![]() |
puno je 100kn, barem na mom prilkjucku da mi je max nekih 5mbita...tako da bi cijena za 4 bilo idealno rjesenje..
|
hahahaha lool 4mbita prije moguce nego 6 :) 2 4 8 16 :) to ti je marketing :)
|
Pa ono... Optima ima 6Mbita u ponudi... I BNet... I Amis :)
|
još uvijek ne vidim po čemu je ovo super, kad Iskon za 170kn nudi Flat sa većim uploadom, te uključenom telefonskom pretplatom i 2 međunarodna broja po cijeni nacionalnog..?
mažu vam oči... |
Citiraj:
|
Isto su mogli bit "face" pa flat paket prepolovit na 70 kuna! :goood:
Po ovoj logici da 1 GB ostaje 20 kn, a flat pojeftinjuje sljedećim pojeftinjenjem pojeftinit će DO 8 i DO 16 Mbps brzine, a brzina 2 Mbps ostaje 79 kn :D |
Citiraj:
mislim, nikako da neki ljudi shvate, da mi koji se veselimo sitnicama od tkoma, ocito nemamo druge dostupne...damn...i uvijek se nadje nekto pametan i uleti sa takvom spikom...tj, jos nam vishe natrlja sol na ranu:hitthewal::):):lol2: |
Opa 10 GB...neloše...kad razmislim da mi je od ostalih operatera dosupan samo Goli kulac d.o.o. ovo su neloše vijesti :)
Ali prva prilika za prelazak i selim sve sa T-coma :) |
Ma ovo je super 10GB za 60kn, da se puno surfat za 10GB, bolje to neg 5GB svakako, al mogli su i stavit ovaj 2GB bar na 4GB za 20kn i svi bi bili sretni i zadovoljni!
|
koji 2 gb? ti to vidis nesto sto mi ne?:)
|
Joj sorry, malo mi se pomotalo, imam tu papire od OPTIME, a oni daju 2GB pa sam krivo rekel! Da 1GB daju, pa sam htel reći da su i to mogli povisiti na bar 4GB!
|
ček, ček, ček....
ja u ovoj temi nisam bio duuuugo vremena. vi hocete reci da korisnici koji su imali 5 GB prometa sad imaju 10 ili ce dobiti za neko vrijeme, cijena ostaje ista - 140 kn ?! a sto je sa cijenom flata. jel se ona promjenila ?! :beer: |
Ona je sad 178kn za 2Mibta flat. Stvarno su povukli "potez" s tim flatom, a 5GB(10GB) paketa ostao na 138kn. Ipak, što je "tih 40kn" više kad se za to može bezbrižno surfat, jelte.
|
Citiraj:
Je, isplati se dat tih 40 kn vise za flat. nego te promjene na snagu stupaju od 1.4 ili su vec gore ? mislim da cu po prvi put u zivotu osjetit kako je to imati flat :lol2: :beer: |
hehe od 01.04. bit ce spika jesmo vas! :)
|
Ko ove tvoje ovce, a? :D
|
ljudi procitajte topic ffs! dakle: TE PROMJENE NASTUPAJU NA SNAGU OD 1.3. I SVI MOŽETE KOMOTNO OVAJ MJESEC POTROŠITI 10GB, PLATITI ĆETE 59KN! I TAKO ĆE BITI UBUDUĆE!
|
Citiraj:
|
na iskonu jos nisu updejtali stranicu, tamo su stare cjene i stari paketi :(. mislite da ce i oni na 10gb ovaj mjesec?
|
Ja se ispricavam, al imam jedno pitanje koje bi postavio ovdje.
Fixna ip adresa preko t-coma, jel to moguce? Jerbo ja nevidim nigdje da je. I kolko novaca, predpostavljam puno? |
Citiraj:
Odgovor: "ADSL usluga omogućuje stalnu prisutnost na internetu, ali bez statičke IP adrese (provodi se dinamičko dodjeljivanje IP adresa). T-Com ne nudi uslugu dinamičkog DNS-a. S obzirom da se vrijeme provedeno na internetu ne naplaćuje, korisnik se ne mora isključivati s interneta, ali 24 sata nakon spajanja (ili 30 minuta nakon što je veza neaktivna) T-Com vrši automatsko isključivanje korisnika. Nakon toga korisnik ima mogućnost ponovnog spajanja s drugom IP adresom. T-Com nudi usluge stalne veze na Internet koje uključuju stalnu IP adresu; T-Com PRO usluge." A mislim da su ti te PRO usluge samo za firme i spominju se samo kod iznajmljivanja stalnih vodova sa sinkronom brzinom (od 512Kbps do 100Mbps). Onda si moš zamislit koliko to košta :) EDIT: Dok npr. na Voljatelu možeš imati navodno stalnu IP adresu (to je pod dodatnim uslugama za privatne osobe): Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
tako je, novi paket vrijedi od 1.3 (zvao sam ih i poslao mail i dobio iste odgovore)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
u je*ote, fakat ste u pravu :D
sorry |
Citiraj:
|
Kak se moze prebacit s 8 na 16 mbit?
|
Citiraj:
|
Da se nadovezem na Mr.Ex.President trebas nazvati sa telefona na koji je prijavljen DSL....
|
Citiraj:
a, tkom su bili ok, pisao zamolbu da mi se taj mj naplati kao flat, ali nije moglo, ali su mi odobrili pl na 3 rate:kafa:...:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zato to ne rjesavas preko postavki u routeru, već kao "Connection on Demand" sa userom od kuma. |
Citiraj:
no ok sad se prebaci onda u slijedeći mj. na FLAT pa onda skidaj koliko te je volja jer sad ovih 178kn i nije tako strašno bar meni, jer još budu u par navrata podigli brzinu i to bi bilo to, možda dokraja ove god bude nekim čudom prva brzina 8mbit sa FLAT-om po cijeni od 178kn, a ne 2mbit kak je sad, bar po mojoj logici ce vjerojatno ići prvo sa 2-4mbit pa onda sa 4-8mbit :D |
a pa nema se šta gledat, makneš svoj account iz rutera i stavis onaj koji ćeš koristit i problem riješen! kasnije napravise vise versa i gotovo!
|
Citiraj:
a za promjenu brzine se zove sa fiksnog broja na kojem je MaxADSL jer se brzina veže uz broj telefona, a kontaktni brojevi uz korisničko ime... tako da brzina i kontaktni brojevi nemaju veze jedno s drugim |
Citiraj:
|
@Morph ok onda zasto kad sam ja zvao s mobitela,samo su mi rekli da nista od toga nego moram zvat sa telefona fiksnog na koji je prijvaljen DSL..Ako ne vjrujes provjeri.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:22. |