![]() |
Citiraj:
Tudoru ne davat loptu, ima krive instrukcije!!!:beer: Jucer protiv irske je bila super tekma! |
Da , tomas u napadu ako se sjećate to je barićva inovacija.
|
Evo kako se lagano približava utakmica mogli smo bacit prognoze (nestrpljiv sam ,šta ću :zdero:) :
AUSTRIJA - HRVATSKA 1 : 4 Modrić ´22 , Petrić ´39 , Srna ´58 , N.Kovač `82 ; Linz ´64. Pa ko pogodi dobije za nagradu mjesec dana neometanog spama na forumu:D |
nema veze s eurom, al ima veze s nogometom...:D:D
http://sportal.vecernji.hr/vld/sport...98023/index.do |
LoL....ovo je za znanstvenu fantastiku, a ne za nogomet
|
Citiraj:
EDIT: A još su uspjeli i ovi drugi jednoga zavaljat. Valjda da ne bude sumljivo :D |
moja prognoza Austrija - Hrvatska 1:1
austrija će povest i izjednačit autogolom,sumnjam da će netko od naših napadača "eksplodirat" :D nego,kako to obično biva,ajmo odmah i na klađenje oko novog izbornika :D |
Ja prognoziram 2:0, Kovač prvog i Petrić drugog. A novi izbornik, hm stvarno ne znam :).
|
Ma kakav novi izbornik, kak god da ispalo promjenom Bilica bi napravili veliku glupost
|
Nije stvar u tome da će Bilić biti smjenjen...kako god bilo sigurno Bilić više neće biti izbornik nakon Eura...klubovi mu nude basnoslovne iznose...
sinoć sam gledao tekmu Hrvatska - Brazil u splitu šta se igralo,moram priznat da smo hebeno dobro igrali,puno puno bolje nego zadnjih neznam koliko tekmi.Tad smo bili pod Cicom. |
Citiraj:
teško,sam je potvrdio da će ostat u repki još jer želi ići na SP,te da mu je nešt u stilu stalo više do časti nego do para:D zato je toliko coca cola reklama snimio:D |
Stvar je u tome sto Bilic drzi do igraca a i po svemu se vidi koliko ga igraci cijene i postuju kao covjeka i kao trenera. Rekao je da ce ostat do SP a nakon toga svasta je moguce.
|
stvar je u tome sto je bilić čist,normalan i pošten čovjek...što se za štimca,markovića i ekipu ne može reć...pa sam siguran da odlazi nakon eura...
|
Mislim ako ostvari neki rezultat ce ostati, inace sigurno odlazi, ima puno bolje ponude od klubova :D
jos samo 06 h:44 min:6 sec do europskog! |
Austrija - Hrvatska 0:2 (Srna, N.Kovač)
|
moja prognoza:
aut 0 : 0 cro nadam se da sam u krivu |
Austrija - Hrvatska 0:1, Kranjčar!!!!!!
|
Ili budemo super igrali i pobijedlili ili se bumo pokakali...šalim se.Moramo pobijedit,1:2 ili 1:3
|
Citiraj:
|
Eto krenulo je.
Loša prva tekma Česi su me iznenadili defanzivnom igrom, da su bili mali hrabriji i igrali s dva napadača sigurno bi uvaljali 2-3 komada. Ova druga tekma je nešto bolja. Portugal vodi i tri puta su pogodili okvir gola i još su im poništili jedan gol :D I Turci nekako slabo napadaju. Nada sam se da će biti napadačkog nogometa i puno golova na ovom prvenstvu ali šipak :D A sutra 3:1 za HR |
loooooooooool, Portugal zabije drugi gol, a blažićko viče 2:0 za Tursku, Turska pobjeđuje... xD
|
Citiraj:
|
Ovaj kaj je sudio Portugal - Turska je seljak, start na Simao-u i zadnji na Nani-ju, te ruka Carvalha i lik ostane nijem...
|
Hehehe, a sad se još samo sjetite da nama sudi tip koji je svojom greškom izbacio arsenal iz lige prvaka. Ne ponovilo se.
|
Heh,po meni ( i po viđenome) i Turska i Portugal prolaze skupinu.Eto nama Turaka :)
|
Citiraj:
|
Danas sam uspio pogoditi oba rezultata ( šteta što mrzim kladionice i svaki oblik igara na sreću ), i za sutra prognoziram 1:1
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Njemačka - Poljska :D |
Citiraj:
EDIT:Preteče me! :D :D |
Za Njemačka - Poljska -> 2:0
|
OK!Treba bit optimista...ipak, trebamo razvalit Austrijance: CRO:AUS 2:0 ; Petric 65´, neki Austrijanac (own goal) 78´
hehe Nego, po igrama koje smo pokazali poslje Engleske...i sad kad sam pogledao Tusku-Portugal neznam sto mi trazimo na Euru, ali eto..nadam se da je ono bila diverzija, i da cemo sutra strusit Austrijance bez beda, nadam.. |
Citiraj:
Ajd da dočekam i sutrašnji dan....:chears: |
Ma kakvo je to raspoloženje prije sutrašnje utakmice, himna za nabrijavanje :D
2:0 Klasnić, Petrić (mislim da ipak neće bit Kovač) |
Idemo naši! Još 13 sati!!! Moramo svi biti uz njih,cijeli forum i okolica xD
|
Citiraj:
http://vinovo.magnify.net/watch/play...LXJD8CLBJCTRP0 Tu ima snimak Blazickove izjave, Ivica majstore :care: Sta se tice utakmice, stvorila se atmosfera da cemo tesko nesto napravit na ovom Euru, vecina se pribojava Austrije, al imam i ja neki feeling da cemo ih razbucati ko panta pitu 4:1 ili 5:2 |
4:0 Hrvatska-Austrija,imam neki prokleti dojam da ćemo ih razbit:D
|
Pa da,oni su slabiji od nas,jedino je problem kaj su domaćini i atmosfera,njihovi navijači i sve to.Evo švajcarska je jučer popušila,mislim da bi onda i austrija trebala xD
|
Ma i mene drži neki osjećaj da ćemo ih zgazit ka šta san već prognozira 4 : 1 i šta je bliže utakmica to sam sigurniji u to,a jeb.. mu mater ako ćemo se njih bojat nemamo šta tražit na Euru:Machineg:
|
ma sve vise se bojim te pobjede nad austrijom :D cesto se događalo da izgubimo od puno slabijih protivnika pa onda one jace u skupini pobjedimo
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:40. |