PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   World of Warcraft (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=44983)

tskarda 18.01.2007. 23:38

Rijesili su to, idi u instance, ona prva instanca na levelu 60 bi ti trebala dat 1/6 xp-a.

6 puta ponovi i 61. si :) tamo nema guzve

flare 19.01.2007. 08:46

...bila sam jucer u rampartu i u furnacu i digla sam lvl...:)

i da, sad je manja guzva malo...frikovi su vec na 63 i 64 lvl pa su se maknuli u druga podrucja :)

jedva cekam da pocne vikend da se mogu igrat cijeli dan :D

Paske 19.01.2007. 09:46

Citiraj:

Autor flare (Post 622503)
ma, mene uzasno frustrira to sto kad konacno navecer smognem malo vremena treba mi puno vremena da rijesim bilo sto jer ima toliko ekipe da je to prestrasno :(

osjecam se bas jadno :(...mogli su to ipak malo bolje rijesiti...ne znam kako, ali sigurno postoji neko bolje rijesenje od ovoga...ovo je koma :(

Ti očito nisi bila na launchu WoW-a. Kad je prodano cca 1mil kopija, 2/3 manje servera i svi questovi se redaju jedan za drugim.

Tako da si imao 3 questa na raspolaganjum 10+min respawn time i cca 50 ljudi po mobu :D

Ovo je mila majka - u svakom trenutku imam 20-ak questova. Tako da tamo gdje ekipa kampa preskočim i odem na drugi. Zakon :D

I kome ti lvl 63-64 freek :P

flare 19.01.2007. 10:39

tebi i berenu :p

...ma salim se ja...to je vise ono iz zavisti jer bi i ja bila frik na 63 - 64 lvl :)

Paske 19.01.2007. 11:27

Ma ja questam i grindam - onako za dušu ...

Moja cijenjena gilda je u Citadeli i tamo farma 10+ sati dnevno - meni besmisleno. Jerbo se tako propusti skoro cijela igra samo da se do 70 dođe o.O

Ali ako njih veseli - meni svejedno :D

Beren 19.01.2007. 12:47

Ja niš ne farmam, samo questam i odem u instancu kad nekom treba pomoć. :)

Zapravo mi se čini da preberzo levelam. :/

Paske 19.01.2007. 13:06

Pa jako se brzo lvl-a ...

Čak prebrzo IMO, ali ja se ne žalim :D

Idem na 70 i sakupljm lovu za Flying mount - do sada zgrnuo 77 golda, a počeo sa 98g :D

un4given_2 19.01.2007. 18:04

Vidim da i vi lv 60+ imate slatke probleme, a mi lockovi 60- koji jos lutamo s ovu stranu, dogada li vam se cesto kad ste u SW ili IF da vas Draenei zicaju za summon?! I to sad sve cesce i cesce, skoro svake minute visp: "Hy, can u summon me pls"?! Nista strasno, ali nekad se osjecam kao da sam jedini lock u gradu! :-D

Demon Hunter 20.01.2007. 00:55

Naravno. Al sve ja to dobro naplatim ;)

Brown Acid 21.01.2007. 00:39

..ej..moze mi tko pomoc?
Ovako:
Uzeo sam danas WOW, i sve lijepo instaliram, i pocnem kreirati Account i zatrazi mi onu "Prepaid Card"..
..mislio sam da se dobije par dana besplatnog igranja kada se kupi original..ono..bar dva-tri dana?
To mi prodavac nije znao rec, pa nisam uzimao "Prepaid Card" od 200kn jer ne stignem previse igrati ovih dana..
Nego..grijesim li ja negdje ili?

Demon Hunter 21.01.2007. 00:43

Ne griješiš. Bar ne potpuno.

Dobiješ uz igru 30 uključeno 30 dana igranja. No stvar je u tome da moraš ili unest broj kreditne kartice u account ili broj bona.
Naravno, ima jedna caka. Al to na PM ;)

veve 21.01.2007. 16:04

imba
http://img261.imageshack.us/img261/3...22019pd.th.jpg

http://img347.imageshack.us/img347/2...22235ei.th.jpg

Inace Outland instance su dosta teske evo bas sam maloprije dovrsil Mana Tombs i mogu reci da su 1. i zadnji boss pain, te onaj Dragon boss u Hellfire Ramparts isto koma ako tank nema fr gear i malo hpa

Paske 21.01.2007. 16:58

Citiraj:

Autor veve (Post 625066)
imba
http://img261.imageshack.us/img261/3...22019pd.th.jpg

http://img347.imageshack.us/img347/2...22235ei.th.jpg

Inace Outland instance su dosta teske evo bas sam maloprije dovrsil Mana Tombs i mogu reci da su 1. i zadnji boss pain, te onaj Dragon boss u Hellfire Ramparts isto koma ako tank nema fr gear i malo hpa

Ček, ček - kako od kuda, gdje ?!?!

INFORMACIJE FFS !!!!11

veve 22.01.2007. 00:20

Citiraj:

Autor Paske (Post 625134)
Ček, ček - kako od kuda, gdje ?!?!

INFORMACIJE FFS !!!!11

Ima jedan quest u Nagrandu kaj napravis jedan krug sa zmajekom, neda se upravljati :)

Paske 22.01.2007. 08:34

Citiraj:

Autor veve (Post 625580)
Ima jedan quest u Nagrandu kaj napravis jedan krug sa zmajekom, neda se upravljati :)

A ja se već ponadal :(

Prokletnici mi nedaju mojeg zmaja ><

flare 22.01.2007. 10:04

...mi smo jucer bili u onoj instanci pod vodom...kak se vec zove :) (nisam se jos navikla na ta nova imena)...

odradili smo dva krila...i mogu reci da je bilo jako jako zabavno i dosta tesko...imali smo dobru grupu...najbolji tenk u gildi (beren :), najbolji paladin, super worlock i ja, najbolji prist :D...i vajpali smo na zadnjem bosu dva puta dok nismo skuzili kaj sve radi i kako se trebamo postaviti....

poslije je islo super :)

namjerno nismo htjeli ici gledati na thothboth da vidimo taktike....ovako je ful zanimljivije :)

Paske 22.01.2007. 10:25

Coilfange - bio sam u Slave pens - vrlo zabavno.

Općenito su nove instance odlične - lijepe i zabavne, a traju max sat vremena.

5+ ^^

flare 22.01.2007. 11:05

..da, slave pens i ono drugo krilo...di je na kraju onaj bos koji leti i zakuca te u zid :)

meni su super instance...jako su lijepe i nisu dugacke...ali zahtjevaju skil...ne mogu si zamisliti nubove ili pug tamo...:D

taj colifange me jako podsjeca na maraudon...:)

a dropovi ;)...dobila sam cape koji je puno bolji od mog hide of the wilde...i plavi je :D

Paske 22.01.2007. 12:22

Ma dropovi su brutalni :D

Samo kaj se meni neda previše po instancama - čisto mi je gušt questat ^^
Moja ekipica u principu samo u instancama visi i nažalost propuštaju JAKO velik dio BC-a.

Kaj se tiče težine instanci - išao sam sa svojom gildom i T3 ekipom iz druge gilde ( uvijek fali tankova, pa mogu birati koga želim - hehehe :D ). Nije se činilo tako teško, ali imamo i iskustva i opremu pa ...

PUG mislim da bi tamo spalil na živce :D

Beren 23.01.2007. 16:09

Ja se ne mičem iz područja dok ne odradim sve questove i isprobam sve instance . Premda tehnički ne powerlevelam, već sam lvl66. :(

Juče bio u Mana Tombs...opako mjesto. Jedan lik je već bio unutra tak da je znao kolko tolko taktike, ali i dalje smo par puta wajpali. Prvi boss je brutala, a zadnji još veća. S tim da je shema još što je cijela grupa bila sačinjena od HC igrača s ***enom opremom. Ja fakat ne mogu zamisliti nekakav normalni pug da tamo išta napravi osim ak su na levelu višem nego za što je instanca dizajnirana.

veve 24.01.2007. 00:49

Danas oko 22h ding lvl 70 i odma lepo po flying mount :)

Paske 24.01.2007. 08:31

Citiraj:

Autor Beren (Post 626922)
Ja se ne mičem iz područja dok ne odradim sve questove i isprobam sve instance . Premda tehnički ne powerlevelam, već sam lvl66. :(

Juče bio u Mana Tombs...opako mjesto. Jedan lik je već bio unutra tak da je znao kolko tolko taktike, ali i dalje smo par puta wajpali. Prvi boss je brutala, a zadnji još veća. S tim da je shema još što je cijela grupa bila sačinjena od HC igrača s ***enom opremom. Ja fakat ne mogu zamisliti nekakav normalni pug da tamo išta napravi osim ak su na levelu višem nego za što je instanca dizajnirana.

I ja jućer probao mana tombs ( isto 66 - jako brzo ide ).

Kaj da velim - guild ekipa, svi smo iskusni i wipali 2 puta o.O

Uopće ne mogu zamisliti PUG sa zelenjavom unutra :D
Kamoli tek na heroic difficulty kad dingamo 70 :D To će tek biti raspašoj. Ima da wipamo ko male bebe.: CoolRamb

flare 24.01.2007. 08:54

:confused: veve...od kud ti pare za flaying mounta ???:confused:

...ja lvlam polako :)...i da, isto idem po području dok sve ne rijesim i onda se mičem dalje...

inače, respecala sam se na shadow...silom prilika i mogu reci da mi je puno lakse solirat...no, kad opet krenemo rejdat vracam se ja nazad u holly/discipline...ipak sam ja prvenstveno hiler...a onda sve drugo :)

veve 24.01.2007. 09:31

Citiraj:

Autor flare (Post 627279)
:confused: veve...od kud ti pare za flaying mounta ???:confused:

Imam onaj obican flying mount (60% speed) 100g+800g skill, a dok dizes lvl u outlandu uopce nije neki problem skupiti 1000g

Paske 24.01.2007. 10:34

Naš prvi lvl 70 drpa cca 800g na dan - mining / skinning.

Nagrand i skinaj ko lud :D

Doduše lik igra 12-16 sati na dan ( ne šalim se ) , iako sumnjamo da ima rođake koji igraju u njegovo ime, pa uspije toliko nagrindat ...

flare 24.01.2007. 11:41

kaj stvarno?? od skininga???

hm, ja imam skining...morat cu pocet prodavat koze na AH a ne slat ledervorkerima iz gilde :P

Chuby 25.01.2007. 01:18

Citiraj:

Autor Paske (Post 627264)
I ja jućer probao mana tombs ( isto 66 - jako brzo ide ).

Kaj da velim - guild ekipa, svi smo iskusni i wipali 2 puta o.O

Uopće ne mogu zamisliti PUG sa zelenjavom unutra :D
Kamoli tek na heroic difficulty kad dingamo 70 :D To će tek biti raspašoj. Ima da wipamo ko male bebe.: CoolRamb

Outland zelenjava je u najmanju ruku kao blue item sa starih kontinenata tak da se razlika u startu smanjuje, bar za pocetne instance. Recimo zeleni chest plate ima cca 700 armora +19str +19agi +30 sta a dobuijes ga za 10min questanja :/ prije expanzije nezamislivo za zelenjavu

Paske 25.01.2007. 10:39

Citiraj:

Autor flare (Post 627435)
kaj stvarno?? od skininga???

hm, ja imam skining...morat cu pocet prodavat koze na AH a ne slat ledervorkerima iz gilde :P

A jesi dobrica :D

Ja nikome ništa ne šaljem - kad od nekog nekaj trebam uvijek traže mats. Pa reko OK - u tom slučaju čemu sve donirati. Osim toga nitko mi neće kupivati flying mount, već ga sam moram zaraditi ...

@ Chuby - Ja sam na lvl 66 sa 2 green itema i dobar dio blue. Počeo sa T2 / T2,5 , a sada furam nove stvari.

Samo nisu samo itemi problem - iskustvo u instancama je neprocijenivo, a to ekipa u PUG-u obićno nema. Osim naravno kad me T3 ekipa zove da tankam, onda je to malko drugačiji PUG ;)

flare 25.01.2007. 15:35

jesam, predobra sam :D...dajem ljudima iz gilde sve kaj nekom treba a ja imam...hm...morat cu malo razmisliti o tome :)

što se opreme tiče...prije TBC sam imala na sebi skoro cijeli T1 set i ful sam bila epic opremljena...

sada na sebi vise nemam više ništa od T1 seta...neamm čak ni T2 kacigu...dosta toga mi je plavo ali npr. oružije mi je zeleno i bolje od mog Will of Arlock koji sam imala do sada...

...kad se samo sjetim koliko sam se napatila za taj Will of Arlock....išla sam u ZG 2 mjeseca 2 puta tjedno i čekala da padne...2 mjeseca...pif...

GoGzS 25.01.2007. 23:50

Na nagradnjači sam dobio WoW BC, pa eto, da se maknem sa gay silkroada na kojem ću pop*zdit zbog lag-a, nemogućnosti ulazaka na server, likova koji se dobottaju do 80-og lvl-a prek noći....i ostalih sranja...odlučih piknut i prvi dio te bon pa zaigrat (sutra odo po to)...

Ima kakvih savjeta za noob-a u početku...pročitah cjeli thread...i ono...vidim da ste sretni kad poberete 1-2 golda... o_O u silkroadu nikad nepadnem ispod 500k :D I kako se u wow-u dođe do oružja/equipmenta...vidim da se to proizvodi/kupi od monstera...zar nema NPC-ova koji prodaju to..? I kako ide uopće sa opremom...ima npr mač za 1 pa za 5 lvl i tako...ili jedan samo upgreadavam i to? Ajd ajd....napišite par redaka za totalnog nubeka :D

JVC HX-Z10 26.01.2007. 00:00

Citiraj:

Autor GoGzS (Post 628559)
Na nagradnjači sam dobio WoW BC, pa eto, da se maknem sa gay silkroada na kojem ću pop*zdit zbog lag-a, nemogućnosti ulazaka na server, likova koji se dobottaju do 80-og lvl-a prek noći....i ostalih sranja...odlučih piknut i prvi dio te bon pa zaigrat (sutra odo po to)...

Ima kakvih savjeta za noob-a u početku...pročitah cjeli thread...i ono...vidim da ste sretni kad poberete 1-2 golda... o_O u silkroadu nikad nepadnem ispod 500k :D I kako se u wow-u dođe do oružja/equipmenta...vidim da se to proizvodi/kupi od monstera...zar nema NPC-ova koji prodaju to..? I kako ide uopće sa opremom...ima npr mač za 1 pa za 5 lvl i tako...ili jedan samo upgreadavam i to? Ajd ajd....napišite par redaka za totalnog nubeka :D

oruzje, oklope i sve ostalo, mozes napraviti sam kako si razvijas skill,mozes raditi bolje stvari, isto tako mozes skupiti odlicnih stvari iz dropova, a imas i vendore i ducane di si mozes kupiti sve i svasta, a najbolja stvar ti je Auction Hause tamo drugi igrači koji skupe nešto i netreba im stave to na aukciju i onda ti dodes i vidis ak ti se nesto svida i onda si kupis to:)
Isto tako mozes i pojačavat oruzja i oklope sa magijama, (enchanting) mozes i ostrit maceve, stavljat kitove koji daju veci armor na oklope, siljke na stitove, mamuze na cizme, a sad mozes i neke dragulje stavljat na opremu pa ju i tak mozes pojacat. u principu imas hrpu stvari kaj mozes i hrpu nacina kako mozes:) tak da sam ja sigurno i ispustio dosta toga,pa eto da ti ostane i neko iznenadenje kad naletis na to u igrici.

Demon Hunter 26.01.2007. 00:19

Evo ti malo o svim profesijama, pa si prouči:

http://www.wow-europe.com/en/info/pr...ons/index.html

PS: Možeš imati do 2 primarne profesije istodobno (mogu se poništiti i naučit nove), a sekundarne možeš imati sve 3 ako želiš.

Paske 26.01.2007. 16:59

Citiraj:

Autor GoGzS (Post 628559)

Nije bitno koliko imaš golda - nego koliko vrijedi :)

Oprema - većinoma dropovi, malko crafting - barem do max levela. Nakon toga počinje masivan grind instanci za dropove u raidovima ili grind za reputaciju sa raznim frakcijama za opremu ili grind PVp za opremu ...itd. :D

GoGzS 26.01.2007. 20:31

Citiraj:

Autor Paske (Post 629193)
Nije bitno koliko imaš golda - nego koliko vrijedi :)

Oprema - većinoma dropovi, malko crafting - barem do max levela. Nakon toga počinje masivan grind instanci za dropove u raidovima ili grind za reputaciju sa raznim frakcijama za opremu ili grind PVp za opremu ...itd. :D

Ma znam da nije bitno kolko ga imam...samo, nekako mi se mali brojevi učinili...malo sam čitao po wow ofišl sajtu....sad mi je dosta toga jasnije... :) A u silkroadu su tako i tako pretjerali sa brojevima..ne samo kad je gold u pitanju...

Hvala na savjetima...skidaju mi se patchevi...samo što nije gotovo... :)

Chuby 26.01.2007. 20:38

Zna se tu i tamo dobit nesto sexy kao nagrada za quest :)

Paske 27.01.2007. 03:19

Citiraj:

Autor Chuby (Post 629428)
Zna se tu i tamo dobit nesto sexy kao nagrada za quest :)

Je - ja sam warrior, a 90% rewardsa su Pala loot ><

Beren 27.01.2007. 11:25

Da, malo su pretjerali s pala itemima. Ja imam isti problem. Mogli su baš dodati još jedan tip plate itema po q, a ne da moram shardat.

Chuby 27.01.2007. 20:17

a na nekom questovima uredno dobijes 2 vrste mail armora na izbor
ah blizz fakat mrze warriore

GoGzS 27.01.2007. 22:56

Pa da se i ja javim...
Evo, krenuo sa Darenei-em shaman....početni grad a pogotovo kasnije Exodar su predobro napravljeni...poprilično sam se snašao u igri, i sviđa mi se...prvo sam mislio da je 100 kn mjesečno čista pljačka...ali igra je totalno cool i nijedna free se nemože mjerit sa ovom :)...

No ima jedna stvar koja me muči od jutros još...no nisam bio doma pa evo sad da pitam...
Kako maknut jednu profesiju tipa herbalizam...malo sam se zahebal i uzeo herbalizam i skinning...a htjeo sam skining i leatherworking...

tskarda 27.01.2007. 23:18

stisni K, klikni na Herbalism, u donjem dijeli gdje ti je opis imas onaj znak mali crveni, e tu klikni jos jednom.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:46.