![]() |
Brutalna se dize s 1000mb na 1500mb podatkovnog prometa
|
i tako, stigla obavijest o povisivanju pretplate na tomato, što znači - selim se na t-mobile :D
|
Može pitanje... Kakav je 3G signal na tomato mrži... Da li ima problema sa interent spajanjem preko 3G
|
Ok je signal,sve ovisi o lokaciji.
|
Prebacio broj u Tomato, teta u vip centru mi rekla da signal nije isti kao vip korisnicima koji imaju prednost. Ali zicer tarifa je sasvim ok i ne treba cjepidlacit.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jesu uspjeli oni nekoga skenjat sa takvim pričicama...? |
Nije sama rekla tu informaciju već sam ju pitao reda radi dok je printala papire i samo je dala odgovor bez insinuacija da me pridobi na vip, o tome uopće nije bilo niti jedne riječi.
Teta super radi, efikasno i brzo, postavila mi je pitanja vezana samo uz prelazak na tomato, a opčenito nisam primjetio ništa loše u poslovnici među zaposlenicima već isključivo netrpeljive ljude koji su došli i stali u red, kolutanje očima, priglupe razgovore, iščuđavanje na gluposti, jedan lik ispred mene uzeo iphone na xxxxl tarifu...sve ti bude jasno. Previše brijete da vas svi žele smuljati, a sami imate izbora, ugovore za čitanje i na kraju svjesno potpisujete. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jesi obisao bas cijeli dio grada? recimo u Ilici kada udes u trgovinu s gornje strane onda nema signala
|
Ista stvar ti je i Bila u Marticevoj. Barem HT izgubi signal, a vjerujem i ostali.
Uvijek ce se naci mrtva tocka u mrezi. Posve relevantno a cijela prica ko ima bolji signal, vip ili tomato. |
Problem - od kad sam prenio broj na Tomato ne dobivam više poruke od Facebooka za onaj secure login.
Znači, imam upaljen two step verification, Googleove i Microsoftove poruke dolaze bez problema dok jedino sa Facebookom imam problem. Zvao sam SZK, normalno nemaju pojma. Poslali su na provjeru i nazvao me tehničar koji je rekao da nema problema s njihove strane. U njihovom sustavu navodno nema nikakvih poruka koje su "zapele". Provjerio sam broj mobitela - sve je ok. Na mobu nemam nikakve filtere ni blokade. Međutim bez obzira na to probao sam staviti karticu i u drugi mob - i dalje ne dolazi SMS. Nemam ideju zakaj ne radi. Jel imate vi? |
meni je tako cudno bilo prvi dan kad su me prebacili na tcom. slijedeci dan mi se sve normaliziralo, tako da pricekaj dan-dva
|
Da ali ja čekam već tri tjedna :D
|
Meni face nikad nije radio. Ms, google, airbnb i ostali rade, ali fb nikada.
|
Tomato ima sporiji internet. Provjereno. Dzaba pokazuje speedtest. Probao razgovor preko vibera i video preko skype-a. Na istom mjestu,iphone 5s i galaxy s4 mini. Tomato-stekanje ,VIP normalan razgovor. Otisao u Pulu,tj drugi grad i probao istu stvar. Ista situacija. Mozda je ona teta par postova poviše ipak u pravu.
|
Citiraj:
Prilično retardirano. Nije mi jasno kako onda ne primaju poruke od Facebooka? Mislim, bar su mi tako rekli, možda i dobe ali im se ne da zayebavati s tim pa vele kao da nije do njih... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Osim toga, gdje možeš za 29 kn dobiti 350 minuta razgovora, 500 poruka i 1Gb net prometa? |
Ja sam napomenuo da nije isto Tomato i Vip. Bar internet nije isti bez obzira sto koriste istu infrastrukturu. Nisam ulazio u cijene i pakete.
|
Sekundarna mreza, i ima manju propusnost na baznim postajama. Sve ovisi na koju si zakacen opet. Ak je neka gdje nema puno korisnika u datom trenutku nece biti razlike, ako ima puno korisnika biti ce male razlike.
Kako o tome ovisi, tako ovisi i o samom uredjaju. Ne love svi uredjaji jednak signal. |
Ja znam da HD voice radi i to mi je dost :D
Al ozbiljno, signal je bolji na području gdje putujem dok je doma signal 3G mreže slabiji ali propusnost je oko 9MBps. Prednost kad živiš u mjestu gdje malo ljudi koristi mobilni net :D |
PA tomato je ionako namjenjen studentima i sl. i ljudima koji ne pričaju puno...tko želi rokat "ozbiljnije" uvijek ima tscum i kradnet i pretplatica fino..
|
Citiraj:
Izuzev flat opcije koje se mogu uzet. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni je mobitel više kao nužno zlo iako sam u zadnje vrijeme skužio kako je dobro imati mail i net na telefonu haha |
Citiraj:
Neznam da li je netko spomenuo sa ukucavanjem svakog bona dobijete bonus megabajtiće i to *10 vrijednost bona :)) |
Ako netko bude prelazio na brutalnu neka se javi, mjesec džabe meni i njemu neće škodit. :D
Inače, SZK im je užasna, taman sam prešao s VIP-a i stvarno moraš čekat za javljanje, a imaju SZK za 5 kn/minuta, znači po minuti im dajem 5 posto mjesečne potrošnje, how yes no. |
Ja sam imao dobro iskustvo nedavno sa szk, odmah dobio vezu, rijesili problem za cas.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da si zvao običnu službu ne bi ti bilo naplaćeno Citiraj:
|
Citiraj:
|
jel još neko ima problema sa carnet internetom na tomatu
? |
Pozdrav!
Korisnik sam zicer tarife, ali mi je neki dan istekla, nisam imao dovoljno novca na kreditu, pa dok sam kupio bon, pokusao sam je aktivirati jucer, uz to mi jei hitno trebao internet. Poslao sam poruku, ali vidim ne dolazi mi potvrdni sms i ne dolazi, a net mi skida pare sa racuna :S Malo kasnije nazovem SZK, kazu zao nam je , ali radimo neko azuriranje sistema i nije moguce aktivirati, biti ce ujutro... uglavnom evo sad su 3 sata, zicer mi i dalje nije aktivirana, internet mi je skinuo 20kn, a oni se nisu ni udostojili poslati neku obavjest da ce radit azuriranje sistema Kaj ja da radim sad, jel se mogu zalit kome? Student sam, nezaposlen i nije mi samo tak bacit bon :( |
Citiraj:
|
Ne znam, nekad mi skinu 29 kn odma, al mi poruka kasnije stigne :/ Nisam se ni nadao
|
meni je internet koma na tomatu
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:32. |