![]() |
Evo moram pohvalit da forum poprilično "leti" :)
Samo tako! : cheers2 |
Citiraj:
|
Jesam li ja to rekorder, da li se dobije kakva grafa i sl. :smoke: :D http://www.imagesforme.com/images/6165Aski.jpg
|
hehe jedini si se uspio spojiti na forum... ma i meni šteka svakih 30-60 min danas, samo dobijem bijeli ekran u firefoxu
|
Citiraj:
http://img99.imageshack.us/img99/445...dupe6pp.th.jpg |
: lol2 :
let3 special edition |
Forum je koma.
|
Forum, je katastrofa u zadnjih 7 dana. Spojim se svake prijestupne.
|
Ajde dečki nemojte se toliko žalit, idite ujutro na forum ako možete tad 90% vremena leti, ovako po danu ili navečer probam jednom ući ako nejde odustanem
|
To je zato kaj je dragec presel :D
Ajde nemojte tolko kenjavit. Bude. Kaj vam nebi bio ljep poklon za bozic 2007 da forum proradi? |
Da, a sad kad je cijelu večer radio bez problema, nitko ne bi pohvalio, samo znate pljuvat. 3,14zdeki :)
|
Citiraj:
Nisam te shvatio? AHA !!1! Sarkazam. Kuzim..... : cheers2 |
Da ne otvaram temu samo za to. Želio sam reći da još uvijek imate na dnu stranice napisano (c)1999 - 2006. Pa moglo bi se to promijeniti u 2007. Znam da nije nikaj važno ali eto tak. Slučajno sam primjetio pa da velim. Oprostite na smetnji.
|
Citiraj:
|
Moram pohvaliti sve koji rade na odrzavanju foruma. Zadnja 3 dana radi super. :D
|
mda, sinoć sam baš u jednom threadu napisao da forum trenutno radi dobro. nakon što sam to napisao, idem otvorit drugi thread i štanga. al dobro, samo dvadesetak minuta je blokiralo.
|
Kaj je bilo s forumom??? :fuming:
Od 18 sati ne šljaka, pa sve do sad, sad je potegao :D |
Citiraj:
|
Da nisi htio napisati ovo? :D
Citiraj:
Pričanjem kako ništa ne valja nećemo pomoći... Samo dodatno zagušiti već zagušen server :) PS. Oprosti mi serveru dragi što te gušim, želim ti pomoći... |
Citiraj:
|
evo probah danas u 3:30 ujutro (kad stvarno nebi trebalo bit neke guzve).. i nist.. katastrofa.. jednom mi otvori pocetnu stranicu, a onda vise nist.. ni link ni refresh pocetne .. apsolutno nist..
mislim da je to stvarno sramota ipak se je nastancalo 13 stranica o tom problemu.. vec 4 mjeseca "rjesavate" problem a nije se promjenilo NISTA... forum shteka jednako kao sto je shtekao i prije 4 mjeseca.. nfh |
Mislim da se u te noćne sate Horza zabavlja sa popravcima, tako da nije čudno da ne šljaka ponekad. IMO, evo sada ujutro čisto lijepo radi ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
aaaaa...buguca, kak si ti meni zakon :)
cek sam sad da te pocnu bombardirat s crvenim kartoničićima :D inace, danas malo steka...ali nije tak da me to izbacuje iz takta...:) |
Ne razumijem čemu toliko truda i problema za popravljanje, kada je uzrok ovaj :
Server Type: Microsoft-IIS/6.0 Pametnije (ali i teže) bi bilo preći na php/apache, i neki kvalitetniji, stabilniji server, jer ovaj, kao što se čini, ne može podnijeti toliko zahtjeva odjendom. (makar nije to neka velika brojka) |
Citiraj:
edit: doh... tek sam sad skužio da si novi u ovde :eek: sorry... kad velim n00b ne mislim ništa loše i fakat te ne potcjenjujem ni na koji način... čovjek vidi u http headeru i automatski vjeruje :) dakle, fora pali :) fingerprint servera bi ti rekao nešto drugo :) |
prvi post a tako pametan :)
|
covjece jucer nisam cijeli dan mogo na forum, samo mi je pisalo 'waiting for forum.pcekspert.com...' al bar sad radi...
|
Kod mene forum leti preko ISDN-a, a preko kablovske šteka ko blesav, točnije,
sve bijelo u firefox-u. |
evo sad već duže vrijeme ok radi!
u čemu je problem bio ovih dana? |
trenutno i kod mene forum leti..e da je tak stalno:)
|
Da, obično sada (19h) pa na dalje vuče se ko krepan. De Horza podijeli sa nama kako si ga ukrotio. :)
EDIT: Forum ne voli hvaljenje, nakon posta mi je protestno krepao na nekoliko minuta. |
Citiraj:
no, sad više ne piše... još su dva sajta na tom serveru, jedna je na iis-u a druga na apacheu.wtf i btw. nov jesam, nije mi prvi post, već drugi :) a njub što se tiče weba nisam. (samo mi se gadi m$) i još uvijek ne shvaćam što je to da server ne može progutati toliko requestova, jer pretpostavljam da ovo nije toliko posjećen forum da jedan normalan server to nebi mogao podnijeti. očito nije problem u skripti / forumu, nego u serveru... |
evo .. kaj nebuju samo hvaljenja pa da nam ne krepa opet ;) :)
.. ja več nedobivam e-mail obavjesti o tome da je neko postla u topic na koji sam pretplacen .. ali kaj je najcudnije .. da objasnim na primeru .. bil sam pretplacen na ovaj topic .. i sad vise ne dobivam obavjesti kad neko posta u njega .. kad kliknem gore na "thread tools" imam opciju subscribe umjesto unsubscribe ( ili kak vec ) koji bu trebal imati jer sam pretplacen na ovaj topic ... a kaj mi je najcudnije ja i daljem imam sve topice na koje sam se pretplatil u dijelu "pracenje tema" i sve je podeseno kak je bilo i prije .. tj da mi posalje e-mail ak neko posta u temu ... sad neznam dal se je mozda kaj "resetiralo" zbog kakvih promjena ili bu s vremenom opet prodelalo ? .. and .. cini mi se da sam jenput na forumu procital da ima drukciji nacin pracenja ak je neko postal u temu na koju sam pretplacen .. tj da nije obavjest e-mailom nek nekakav drugi nacin .. samo se nemrem zmisliti koji pa da i to sprobam .. |
@ IceFisherman
A da počneš pregledavat forum sa "New posts (oliti Novi postovi)" tipkom ? :p Olakšao bi serveru posel... Šala... EDIT: Brijem da je to drugo praćenje preko RSS feed-a (ili kako se to već zove). U FF u adress bar-u imaš na kraju ikonicu, naranđasto sa kao nekim odašiljačem. Pa si to malo pogledaj. Nabaviš si neki program ili još bolje, onako kako je netko imao već na forumu, Yahoo widget engine + neki dodatak i onda ti na desktop daje naslove tema kako je koja dobila odgovor... |
Citiraj:
Pretplatiš se na kaj hoćeš i fino primaš obavijesti. http://www.imagesforme.com/thumbs/1995RSS.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kad stigne obavijest, Opera fino izbaci kolko-tolko diskretni pop-up s naslovom i brojem obavijesti. |
uuu .. ovo biti jako dobro .. brzo i jednostavno .. skinul SharpReader .. mi like it :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:38. |