![]() |
Citiraj:
|
Death Sentence - odlican film , radnja slicna kao Panisher ( ono osveta i slicno ) , ali nek prizemnije , realnije , objektivnije ...
|
najcudniji film svih vremena :D :D (nije baš novi, ali ipak je jos najcudniji...)
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
imas li jos koji takav u rukavu ? :) |
Citiraj:
Ja otkinuo totalno na "Good Luck Chuck", pusti mozak na pašu i uživaj :goood: |
Citiraj:
|
Pobogu nemojte to gledati! Ja sam pogledao i ostao sam o_0 poslije...vjerujte film je poprilićno mutav..
|
lol ona scena gdje cucak pojede "spirsanu kobasicu" je najjaca :D
|
Dobar je film, jedino je problem u tome što se redatelj nije mogao odlučiti želi li raditi dramu o utjecaju religije na sexualnost (one scene u kojima su svi maltene u transu na skupu, i svi se kunu u nejebicu a jedva čekaju da se poševe, i to je poprilično disturbing napravljeno) ili komediju. U konačnici, skup odličnih djelova koji su malo spetljano skuplkjeni u cjelinu.
Odlična kamera. Sve pohvale na lokacijama :care: |
pa ja jos sad neznam kam bi taj film trebal spadati :) To je po meni neka horror-komedija :D
|
Zadnje sam gledao Miami Vice, i film je OK. Sada se spremam pogledat There Will Be Blood!
|
Citiraj:
film je ultimativno loš! :D |
Citiraj:
|
Ma film je stvarno....u najmanju ruku "čudan":wtf2:, ma blesav...valjda je scenarist bio pod utjecajem nekih droga pa mu je svašta padalo na pamet...
|
I AM Legend sam zadnjeg gledao i odličan film, planirao sam Good Luck Chuck, pa sam odustao al evo sad vidim dobrih komentara na njega...
mogo bi njega Cloverfield nije loš :D |
Citiraj:
Good Luck Chuck imam ali nema ga volje pogledat, možda se predomislim Cloverfield počeo, preletio izgleda mi full nerelano pa možda pogledam! |
JOHN RAMBO IV=film je baš brutalan:Machineg:, sviđa mi se! Je da znaš kak se bu završilo, te da je neuništiv taj Rambić:CoolRamb: al EFEKTI, predobar ratni akcijski film.... Pogotovo kad onaj skida sa snajperom...uvjek su mi snajperisti najjači...ko onaj u filmu "spašavanje vojnika Ryana"! Al zbilja je Stalone trebal uzet malo više botoxa, nego kaj je uzel...
|
Ja u zadnje vrijeme gledam samo filmove od Stevice Seagala. Baš mi je simpatičan. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel ko gledao Ajron Mena? Ja idem u nedjelju...
|
Upravo sam pogledao Into The Sun.
A prošli tjedan Attack Force, Pistol Whipped, Shadow Man, Urban Justice. Milina je gledat kako lomi ruke i noge. :D |
Pokušao gledati Epic Movie. Nije išlo, odustao na 56oj minuti. Film je jednostavno preloš. Smeće. Zaobilaziti u šiiiiirokom luku.
|
Danas sam pogledao Gone Baby Gone, predobar mi je film.
Cuo sam da je bio odgoden zbog one otmice djeteta. |
Koji je eng naziv filma "Praznici u Bosni"?
|
Preporučujem Vam - The Signal ne,nije zubna pasta,neg psiho horror triler :D :P
|
Citiraj:
U isto vrijeme sam gledao i Disturbia koji me je stvarno dobro iznenadio! |
Citiraj:
Pogledao sam i teeth - glupavijeg filma nisam jos gledao... |
Gledao Thursday. Nešto na shemu Pulp Fictiona...Sve u svemu, neloše (i pomalo uvrnuto :D)
|
|
Za sve fanove Stevena Seagala:
http://www.jarborg.btinternet.co.uk/Seagal/ Obavezno pogledati clipić iz Family guya (da, ona legendarna scena Seagal vs tuljani :D ) Preporuke idu za 30 days of night (solidan hororčić) i Happy accidents (u njemu glumi Marissa Tomei, što vam još treba? :nuts: ) |
Citiraj:
|
Mi nismo anđeli :lol2:
|
zdravo ekipa.
treba mi neki komican-urnebesan filmic za subotu.dolazi mi curica a nisam siguran što gledat(osim nje khm). pogledao sam malo sto imaju osjecka kina i to je po meni jad.a ak znate neki dobar film,samo javite...;) fala :D |
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=FhiM6...eature=related |
Citiraj:
ako ima jos ideja samo dajte :D |
Kasnim al Iron man je preje**n film...
Mrš u kina gledat to. Efekti, glumac i sve je zakon... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:46. |