![]() |
Meni na firefoxu uredno otvara sve gumbice kod SU
|
Čini se i da svaki razmak neželjeno utječe…:smoke:
|
Evo imam neko novo pitanje, kako ubaciti link u potpis ako imam ovo sto imam? jer ako na kraj svega napravim preskok od dva reda i onda kopiram kod udje mi sve pod zadnji gumbic... A kad stavim kod sa linkom ispred gumbica sve normalno funkcionira...
|
Testing testing.. :D
|
1 privitaka
pozdrav svima. trebao bi malu pomoć. naime kad napravim sig u previewu sve radi ok, međutim kad ga spremim vidim glavni gumb, ali mi funkcija zatvori/otvori više ne radi već je sig cijelo vrijeme prikazan, a gumb iznad njega je "za ukras". nek se javi netko ako zna u čemu griješim.
hvala |
Skini operu, i u njoj odi na pce i uredi sig i onda spremi... trebalo bi sljakat...
tako sam i ja napravio i normalno radi, dok u hirefoxu nije htjelo... |
A to zbog WYSIWYG mode...
|
hvala na savjetu, poigrati ću se malo preko vikenda s operom.
|
Da, i meni je firefox sve syebao. Promjenio sam jednu sitnicu i sve mi je shebao, a nikako da sjednem za komp duže od 30min pa da to ispravim.
edit: evo, baš uzeh 30 min i ispravih sig ;) |
testing
|
1 privitaka
Ako može mala pomoć :)
Naime, sig mi je trenutno ovakva kakva je. Uredno otvara gumb Nehalem no sve što stavim sig poslije gumbića on to automtski spremi "pod gumb" dakle da se vidi tek kad se otvori gumb odnosno konfa Dakle hoću staviti u sig još jedan gumb odnosno laptop i HTPC i sve napravim, kopiram u sig a forum taj drugi gumb baci pod prvi i vidi se tek kad otvorim prvi Kao da kod ne završava dobro pa sve što dodam nakon gumba stavlju to pod gumb Original je u attachu TIA :) |
ev ti, samo makni koji br da smanjis razmake između teksta i gumbica ako zelis i napisi kako hoces da se zove taj drugi gumbic
|
Thx, poigrat ću se sa tim ujutro kad dođem sa posla :beer:
|
Citiraj:
|
test
|
Citiraj:
|
lol. ovo je prvi put da sam ovo vidio.
tech, please pošalji pa da puknem negdje na PCE skriptu da se ne zafrkavaš s hostingom. |
Citiraj:
|
Yeblo majku, sad ste me našli.
Budem negdje iskopal pa šaljem.:) |
Ajde daj tu skriptu ponovo bogamu :D
|
Ajd da negledamo ovu gay paradu od Dizelovog potpisa :D
|
Ti se javi sa svojim kombinacijama :D
|
Šaljem navečer horzi, pa onda sređuj taj gay kupus od siga.:)
|
Nabije vas pederko, jel vas sad manje bode u oko? :D
|
Sad zgleda ko da si ga pisal na ovome...:D
|
ne, tako se samo cesljam :D
Ajde salji tu skriptu, i mene zivcira ova kobasica :) |
Krme matoro, ko da si od jučer na forumu...
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=123 :) |
Citiraj:
|
I skvo mi kaze da sam daltonist :D
|
Citiraj:
|
Vidi sto je sad ljepi...ko ljepilo :D
|
Slobodno ti nabaci malo farbe unutra-ovak je premonotono:D
|
To cu rijesiti kad "povucem malo mulja" :D
|
Kako da napravim za sig slicno ovome (kao sto jelc ima: "picek,prijateljica") evo mozete vidit da sam se nesta zahebavao s time ali neuspjesno...Bio bih puno zahvalan ako mi netko pokaze kako da to napravim.....;)
:chears: |
Sig se ne stavlja u spoiler:)
Nego ga treba napraviti sam-imaš na zadnjih par strana ove teme kako. |
E sad el se može napravit de mjšto spoiler piuše na tipki nešto drugo?
|
Da,da bude kao spoiler ali da pise npr. "Main PC" ...Hocu si to stavit u sig....Jelc,kak si ti to napravio?
|
U dobroj si temi. Prelistaj par stranica u nazad.
|
Kopirao sam ti dizelov sig u tvoj, pa si sad samo uredi.
|
Sad bi trebalo radit.
Pisem ovaj post zato jer mi se znalo desit da u pregledu siga u forumskom user cp-u radi a kad postam ne radi.. EDIT: Radi!!! Hvala tor!!! :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:19. |