![]() |
Došli danas instalirat uslugu. Dobio sam ovaj box i nokia G2425G-A ruter. Jedino sto mi je glupo kaj box dolazi sa ATV 9.
https://i.postimg.cc/7fJV2zd4/20220817_104957.jpg Kak se sad mogu prijavit na portal? Da aktiviram eon na drugom boxu? Sent from my SM-G991B using Tapatalk |
Citiraj:
Ovdje sa mailom s kojim si zatražio uslugu i tim paswordom. Ako misliš gledati na dva TV-a (boks i app u TV-u), onda to možeš samo sa njihovim boksom, ne sa svojim. |
Al ja sam uslugu ugovorio preko telefona.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk |
Čekaj, jel se taj uređaj na kraju može spojit na Wi-Fi? Znam da se pričalo da je Wi-Fi onemogućen, ali isti ga podržava.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=OEktL1wGAyA |
Citiraj:
|
Baš je glupo što su ugasili Wi-Fi. Dok kabel ide maksimalno 100/100, Wi-Fi može bez problema povuć više od toga.
|
Citiraj:
Sent using Tapatalk |
Citiraj:
Uostalom, ako želim box stavit u drugu sobu, morao bih kroz cijeli stan bušit i provlačit kabel budući da mi je router u drugoj gdje je računalo. Tu bi mi Wi-Fi jako pomogao... |
Citiraj:
Radi bez problema. |
Citiraj:
Druga izjava o ruteru u drugoj sobi je sasvim smislena, to kužim. Sent using Tapatalk |
Citiraj:
|
Da li je netko probao EmuELEC/CoreELEC na njihovom box-u?
|
Citiraj:
Ako uređaj podržava više, zašto ne. Brzinu plaćam ionako, pa jednostavno ne vidim razlog zašto ne bi je imao na svim uređajima. Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-G991B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Podržava. |
Citiraj:
Sam se ponovo poveže na mrežu. Vjerojatno moraju ostati. Nisam ih probao deinstalirati jer mi ne smetaju. Ako instaliraš probaj pa ćeš vidjeti. |
Citiraj:
|
Gleda li netko EON preko android boxa? Kako mu radi?
Meni SK programi trzaju da je negledljivo. Osim SK4K, a on bi trebao biti najzahtjevniji. Ista aplikacija prikazuje hrt bez problema (dnevnik). Na istoj mreži ako gledam preko web sučelja (firefox) isto nema problema, SK rade bez trzanja. A na xiaomi sticku gdje sam instalirao EON, iskon (arenasport) radi kako treba. Čudno mi je jer samo SK (ostale programe ne gledam) stvara probleme. |
Citiraj:
Preko kojeg android box-a gledaš? Ja imam Eon android box i slika uopće ne trza. |
Xiaomi stick 4K.
Na njihovom boxu koji dobiješ uz optiku sve radi uredno. Ali problem je dodatna instalacija na stick i samo neki programi. Neki rade uredno. |
Citiraj:
Ne znam koju verziju app imaš instaliranu na stick. Ovo novo ažuriranje ili... Sa ovim novim ažuriranjem dosta njih koji su ručno instalirali sa npr. apkpure imali su problema. |
Citiraj:
Citiraj:
Sent from my SM-G991B using Tapatalk Citiraj:
Tih gigabit teško da možeš ostvarit doma na mobu, pogotovo ako je neki shit a kamo li na kakvom boxu koji je daleko inferiorniji. Sent from my SM-G991B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pretpostavljam da na sticku možeš mijenjati rezoluciju u kojoj gledaš. Pokušaj umjesto 4K staviti 1080p 50 Hz pa vidi hoće li biti bolje. |
Sad je sve isključeno do nedjelje. Možda do tada izbace novu verziju na kojoj nema problema :)
|
Citiraj:
|
Kako promijeniti Start paket na Full na EON TV-u, zvao njihovu službu kažu logirati se i promijeniti, ali ja nemam nikakve opcije nigdje kako bi to promjenio. Ili ide automatski ako se prijavim na opciju Full bespla za 30 dana pa se kasnije nastavlja naplačivati??? Ističe mi za par dana paket Start, pa ne bi volio platiti oba.
Zna li netko? Hvala. |
ulogiras se na mojeon.hr i imas poprilicno velkim slovima s ljeve strane ime paketa i ispod tipku promijeni paket.
|
Citiraj:
Citiraj:
https://i.postimg.cc/d3bF13xT/Clip.jpg |
Hvala na savjetu uspjeo sam, moja greška je bila što se nisam logirao na mojeon.hr već na Eon.tv pa tamo nema takva opcija.
Uglavnom rješeno i hvala :chears: |
Pozdrav,
Tražim IPTV za starce pa me zanima je li EON TV jednostavan za korištenje i stabilan (bez štekanja)? Pretpostavljam da nije obavezno imati Telemach internet? Trenutno imamo 1Gbps optiku kod drugog operatera (koji ima loš IPTV). |
Radi EON TV odlicno na 200Mbit/s OKTV optici, dakle drugi operater; vrlo je stabilan sa dobrom slikom i jednostavan za koristit.
|
Također koristim EON na HT optici 200/100, i radi uredno sve.
|
Citiraj:
|
Dobar je eon, nikad problema, gledam godinu dana
|
Ima li neko za jednu uslugu. Posto ja nisam iz HR, ako ima neko samo da mi “posudi” HR broj mobitela za registraciju EON Hr? Ako ima, molim da se javim u pm
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:27. |