![]() |
Nokia N73, predobar je.
|
nokia 8550, razlupana, ne radi slušalica, služi samo za sms, planiram nabavku 3310:smoke:
|
Nokia E61.
|
SE K610
|
Jedno pitanje: Imam k700i i zanima me dali bi u servisu skužili da im dam drugu garanciju (od nekog drugog k700 jer moja je istekla)?!?!? VeselaPalica me j... u zdrav mozak.....
|
Samsung D600, kupio sam ga prekjučer od Zec-a i za sada sam prezadovoljan s njim, cijelo vrijeme tipkam po njemu, gledam clipove i slike i tek mi se večeras baterija ispraznila. Zakon mob.
http://www.gsmarena.com/samsung_d600-1103.php http://www.gsmarena.com/samsung_d600-pictures-1103.php |
K300
|
Citiraj:
sonierikson ve šesto. |
malo sam obnovio, NJoka 8210: goood :, barem mogu zvat...:D
|
Samsung E900. Prezadovoljan sam njime...
|
NOKIA 6280. Prelud telefon.
RAKIA Correcting People :D |
nokia 6280
|
Nokia 6630 a.k.a. Ciglica :)
|
d 600, 1 god ga imam
|
Evo napokon uletio i W810 :D: goood :
|
p910....prezadovoljan sam za sada sa njime
|
p910... već dugo i najbolji mobitel ikada.
|
Citiraj:
|
k750i, dobar je al me joystick ne voli : hitthewa
|
|
D600,kupio ga u Vip paketu na popust : goood : ,začudo i BT sluške rade,ipak je Logitech u pitanju..: goood : ,ma mob je odličan,samo ja nemam pojma radit na njemu,nakon Siemensa S65 prijeći na ovo,hm..technopolis pravi..: lol2 : ,ako može..zamolio bi nekoga tu ili na PM,kako nadograditi memoriju,tj. koje su mmc kartice kompatibilne sa D600 i otprilike cijene u našim dućanima?
Malo mi je nekako ovih 70tak mb integriranih,šibnuo bi ja 512mb najmanje unutra,ako ide..:rolleyes: |
D600 ti koristi microSD kartice, 512 mb ti košta 170 kn u ve-mila.
|
Citiraj:
|
Motorola V3 škovaca
|
T630
K300i M35 i SL45 (legende) negdje u ladici, u koma stanju :D:D:D |
Ka seamsto i, malo okrugla tipkica zyebava, ali inače meni pila :smoke:
|
Sony Ericsson K750i. Za sad sam prezadovoljan!
|
Motorola E1000 : goood :
|
Nokia N70 + MDA Vario :)
|
|
SE K700i, uskoro V600i :)
|
Sony Ericsson V630i. Baš mi se sviđa. Super mobitel. Dobio popust zbog nekih vip bodova i platio ga 230 kn.
|
Nokia E61 + 1GB miniSD, Nokia 6670 + 512MB RS MMC, Samsung SGH-X680V, SE J310i Znam znam puno ih je, ali sta cu kad ih volim toliko... :beer:
|
Kazi Coby kakav ti je joystick na E61? Inace dosta brz i precizan, moj se malo rasklimao. Sad ne znam dal je to dovoljno da zovem mobis i trazim da ga "zategnu" ili mozda je normalno da je lagano raskliman?!
|
samsung D830 , svjeze kupljen ;)
|
Citiraj:
Ja sam ga kupio sa vec lagano rasklimavim joystickom, malo mi je smetalo na pocetku i msilo sam da je defekt ali sam se naviknuo i sad ga nebi mijenjao za niti jedan drugi (drugi su mi pretvrdi a ovaj jednostavno klizi po ekranu). Poslije sam vidio jos jednu e61, novu u ducanu, sa isto tako rasklimavim joystickom tako da nema sanse da je defekt. Uostalom nitko nigdje na netu ne prica o rasklimanom e61 joysticku. |
Kao vjerni korisnik Siemensa ,imam SX1 i jedan SX1 za dijelove da mi ovaj 1. potraje dugi niz godina,ako mu se što nedaj bože dogodi!....
Usput, doma imam još Siemense C55,M55,CX65 i S6......: goood : |
@ Coby. Bas zato tebe pitam. Naucen sam na tvrde SonyEricsson joysticke pa mi je ovaj malo premekan. Naucio sam se ja na njega samo pitam dal je tako mozda od pocetka. No vidim nisi prvi vlasnik ko sto nisam svojem ni ja. :)
|
Sony Ericsson V800
|
Trenutno:
SE K750i + 1 GB MS Pro Duo SE K700i (dao burazu da fura) Siemens M55 (dao punici da fura :D ) prije toga Siemens S45 (zakon mob, jedino ne voli plivati u moru pa je završio u vječnim lovištima : lol2 : ) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:27. |