learn, hard to master, zabavna cak i kada popusimo 2-3 zaredom :D Uvijek naucis nes novo... |
ako mi se grafička toliko pregrijava, ne razumijem zasto mi se to ne događa u ostalim igrama nego samo u Stracraftu
|
Starcraft ne zagrije jako grafu. Kod mene 4,5c manje nego bf2 ili avp.
Zakaj jednostavno ne provijeriš temperature. Instalraj msi afterburner i stavi kvačicu na "show on screen display". To buš našao kad staviš kursor iznad djela prozora u kojem čita temp., desna tipka i properties. Ona bu ti pokazival temp za vrijeme igre |
Evo jedna dobra 2v2 partija koju smo odigrali maloprije prijatelj i ja.
Pržiiii se srce moje od ljubavi tvoooje :D http://www.megaupload.com/?d=YPYA95R0 |
nabavih igru, super je! noob sam jos posto nisam igro prije takve igre, samo fps-ove sam dero, al doro, napredujem :D. malo mi je pglu sto ne znam nikog ko igra da mi pokaze neke trikove neg sam iz replayeva "ucim" :S
|
Ja sam vladao osnovama u prvom al ovo je skroz drukčiji feel, odigreo jednu sa zergom ali slabo mi ide s njima, nisam ih nikad puno volio ali sam znao kaj treba a sad dobio po piksi u roku keks, a i neke mape su teža debilana treba pol sata da progrizeš one prepreke sa lingima...
|
@Shockre - kako ti radi igra na toj grafi? jel mozes na ultra settings vrtit?
|
Citiraj:
|
malo mi je noobasto, pogotovo sto se moze selectat vise od 12 unita pa se uopce ne moraju grupirat uniti na hotkeysevima, i sto ako recimo imam zealote i templare selectane mogu pucat psi storm bez da selectam templare, malo su previse otisli u noob friendly
|
ne ne i ne.. to sam njubovi selectaju sve pa onda rokaj (a na taj nacin ce biti krvavo izbijeni cim se susretnu sa nekim malo jacim)... svatko sa imalo skilla ce razvrstati po hotkeyevima... a ovo da se moze birat vise od 12 jedinica je stavljeno iz jednostavnog razloga ako npr imas 15 zealota...
|
To je baš dobro što su uveli smart casting i grupiranje tvornica.
Tako da ti ostavlja više mjesta i vremena za taktiku i "pametnije" stvari, a ne da trebaš trošit previše vremena na čisti macro i grupiranje vojske. 2-3 grupe je čisto dosta za vojsku, ali nikad 1 jer je to recept za katastrofu :) |
Po mojem iskustvu - ovisi o situaciji, nekad ti treba što veća grupa i svjedno ti je, a nekad ti trebaju male grupe sastavljene od više vrsta jedinica jer ti treba napad na više strana u isto vrijeme...
Primjerice kad ideš probijat utvrđenu poziciju koja je ispravno složena i samo ti masa može pomoć onda ti je svejdno što veći broj npr linga ili zealera i samo pošalješ attac move i čekaš kaj će bit... Drugo je ak imaš slabosti u protivnikovoj obrani pa ti npr udar sa dva dark templara i observerom omogućuje klanje ukopanih zergova u desecima s tim da se moraš brzo povlačit da te overlord ne stigne... :D Inače isprobao sam još malo MP - uspješnije s teranima - banshee + klok i viking u pozadini roxaju - ma di su mi nestali svi seljaci... :stoopid: |
Najvažnije je scoutat često i counter-scoutat te se prilagođavati gradnjom "pravih" jedinica.
Npr u onoj gornjoj partiji šta sam posta, da smo nastavili gradit klasiku (Stalkere, Zealote i eventalno Void Ray) satrali bi nas u sekund Hydre i marinci/juggernauti. Zato je par Colossusa popržilo ogromnu količinu Hydri i marinaca, a par turreta služilo da kupi vrime. Inače ti ne triba puno grupa, 2-3 je dovoljno. Imaš recimo marince/juggere pod 1, tenkove i thorove pod 2 kasnije i eventualno medivac pod 3 i to je to. Za protosse zealoti+stalkeri su dobri protiv dosta toga posebno u 2v2 kad ti ally može pomoći sa nečim jačim tipa Colossusima i Carrierima). Zato mi je draži 2v2 u SC2 nego 1v1, 2v2 je zabavniji i ima više raznolikosti IMO. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:26. |