![]() |
Citiraj:
Boot particija mi nije na istom disku kao i C: disk :D Tak da i nju moram migrirati, a Aomei Partition assistant u free verziji to ne može :goood: Fun times... |
Citiraj:
Skineš free verziju, sve može. Mislim. Ja sam jučer zbog jebenog secure boota izgubio pola dana pokušavajući postići da mi Linux+Win10 dualboot radi sa uključenim secure bootom, ali nema šanse. Iscrpili smo sve kombinacije i ChatGPT i ja i počeli se vrtiti u krug. Na kraju shvatio da je najjednostavnije rješenje uključiti secure boot u BIOS-u ako želim igrat BF u Windowsima ili ga isključiti ako želim u Linux. P.S. DICE confirms AI bots are returning in Battlefield 6 to fill empty servers P.S.2 https://www.tiktok.com/@x_youngdud_x...51003042975007 :D |
|
...aaaand this is why they are against custom servers. Kako sam rekao, plaše se praznih servera jer EA ne vjeruje u battlefield.
|
Uz cross play ja ih nism vidio u preko 200 sati 2042, barem po imenima igrača.
A to su ipak sve bile 128 igrače partije, samo taj mod sam igrao. |
Pokušao uključiti secure boot na GB Z370 u kombinaciji sa 6650XT i ne boota. Na integriranoj boota, ali s ovom neće. Odustajem, prestar za za kemijanja :D
|
..ili ilstaliras win11, svakako te ceka :D
|
Naravno da mi vrag nije dao mira, pa sam išao dalje kopati. Uglavnom, boot je uspio, ali samo na HDMI. Morao sam iskopčati DP monitor.
BTW. zar je već stigao update od 6.9 GB? :D |
Sutra u 10h se otvaraju serveri.
Naša vremenenska zona. |
Kome se ne ceka open beta, ima ovdje kljuceve po 16 centi, ja sam uzeo dva:
https://www.g2play.net/category/3717...-access-cd-key The hype is real.. https://i.postimg.cc/MK8yyhyR/image.png |
Citiraj:
|
Nemogu ni pokrenuti igru.
Nikad u životu me nije igra pitala za BIOS. Sad želi Secureboot. Popratio sam sve korake koje predlaže EfakingA, i dalje me jebe secureboot. U postavkama biosa imam TMP, koji je enabled. Ali očito to ništa ne znači ( i hard je GPT). |
Citiraj:
Citiraj:
Nice :respekt: Jedan od razloga zašto zadnjih 10g samo igram World of Warships je jer PVP igra i dalje ima igrača i tu i tamo se desi u nižim tierovima da su botovi. Ove sve ostale PVE igre mi dosade neviđeno brzo |
Citiraj:
Koja ti je matična točno? |
Citiraj:
Ne opravdavam zahtjeve ali su to sve predispozicije za win11. Ne znam koja ti je ploca, za gigabyte je: https://www.youtube.com/watch?v=Na_98qGfd7Q EDIT I pazite vi koji imate windows 10. Ako sve popalite i aktivirate sto je potrebno za win 11 (GPT, fastboot i TMP). PC ce vam biti validan za win 11 update pa cete ostati bez desetke jer microsoft firsira win11 update bez odobrenja. Kod mene je sve to ukljuceno osim TMP tako da mi PC ne završi na win11 (battlefield 6 radi bez njega): https://i.postimg.cc/BQ0D9wBJ/image.png |
Ja sam pod Secure boot mode morao maknuti Standard i onda Restore factory key.
|
jel uspio tko ući, ja stojim na 30.000 i nekom mjestu već neko vrijeme.
|
Nije ti to queue. Early Access Beta pocinje tek sutra. Open beta tek u subotu.
|
pa jeste queue to, čekaju ljudi da sutra samo stisnu play :D
ja sam na 45000 bio, ali sam ugasio, sutra ću upalit pa nek stoji pol dana |
Citiraj:
|
Za ekipu koja ima problema s uključivanjem Secure Boot-a, random indian man to the rescue!
|
Ne postoji mudrac sa "videom" koji je bio koristan.
Na kraju dana, ako imaš laptop 2022+ sa debelim iznad sys req, jebi se. |
Citiraj:
|
Pa čemu služe igre nego da te poguraju da kupiš novi hardver i potpišeš đavolji sporazum sa gospodinom Gatesom da ćeš koristiti njegov spyware 😁
|
Istina, ali mora postojati neki način da se zajebe taj sustav: Linux OS + Windows VM + Looking Glass.:frend:
|
Citiraj:
Nego, jeste spremni za sutra? Imam osjećaj da će se sve skupa crashat i da se nitko neće moć joinat :D |
Nemojte zaboraviti instalirati browser plugin za Battlelog.
I will see myself out.. https://i.postimg.cc/52HT9xhL/image.png |
Citiraj:
Pa prebacio tu particiju na prvi disk i obrisao ovu i sada mi se windowsi ne žele podići :lol2: Danas, moram srediti boot particiju i onda se ponovo poigrati sa time |
207000 ljudi ispred mene... greaaat :D . dobro se kolektivni godišnji u firmi poklopil sa betom
|
|
menu opcije izgledaju smrdano, nema teksta, jedva sam našao mode browser... i machmaking , ali ništa ne pronalazi, baca grešku. a izaći van iz igre... i ponovno u Que nije opcija -.-
|
182 520. Čak i brzo "pada".
EDIT: 20 min čekanja i upao |
Nesviđa mi se jedino što već sad na twichu vidim neke ljubičaste imperial reward skinove.
Nadam se da ovo neće ići u smjeru još jednog rainbow shit show-a. |
Probam kad zavrsim s poslom ali gledam stream, na otvorenoj mapi ubiše snajperi. Svaka BF igra ista. Ta se klasa trebala zakljucati na 4 igraca jos prije 15 godina.
|
nakon nekih satak igranja, djeluje mi dost ok, na pragu nekog bf3 gameplaya, destrukcija i sve je super, vidjet ćemo kroz neko vrijeme di smo šta smo
na mojoj kanti radi odlično, nije jednom zatrzalo |
Citiraj:
|
Preko EA appa launcheam bez problema, jedino matchmaking ono 2+ minute ništa nije našao, to mi je čudno s obzirom na broj ljudi.
Reinstalirao preko Steama i radi bez problema. |
Citiraj:
|
Odigrao nekoliko partija. Sve max out, 4K bez DLSS, bez frame gena, vrti se oko 60-70 FPS. Od one dvije urbane, ona žuta bolje radi, 70-80FPS. Ona druga urbana i otvorena mapa oko 60-70. Skroz rijetko pada ispod 60. Svaka cast na optimizaciji.
Gameplay identican BF4. Oni koji kazu da je igra brza, nisu igrali zadnja dva Battlefielda. Ovo je dosta sporije i od BF5 i 2042. Nemam neke primjedbe. Vozila nisam probao. Mape konfuzne za sada dok se ne nauce ali je miljama ispred 2042 praznih mapa. Sve u svemu ovo ce se igrati. Vidjet cemo kakve ce promjene biti. Koliko ce biti zastupljeni botovi. Vec ih sada ima. Kakvi ce custom serveri biti itd. Core game je odlican. |
NEko je vec napisa bf4.5
Igrat ce se, klizi dobro ,frejm je zalokan a rusenja nema ,u mape se ulazi dosta brzo ,ttk je ok ,layout mape destrukcija sasvim solidno napravljeno a i klase oruzja sve ok. Normalno da ce vrime pokazat sad u kojem ce smjeru igra dalje ici ali sveukupno gledajući da ovo je BF. Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:19. |